ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su

Kahvalti 12:00
1 tane tb ekmekle tost
3 koy biberi
Salatalik- 4 zeytin

Ikindi 17:30
4 cilek
4 form buskuvi

Aksam 19:00
1.5 kase dugun corbasi
3 parca firinda tavuk
1 patates
1 kabak dolma

Kizlar aksam yuruyus yaparim bugun cuma toplantisina gittim suyu anca 2 lt ictim yarim litre daha icerim
Spordan sonra ara ogun yaparsam yazarim

Merhaba arkadaslar bugunki menu bilditimi icin ancak gireboldim..sabah yarim acuc dut kurusu,kayisi cekirdegi.1 lokma ekmekle 1 catal krem peynir...ogle 1 donfurma 3 kucuk susamli kurabiye,1 kucuk tabsk patates salatasi..aksam 3 kofte el ici kadar yufka rkmegi,5 dilim patates kizartmasi 1 bardak ayran..3 tane patates cipsi...yarim lt su..30 dk dan iki kez yuruyus...simdi yesil cay ve suyu 2 lt ye cikarmsliyim.. Ne kadar cok yemisim yaww

sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek

ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı

akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek

Canim artik yeni kararlarla hic arti bildirim yapmayacagiz merak etme "tam yol ileri" devam edecegiz..

İnşallah 2 hafta sonra hepimiz guzel eksiler bildirecegiz canım hepimize inancım sonsuz
Miladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim

Yeni evin hayırlı olsun geniş ev her zaman iyidir güle güle oturursunuz inşallah 15 gun sonrasi icin listeye mi alayim tambagim yoksa liste dışı mı takılırsın senin tercihine bırakıyorum

Menün guzel canim idealimdeki beslenme şekli

Menün guzel canim ama aksam sabaha gore daha ağır vr karbonlu olmuş tersi olsa daha iyi olurdu

Guzel olmuş menun canımcım ara öğün tam bağırsak çalıştırıcı bir ogun olmuş :)

Sabah güzel aksam cipsi saymıyorum az oldugu icin oda guzel öğlen karbon olmuş ama öğle ogunu yerine koymussun sorun azalmış yarin telafi olarak daha sağlıklı bir menü cikarmaya çalışırsan sorun olmaz guzelim

Menum

Sabah/ogle 11
1 küçük ve ince simit (sıradışı bir simitti )
Labne
2-3 küçük acı köy biberi

Ara 14.00
1 dilime denk lavaş
Erzincan tulumu

Aksam 17.00
Yarim pors tavuk döner
Ceyrek beyaz ekmek
Sebze sogus

Su 1 lt eder anca
Spor ev işi yorgan ve yunle bogusmaca ( böyle kurtarmayi deniyorum :))

1 saat tempolu yürüdüm hızlı başladık sol kaval kemiğim ağrıdı 2. turda biraz yavaşladık ağrı hafifleyince yine aynı tempo 5 tur attık
suyu da 3 litreye yakın içtim bu gün :)

gülüm bende sabah benimkileri yolladıktan sonra 9 a doğru yatıyorum valla dayanamıyorum

kız içinizde en kalını benmişim
su içip tartıldıysan düş 200 gr 1 bardak su kadarını

Menun guzel olmus canim

hay maşallah çok güzel çok sevindim
2 hafta sonra kilo bildirimde inşallah 77 yada altı bildirim gelir

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 101,0
Bu hafta 100,8
Fark -200 gr..

Olculer
Bel 99
Gogus 116
Gobek 116
Kalca 117
Bacak 70

Sonuclar cok kotu zamanla duzelecek insallah diger tartiya kadar reglim de olur biter daha guzel sonuclar gelir
ben dedim bu topiğin en kalını benim heheheh 2 haftaya bakalım kaç cm incelicez inşalah çığlık atıp sevinecek kadar çok olur