- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
aaaa sana nerden buşlaştı ki acaba aman ha dikkat et elini gözüne değdirmemeye çalış çok geçmiş olsun metramEnfeksiyon var dedi doktor ve kotu haber bulasiciymis..cok dikkat etmem lazim cocuklara bulastirmayim ...
Ilac verdi bir hafta kullanicam
menün harika çok sağlıklı da afiyet olsun gülümIyi aksamlar kizlar
Sabah 10:30
Limonlu ilik su
Kahvalti 12:30
Lorlu domates salatasi
(2 domates 2 salatalik ve yesil sogan)
Oglen 14:30
1 haslama patates
1 parca haslama et
Ara 16:30
6-7 cilek 3 ceviz ici
Aksam 19:00
2 kase dugun corbasi
Firinda mantar
5 izgara kofte
Aksam 21:00
Cikolatali form buskuvi (2 tane)
Yemek istiyorum regl olcam canim cok cikolata istiyo nefsimi koreltir en azindan
30 dk spor yapabildim..suyu bol bol ictim
maşallah 1 hafta da çok iyi kilo kaybı olmuşYarin g
Giremessem diye simdi den soyliyim
158 boy
51.9 kilo (gecen hafta 53 du)
32 yas
afiyet olsun salata ve melemenle dengelemişsin menünü bence güzel olmuş1 has yumurta
Ceyrek simit
Ogle
1 lahmacun
1 ayran
1 tabak salata
Aksam
1 porsiyon menemen
Bi parca peynir
Bi iki lokma ekmek
Ince dilim cilekli pasta
Birazdan yuruyus yapicam
Iyi aksamlar herkese
sabah aceleyle çıktığın için elmayı iyi düşünmüşsün menün güzel olmuş afiyet olsunMerhaba arkadaslar...gunluk menum..
Sabah:1 elma evden acele ciktim
Ögle:1 domates,1 salatalik,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 dlm kpk ekmgi...
Ara:1 dondurma,1 tarcinli sut..
Aksam:3 kasik pilv,3 haslama tvk baget...
21 gibide 1 tarcinli sut icicem insallah..
Saol canim benim kucuk oglumu hastaneye goturmustumya o zaman ekrani gormek icin dikkatli bakmistim gozum sulaninca elimle degdim o zaman oldu heralde ...damlalar baya rahatlatti insallah cabucak geceraaaa sana nerden buşlaştı ki acaba aman ha dikkat et elini gözüne değdirmemeye çalış çok geçmiş olsun metram
aa ben menü yazdım sanıyordum yazmamışmıyım şaşkın japon balığı oldum iyice :)
inşallah gülüm ya çabuk geçerSaol canim benim kucuk oglumu hastaneye goturmustumya o zaman ekrani gormek icin dikkatli bakmistim gozum sulaninca elimle degdim o zaman oldu heralde ...damlalar baya rahatlatti insallah cabucak gecer
Supersin canim spor var menude guzel daha ne olsunaa ben menü yazdım sanıyordum yazmamışmıyım şaşkın japon balığı oldum iyice :)
sabah
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle 12 de
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
şimdiye kadar 2.5 litre su ve 50 dk tempolu yürüyüş
Sagol canim insallah yarin guzel kilolari goruruzzafiyet olsun salata ve melemenle dengelemişsin menünü bence güzel olmuş
Aslinda tam 1.5 du onceki gun yani 51.6 ya dusmustum..yarin nolcak bakalimmmaşallah 1 hafta da çok iyi kilo kaybı olmuş
ben de çayla kuru kayısı yedim bir avuç dolusu da fındık fıstık ceviz karışımı :))) dışarı dersen boş ver çıkma bu saatte kalsın yürüyüş benceSupersin canim spor var menude guzel daha ne olsun
Ekiiiim ben 4 kare %70 Kakao olan bitter var ya ondan yediiiim saat 8 gibi form buskuviyide luplettim oooff
Yine aksam batirdim yaa
Simdi oglumu uyutuyorum 1 saat yurusem mi
sen bir kaç haftaya böyle giderse kilo sorununu bitirmiş olacaksınAslinda tam 1.5 du onceki gun yani 51.6 ya dusmustum..yarin nolcak bakalimm
Yok canimcim disari degil kosu bandinda yurumeyi dusunmustumben de çayla kuru kayısı yedim bir avuç dolusu da fındık fıstık ceviz karışımı :))) dışarı dersen boş ver çıkma bu saatte kalsın yürüyüş bence
en iyisi uyu gülüm allah rahatlık versin bende yatarım birazdanYok canimcim disari degil kosu bandinda yurumeyi dusunmustum
Bebegim daha yeni uyudu en iyisi bende uyuyup vucudumu dinlendiriyim yarin gorusuruz iyi geceler hepinize
Yarin g
Giremessem diye simdi den soyliyim
158 boy
51.9 kilo (gecen hafta 53 du)
32 yas
Ben gobek olcumu yazarsam hepinizin ağzi acik kali yaww
Aslinda tam 1.5 du onceki gun yani 51.6 ya dusmustum..yarin nolcak bakalimm
Ben bitürlü kilo veremıyorum. 20 gündür ekmek yemiyorum.4 gundur lahana çorbası diyetine yapiyirum.kilom 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?