- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Anladim canimHaklisin canim da uc gundur fazla bi istah kalmadi bende aksami bile zor yedim ogun atlamayim diye
Tayin mi var seneyeSagol canim.
1 sene oturacam seneye haziran temmuz ayunda yine tasinacam
Canim artik yeni kararlarla hic arti bildirim yapmayacagiz merak etme "tam yol ileri" devam edecegiz..
Miladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim
Bugunku menumu verim
Sabah
İki ceviz ve suyu
Ara
Sade kahve
Saat 11
Biraz sucuklu yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Sade kahve
Aksam
Bir tabak taze yesil fasulye
Bir kase yogurt
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su
Kahvalti 12:00
1 tane tb ekmekle tost
3 koy biberi
Salatalik- 4 zeytin
Ikindi 17:30
4 cilek
4 form buskuvi
Aksam 19:00
1.5 kase dugun corbasi
3 parca firinda tavuk
1 patates
1 kabak dolma
Kizlar aksam yuruyus yaparim bugun cuma toplantisina gittim suyu anca 2 lt ictim yarim litre daha icerim
Spordan sonra ara ogun yaparsam yazarim
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı
akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek
Merhaba arkadaslar bugunki menu bilditimi icin ancak gireboldim..sabah yarim acuc dut kurusu,kayisi cekirdegi.1 lokma ekmekle 1 catal krem peynir...ogle 1 donfurma 3 kucuk susamli kurabiye,1 kucuk tabsk patates salatasi..aksam 3 kofte el ici kadar yufka rkmegi,5 dilim patates kizartmasi 1 bardak ayran..3 tane patates cipsi...yarim lt su..30 dk dan iki kez yuruyus...simdi yesil cay ve suyu 2 lt ye cikarmsliyim.. Ne kadar cok yemisim yaww
şimdi yürüyüşe çıkıcaz annemle gelince geşmişi okur menülerine bakarım kızlar öptümm
gülüm bende sabah benimkileri yolladıktan sonra 9 a doğru yatıyorum valla dayanamıyorumBol su icemedim malesef yesil cay bile icemedim evimde degildim disardan geldim direk eltime gittim o yuzden arti olmus
Sabah uyuma aliskanligim oldu bahar yorgunlugu mudur nedir surekli uykulu uyusugum gecede uyuyamıyorum bir türlü bugun uyumamak icin direniyorum bin tanede işim var inşalah akşam erken yatarım
kız içinizde en kalını benmişimGeçen hafta 101.8
Güncel 102.2
Fark + 400
Birkac gündür sabittim dünden dolayı +oldum gerçi sabah tartidan once unutup suda ictim ondana olabilir
Ölçülerime gelince
Göbek 104
Bel 97
Kalca 118
Bacak 72
Göğüs 109
Menum
Sabah/ogle 11
1 küçük ve ince simit (sıradışı bir simitti)
Labne
2-3 küçük acı köy biberi
Ara 14.00
1 dilime denk lavaş
Erzincan tulumu
Aksam 17.00
Yarim pors tavuk döner
Ceyrek beyaz ekmek
Sebze sogus
Su 1 lt eder anca
Spor ev işi yorgan ve yunle bogusmaca ( böyle kurtarmayi deniyorum :))
hay maşallah çok güzel çok sevindimGunaydin kizlar kusura bakmayin kafami ancak toparlayabildim iki gundur ruh gibiydim bugun biraz daha iyiyim ama hala cok uzgunum
Gecmisi okudum yeni başlik atilmis yeni kararlar alinmis cOk guzel olmus ama miladim ben 15 gun tartilmadan duramam haftada bir tartilirim ama size soylemem artik ha bu arada benim evde mezurem yok olculerimi yazamicam bugun bi kac gun icinde alir yazarim zaten dun de regl oldum cok fazla sislik var bi kac gun daha bekleyim en iyisi
Gelelim bugunku bildirime
Gecen hafta 84
Bu hafta 82
Fark -2 kilo
Eki Görüntüle 1814896
İnsallah haftaya ucundan da olsa 79 lari gorurum insallah
ben dedim bu topiğin en kalını benim heheheh 2 haftaya bakalım kaç cm incelicez inşalah çığlık atıp sevinecek kadar çok olurGunaydin kizlar
Gecen hafta 101,0
Bu hafta 100,8
Fark -200 gr..
Olculer
Bel 99
Gogus 116
Gobek 116
Kalca 117
Bacak 70
Sonuclar cok kotu zamanla duzelecek insallah diger tartiya kadar reglim de olur biter daha guzel sonuclar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?