ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Herkescikler yatmis heralde bende yatam iyi geceler

Aa menuyu unuttum

Sabah
Tahilli sandvic

Ogle
Kabakli sebze yemegi
Yogurt
2 dilim tahilli

Ara ve aksam
Eltilerle disardan dönüsü cay faslı
Cok açtım üstüne sinir kaybettim kendimi
4 5 tane sigara Böreği
1.5 kase makarna salatası

Fırça atana firca sapi benden istediğiniz kadar kızın hemide tarti öncesi

akşam karbonhidrat olmuş sadece onun dışında sorun yok bol su içtiysen tamamdır
gece kuşu oldun sen de iyice bana çekme gülüm 12 yi geçirme

Sizler nasıl veriyorsunuz. Ayrıca troid hastasiyim
benim troid bezim bile yok ömür boyu hipotroid kalıcam yinede ufak ufak diğerlerine göre daha yavaşta olsa veriyorum
ilaçlarının dozu eksik geldiği sürece kilo vermen imkansız kendimden biliyorum eğer dozu normalse sen de verirsin

Bende amaliyat oldum 16 yıl önce hipotiroid benimde 150 mg ilacim

Bende amaliyat oldum 16 yıl önce hipotiroid benimde 150 mg ilacim
benim de aynı doz ilaç:))
ben ameliyat olalı 2 sene oldu geçen ayın 26 sında ameliyatta paratroidler zarar gördüğü için ömür boyu d vitamini b12 iğnesi ve ara ara kalsiyum kullanmam gerekiyor levitronla beraber ameliyat sonrası 111 kiloydum ağustosta 97 ye kadar düştüm sonra hızlıca 5 kilo geri aldım ufak ufakta olsa kaçarı kurtuluşu yok arkadaş ben zayıflıycam isterse 2 isterse 5 sene sürsün ama zayıflıycam olumlu düşünmeyi olumlama yapmayı ölçülü yemeyi öğrendim kim tutar beni ya da bizii

İlk bildiyim benden olsun hanimlar kilo 70.9 giden 500 gr...
Ölçulerim:gobek:105 cm.popo:104cm
Gögus:100cm ust bacak:60 cm ust kol:35 cm basen:100 cm
eşim gitsin bende tartılıp ölçü yazıcam benim ölçüleri görünce abowww diyeceksin :)

Bizimle beraber saglikli kilo vermek istersen bekleriz canım iki haftada bir tartilacagiz bugun başlangıç yapıyoruz.. tarti gunleri iki haftada bir cuma beslenmemizi yaziyoruz su spor aktivitelerimizi yazip birbirimizin gununu değerlendiriyoruz.. ilk olarak kendine 1750 kalorilik bir diyet listesi bul internetten 85 e dusene kadar yeme miktarini ona göre ayarla.. 85 den sonra 1500 kalori uygulamaya başlarsın..

Geçmiş olsun canim ekim ablam tam bir örnek bu konuda kendi anlatmis zaten.. kendini deniyor neler yaptığı zamann kilo verebiliyor bunu hala deniyor cokta guzel kilo veriyor sende oyle yapabilirsin

akşam karbonhidrat olmuş sadece onun dışında sorun yok bol su içtiysen tamamdır
gece kuşu oldun sen de iyice bana çekme gülüm 12 yi geçirme

Bol su icemedim malesef yesil cay bile icemedim evimde degildim disardan geldim direk eltime gittim o yuzden arti olmus
Sabah uyuma aliskanligim oldu bahar yorgunlugu mudur nedir surekli uykulu uyusugum gecede uyuyamıyorum bir türlü bugun uyumamak icin direniyorum bin tanede işim var inşalah akşam erken yatarım

Geçen hafta 101.8
Güncel 102.2
Fark + 400
Birkac gündür sabittim dünden dolayı +oldum gerçi sabah tartidan once unutup suda ictim ondana olabilir

Ölçülerime gelince

Göbek 104
Bel 97
Kalca 118
Bacak 72
Göğüs 109

Su ixmekten dolayi artida olabilirsin yokaa hafta boyunca yanlis yoktu .

Gunaydin kizlar kusura bakmayin kafami ancak toparlayabildim iki gundur ruh gibiydim bugun biraz daha iyiyim ama hala cok uzgunum

Gecmisi okudum yeni başlik atilmis yeni kararlar alinmis cOk guzel olmus ama miladim ben 15 gun tartilmadan duramam haftada bir tartilirim ama size soylemem artik ha bu arada benim evde mezurem yok olculerimi yazamicam bugun bi kac gun icinde alir yazarim zaten dun de regl oldum cok fazla sislik var bi kac gun daha bekleyim en iyisi

Gelelim bugunku bildirime
Gecen hafta 84
Bu hafta 82
Fark -2 kilo

İnsallah haftaya ucundan da olsa 79 lari gorurum insallah