Afiyet olsun canimKahvaltım
Lorlu, marullu, koy biberli tahıllı sandviç
zaten anneme diyorum kendim kaşındım :))Bana soylersin sonra kendine yüklenirsin ablacım herseyi ayni anda yapmasan kacacak mıydı
benimkiler baba oğul alerjik astım onlar yokken çamaşır suyunu kullanıyorum hep eşim daha beter hemen tıkanıyorBenim buyuk oğlum da var bahar alerjisi baharla ilgili herseye alerjisi var bahar temizliği dahil :)) deterjan ve yumuşatıcı bile rahatsız ediyor kuzumu
ayy canım ya mikrop mu kaptı acaba doktora git gel bakalım ne diycek inşallah önemli bir şey değildir çabuk geçerGunaydin kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkur ediyorum
Gozum sabaha kadar sismis acilmiyo sanirim sorun bahar alerjisi gibi bisey degil 11 de annem gelecek doktora gidecez bakalim
Enfeksiyon var dedi doktor ve kotu haber bulasiciymis..cok dikkat etmem lazim cocuklara bulastirmayim ...ayy canım ya mikrop mu kaptı acaba doktora git gel bakalım ne diycek inşallah önemli bir şey değildir çabuk geçer
İyiyim simdi ...bu kilolari verip yenilecem kenfimi insaallah...bu arada benim fikrim yarin bildirim yspalim kilo baslsngicimiz belli olsun 15 gun sonrasi icin sizde katilirsaniz tabii..Zayifliyorummm ismi kisisel bir günlük ismiydi takim arkadaslarim varken isim de degismeliydi canımcım sen nasıl oldun kuzum?
Enfeksiyon var dedi doktor ve kotu haber bulasiciymis..cok dikkat etmem lazim cocuklara bulastirmayim ...
Ilac verdi bir hafta kullanicam
İyiyim simdi ...bu kilolari verip yenilecem kenfimi insaallah...bu arada benim fikrim yarin bildirim yspalim kilo baslsngicimiz belli olsun 15 gun sonrasi icin sizde katilirsaniz tabii..
Okey görmemeistim tesekkurlerCok gecmis olsun kuzum ya insallah çocuklara bulasmaz dün aksam ki cay uygulamasından bahsettin mi dr a tetiklemis olabilir mi iyice cay antiseptiktir gerci ama
Sevindim iyi olmana canim. Dun aksam metra ile bundan bahsettik gözunden kaçmış galiba yarin kilo ve vücut olcumlerini yapacagiz 2 hafta sonrasiyla kiyaslamak icin canım
Girdigim gunden beri her gun menu paylastim..hatta 1.1 kilo verdim daha bir hafta olmadi..donemsel bi durum benimki yogunluk cok..tabiki muhabbet edecegiz..Cikmandan yana degil gönlüm canım, hayatına saygı duyuyorum.. ama iki gunde bir sadece menu paylasman sanada bizede iyi gelmez cuma yarismalari kadar ağır sartlarimiz yok sadece gunde 5 10 dakikani ayirip bi iki kelam etmeni beklemekde cok olağan dışı görünmese gerek.. diger türlü ne ben zevk alarak devam eebilirim bu sayfaya nede sen
Girdigim gunden beri her gun menu paylastim..hatta 1.1 kilo verdim daha bir hafta olmadi..donemsel bi durum benimki yogunluk cok..tabiki muhabbet edecegiz..
Sadece beni idare edin diyorum bu ara her gun enaz bi kere giriyorum menu icin. bunu zamanla artirabilirim insaAllah..
Herhafta bile paylasirim problem olmaz tartiyigülüm yarışma yok ki burada miladım cuma yarışmalarından birine de katılıyordu o da orayı bırakabilir sadece her hafta değil 2 hafta da bir tartılalım denildi :)
Giremessem diye simdi den soyliyimPeki canım zamanla daha aktif olacağına inanıyorum.. cuma günü tarti ve vücut olcumlerini Boy kilo yaş bilgilerini cuma gunu yani yarın 12 e kadar bildirmen gerek canim 2 hafta sonra kilo ve ölçümleri kıyaslarız
Cok gecmis olsun kuzum ya insallah çocuklara bulasmaz dün aksam ki cay uygulamasından bahsettin mi dr a tetiklemis olabilir mi iyice cay antiseptiktir gerci ama
Sevindim iyi olmana canim. Dun aksam metra ile bundan bahsettik gözunden kaçmış galiba yarin kilo ve vücut olcumlerini yapacagiz 2 hafta sonrasiyla kiyaslamak icin canım
Saol canim insallahbulasmaz cocuklaraCok gecmis olsun kuzum ya insallah çocuklara bulasmaz dün aksam ki cay uygulamasından bahsettin mi dr a tetiklemis olabilir mi iyice cay antiseptiktir gerci ama
Beden olcumlerimizi de yazma karari aldik canimYarin g
Giremessem diye simdi den soyliyim
158 boy
51.9 kilo (gecen hafta 53 du)
32 yas
Ben gobek olcumu yazarsam hepinizin ağzi acik kali yawwBeden olcumlerimizi de yazma karari aldik canim
Hepimiz ayni durumdayiz canim merak etme birlikte kurtulacaz insallahBen gobek olcumu yazarsam hepinizin ağzi acik kali yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?