Sizler nasıl veriyorsunuz. Ayrıca troid hastasiyimBoyle sağlıksız diyetler yaparsan daha fazla kilo alacaksın canım farkinda mısın bilmem
akşam karbonhidrat olmuş sadece onun dışında sorun yok bol su içtiysen tamamdırAa menuyu unuttum
Sabah
Tahilli sandvic
Ogle
Kabakli sebze yemegi
Yogurt
2 dilim tahilli
Ara ve aksam
Eltilerle disardan dönüsü cay faslı
Cok açtım üstüne sinir kaybettim kendimi
4 5 tane sigara Böreği
1.5 kase makarna salatası
Fırça atana firca sapi benden istediğiniz kadar kızın hemide tarti öncesi
benim troid bezim bile yok ömür boyu hipotroid kalıcam yinede ufak ufak diğerlerine göre daha yavaşta olsa veriyorumSizler nasıl veriyorsunuz. Ayrıca troid hastasiyim
Bende amaliyat oldum 16 yıl önce hipotiroid benimde 150 mg ilacimbenim troid bezim bile yok ömür boyu hipotroid kalıcam yinede ufak ufak diğerlerine göre daha yavaşta olsa veriyorum
ilaçlarının dozu eksik geldiği sürece kilo vermen imkansız kendimden biliyorum eğer dozu normalse sen de verirsin
benim de aynı doz ilaç:))Bende amaliyat oldum 16 yıl önce hipotiroid benimde 150 mg ilacim
eşim gitsin bende tartılıp ölçü yazıcam benim ölçüleri görünce abowww diyeceksin :)İlk bildiyim benden olsun hanimlar kilo 70.9 giden 500 gr...
Ölçulerim:gobek:105 cm.popo:104cm
Gögus:100cm ust bacak:60 cm ust kol:35 cm basen:100 cm
Sizler nasıl veriyorsunuz. Ayrıca troid hastasiyim
Sizler nasıl veriyorsunuz. Ayrıca troid hastasiyim
İlk bildiyim benden olsun hanimlar kilo 70.9 giden 500 gr...
Ölçulerim:gobek:105 cm.popo:104cm
Gögus:100cm ust bacak:60 cm ust kol:35 cm basen:100 cm
akşam karbonhidrat olmuş sadece onun dışında sorun yok bol su içtiysen tamamdır
gece kuşu oldun sen de iyice bana çekme gülüm 12 yi geçirme
Hepimiz ayni durumsayiZ.ama olsun olumsuzu olumluya cevirmek bizim elimuzdweşim gitsin bende tartılıp ölçü yazıcam benim ölçüleri görünce abowww diyeceksin :)
Su ixmekten dolayi artida olabilirsin yokaa hafta boyunca yanlis yoktu .Geçen hafta 101.8
Güncel 102.2
Fark + 400
Birkac gündür sabittim dünden dolayı +oldum gerçi sabah tartidan once unutup suda ictim ondana olabilir
Ölçülerime gelince
Göbek 104
Bel 97
Kalca 118
Bacak 72
Göğüs 109
Su ixmekten dolayi artida olabilirsin yokaa hafta boyunca yanlis yoktu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?