İlk bildiyim benden olsun hanimlar kilo 70.9 giden 500 gr...
Ölçulerim:gobek:105 cm.popo:104cm
Gögus:100cm ust bacak:60 cm ust kol:35 cm basen:100 cm
Gunaydin kizlar kusura bakmayin kafami ancak toparlayabildim iki gundur ruh gibiydim bugun biraz daha iyiyim ama hala cok uzgunum
Gecmisi okudum yeni başlik atilmis yeni kararlar alinmis cOk guzel olmus ama miladim ben 15 gun tartilmadan duramam haftada bir tartilirim ama size soylemem artik ha bu arada benim evde mezurem yok olculerimi yazamicam bugun bi kac gun icinde alir yazarim zaten dun de regl oldum cok fazla sislik var bi kac gun daha bekleyim en iyisi
Gelelim bugunku bildirime
Gecen hafta 84
Bu hafta 82
Fark -2 kilo
Eki Görüntüle 1814896
İnsallah haftaya ucundan da olsa 79 lari gorurum insallah
Hoşgeldin canım biraz olsun atlatabildigine sevindim. Zamanla Insan acılara sabredecek gücü buluyor.. tarti sonucun harika cok tebrik ederim ama haftaya 2 kilo dan fazla vemek istiyorsun buna karşıyım kendiliginden giderse amenna ama sen kendini cok hirpalama lütfen zaten üzgünsün iyice güçsüz düşme
Canim artik yeni kararlarla hic arti bildirim yapmayacagiz merak etme "tam yol ileri" devam edecegiz..Geçen hafta 101.8
Güncel 102.2
Fark + 400
Birkac gündür sabittim dünden dolayı +oldum gerçi sabah tartidan once unutup suda ictim ondana olabilir
Ölçülerime gelince
Göbek 104
Bel 97
Kalca 118
Bacak 72
Göğüs 109
Aysuncum hosgeldin arkadasim biraz toparlandigina sevindim canim...Gunaydin kizlar kusura bakmayin kafami ancak toparlayabildim iki gundur ruh gibiydim bugun biraz daha iyiyim ama hala cok uzgunum
Gecmisi okudum yeni başlik atilmis yeni kararlar alinmis cOk guzel olmus ama miladim ben 15 gun tartilmadan duramam haftada bir tartilirim ama size soylemem artik ha bu arada benim evde mezurem yok olculerimi yazamicam bugun bi kac gun icinde alir yazarim zaten dun de regl oldum cok fazla sislik var bi kac gun daha bekleyim en iyisi
Gelelim bugunku bildirime
Gecen hafta 84
Bu hafta 82
Fark -2 kilo
Eki Görüntüle 1814896
İnsallah haftaya ucundan da olsa 79 lari gorurum insallah
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 101,0
Bu hafta 100,8
Fark -200 gr..
Olculer
Bel 99
Gogus 116
Gobek 116
Kalca 117
Bacak 70
Sonuclar cok kotu zamanla duzelecek insallah diger tartiya kadar reglim de olur biter daha guzel sonuclar gelir
Aysuncum hosgeldin arkadasim biraz toparlandigina sevindim canim...
Kilo durumu super masallahcok iyi ilerliyosun
Geçen hafta 101.8
Güncel 102.2
Fark + 400
Birkac gündür sabittim dünden dolayı +oldum gerçi sabah tartidan once unutup suda ictim ondana olabilir
Ölçülerime gelince
Göbek 104
Bel 97
Kalca 118
Bacak 72
Göğüs 109
kolay gelsin miladım :)Naparsiniz kızlar? Eşimin getirdigi otlari yikamakla meşgulüm sağolsun elini bol tutmuş yine :) şimdi de eve bi supurge tutup dışarı çıkacağım
Kolay gelsin canim tasinma isi cok zor hele de iki cocukla allah yardim etsinMiladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim
Canim menu bana yetersiz geldi meyve ekleyebilirsin biraz ara ogun sayisini ikiye cikartabilirsinBugunku menumu verim
Sabah
İki ceviz ve suyu
Ara
Sade kahve
Saat 11
Biraz sucuklu yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Sade kahve
Aksam
Bir tabak taze yesil fasulye
Bir kase yogurt
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Sagol canim.Kolay gelsin canim tasinma isi cok zor hele de iki cocukla allah yardim etsin
Buyuk eve tasindigina da cok sevindim ferah ferah agiz tadiyla otur insallah
Canim menu bana yetersiz geldi meyve ekleyebilirsin biraz ara ogun sayisini ikiye cikartabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?