ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Hoşgeldin canım biraz olsun atlatabildigine sevindim. Zamanla Insan acılara sabredecek gücü buluyor.. tarti sonucun harika cok tebrik ederim ama haftaya 2 kilo dan fazla vemek istiyorsun buna karşıyım kendiliginden giderse amenna ama sen kendini cok hirpalama lütfen zaten üzgünsün iyice güçsüz düşme

Sagol canim beni dusundugun icin diyetimi artik bir rutine soktum gibi insallah boyle devam ederim ve gerisi de gelir

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 101,0
Bu hafta 100,8
Fark -200 gr..

Olculer
Bel 99
Gogus 116
Gobek 116
Kalca 117
Bacak 70

Sonuclar cok kotu zamanla duzelecek insallah diger tartiya kadar reglim de olur biter daha guzel sonuclar gelir

Canim artik yeni kararlarla hic arti bildirim yapmayacagiz merak etme "tam yol ileri" devam edecegiz..

Aysuncum hosgeldin arkadasim biraz toparlandigina sevindim canim...
Kilo durumu super masallah cok iyi ilerliyosun

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 101,0
Bu hafta 100,8
Fark -200 gr..

Olculer
Bel 99
Gogus 116
Gobek 116
Kalca 117
Bacak 70

Sonuclar cok kotu zamanla duzelecek insallah diger tartiya kadar reglim de olur biter daha guzel sonuclar gelir

Canim bir dahaki tarti gununde sende ikili rakkamlarda kilo bildirimi bekliyorum ona gore

Aysuncum hosgeldin arkadasim biraz toparlandigina sevindim canim...
Kilo durumu super masallah cok iyi ilerliyosun

Sagol canim yavas yavas alişicaz iste Allahtan geldik Allaha donecegiz yanliz o kardesiminki cok erken oldu

İnsallah boyle devam eder kilo vermem ramazana 75 le girsem cok iyi olacak

Canim aksam hamur işi yedin heralde ondandir artin ama artik daha dikkatli olalim metraya dedigim gibi sende birdahaki tarti gununde iki rakkamlarla bildirim yaparsin insallah

geri uyuyunca geç kaldım
geçen hafta 100.7
bu hafta 100.6

göğüs 113
bel 111
göbek 122
kalça 120

Naparsiniz kızlar? Eşimin getirdigi otlari yikamakla meşgulüm sağolsun elini bol tutmuş yine :) şimdi de eve bi supurge tutup dışarı çıkacağım

Miladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim

Bugunku menumu verim
Sabah
İki ceviz ve suyu

Ara
Sade kahve

Saat 11
Biraz sucuklu yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara
Sade kahve

Aksam
Bir tabak taze yesil fasulye
Bir kase yogurt

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Miladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim
Kolay gelsin canim tasinma isi cok zor hele de iki cocukla allah yardim etsin
Buyuk eve tasindigina da cok sevindim ferah ferah agiz tadiyla otur insallah

Canim menu bana yetersiz geldi meyve ekleyebilirsin biraz ara ogun sayisini ikiye cikartabilirsin

Kolay gelsin canim tasinma isi cok zor hele de iki cocukla allah yardim etsin
Buyuk eve tasindigina da cok sevindim ferah ferah agiz tadiyla otur insallah
Sagol canim.
1 sene oturacam seneye haziran temmuz ayunda yine tasinacam