ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Merhaba arkadaslar...gunluk menum..
Sabah:1 elma evden acele ciktim
Ögle:1 domates,1 salatalik,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 dlm kpk ekmgi...
Ara:1 dondurma,1 tarcinli sut..
Aksam:3 kasik pilv,3 haslama tvk baget...
21 gibide 1 tarcinli sut icicem insallah..

Enfeksiyon var dedi doktor ve kotu haber bulasiciymis..cok dikkat etmem lazim cocuklara bulastirmayim ...
Ilac verdi bir hafta kullanicam
aaaa sana nerden buşlaştı ki acaba aman ha dikkat et elini gözüne değdirmemeye çalış çok geçmiş olsun metram

menün harika çok sağlıklı da afiyet olsun gülüm
benimde ekmeğe zaafım başladı benimde malum dönem yakın ondan mı bilmiyorum

1 has yumurta
Ceyrek simit

Ogle
1 lahmacun
1 ayran
1 tabak salata

Aksam
1 porsiyon menemen
Bi parca peynir
Bi iki lokma ekmek
Ince dilim cilekli pasta

Birazdan yuruyus yapicam
Iyi aksamlar herkese
afiyet olsun salata ve melemenle dengelemişsin menünü bence güzel olmuş

sabah aceleyle çıktığın için elmayı iyi düşünmüşsün menün güzel olmuş afiyet olsun

aaaa sana nerden buşlaştı ki acaba aman ha dikkat et elini gözüne değdirmemeye çalış çok geçmiş olsun metram
Saol canim benim kucuk oglumu hastaneye goturmustumya o zaman ekrani gormek icin dikkatli bakmistim gozum sulaninca elimle degdim o zaman oldu heralde ...damlalar baya rahatlatti insallah cabucak gecer

aa ben menü yazdım sanıyordum yazmamışmıyım şaşkın japon balığı oldum iyice :)
sabah
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı

ara
1 elma

öğle 12 de
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği

akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği

şimdiye kadar 2.5 litre su ve 50 dk tempolu yürüyüş

Saol canim benim kucuk oglumu hastaneye goturmustumya o zaman ekrani gormek icin dikkatli bakmistim gozum sulaninca elimle degdim o zaman oldu heralde ...damlalar baya rahatlatti insallah cabucak gecer
inşallah gülüm ya çabuk geçer

Supersin canim spor var menude guzel daha ne olsun
Ekiiiim ben 4 kare %70 Kakao olan bitter var ya ondan yediiiim saat 8 gibi form buskuviyide luplettim oooff
Yine aksam batirdim yaa
Simdi oglumu uyutuyorum 1 saat yurusem mi

Supersin canim spor var menude guzel daha ne olsun
Ekiiiim ben 4 kare %70 Kakao olan bitter var ya ondan yediiiim saat 8 gibi form buskuviyide luplettim oooff
Yine aksam batirdim yaa
Simdi oglumu uyutuyorum 1 saat yurusem mi
ben de çayla kuru kayısı yedim bir avuç dolusu da fındık fıstık ceviz karışımı :))) dışarı dersen boş ver çıkma bu saatte kalsın yürüyüş bence

ben de çayla kuru kayısı yedim bir avuç dolusu da fındık fıstık ceviz karışımı :))) dışarı dersen boş ver çıkma bu saatte kalsın yürüyüş bence
Yok canimcim disari degil kosu bandinda yurumeyi dusunmustum
Bebegim daha yeni uyudu en iyisi bende uyuyup vucudumu dinlendiriyim yarin gorusuruz iyi geceler hepinize

Yok canimcim disari degil kosu bandinda yurumeyi dusunmustum
Bebegim daha yeni uyudu en iyisi bende uyuyup vucudumu dinlendiriyim yarin gorusuruz iyi geceler hepinize
en iyisi uyu gülüm allah rahatlık versin bende yatarım birazdan

Yarin g

Giremessem diye simdi den soyliyim
158 boy
51.9 kilo (gecen hafta 53 du)
32 yas

Tatlim göbek bel kalça bacak olcumlerini yazarsan sevinirim ayda 1 ölçüm yaparsak sadece kiloya degil incelmeye de odaklanmış oluruz.. ideal kilona az kalmış
Ben gobek olcumu yazarsam hepinizin ağzi acik kali yaww

Senin mi hic sanmam yavrum senin 11 kilo mu ne fazlan var benim 30kilo!! var gerisini sen hesap et

Canım telefonumda sorun vardı akşam üstü hep onunla ugrastim Format attim resimlerin cogunu yedekledim ama numaralari almamisim hepsi gitti
Birkac gun oncede tamire götürdüm adam sadece ekranda sorun var dedi bende 350 tl ye tamir ettirdim eve geldim sorun devam etti bugün tkrr götürdüm baska sorun olabilir ben bilememki diyor İşin Kötüsü ben esimede Söylemedim kesin kendi Başına yaparsan boyle Olur diye Söylenir

Aslinda tam 1.5 du onceki gun yani 51.6 ya dusmustum..yarin nolcak bakalimm

Daha iyi bir sonuç olur inşallah yarın canım

Ben bitürlü kilo veremıyorum. 20 gündür ekmek yemiyorum.4 gundur lahana çorbası diyetine yapiyirum.kilom 95

Boyle sağlıksız diyetler yaparsan daha fazla kilo alacaksın canım farkinda mısın bilmem