ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Gunduz iyi ama aksam biraz fazla karbon olmus canim

Miladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim
hayırlı olsun gülüm sağlıkla huzurla oturusunuz inşallah
ev topla yerleştir derken sen baya bi eksiyle dönersin cancağızım dönüşün muhteşemmm olacak

Canim menun guzel olmus

menü şahane afiyet olsun gülüm

gülüm bende sabah benimkileri yolladıktan sonra 9 a doğru yatıyorum valla dayanamıyorum

Bugun basardim uyumamayi küçük oglum hafif hasta gibiydi uyandığında kalbim ağrıyor dedi korktum okula göndermedim sonrasında gecti cok sükür birazda onun etkisiyle uykum gelmedi.. aksam erkenden uykum gelir sanıyordum ama yine uykum yok

çok güzel afiyet olsun bende yarım saat önce çilek yedim 4-5 tane senin menünü okurken hatırladım :)

Sagol canim nerelerdesin napiyosun
akşamları annemle yürüyoruz gündüz ufaktan ev işi yemeği yapıp oturup netten hala hint dizisi izliyoruz :)
140. bölümü izledik geriye 49 bölüm kaldı biterse bir daha dizi falan izlemiycez yapışıp kalıyoruz daaa:))
sen ne yapan nasılsın

bu gün biraz cıss ve fazla olmuş sanki gülüm
olan olmuş önümüzdeki günlere bakıcaz yarına toparlarsın

Sabah gec uyaninca gece bende uyuyamiyorum daha en iyisi sabah erken kalkmak ama havalardan midir nedir bu aralar bende sabahlari zor kalkiyorum

Ben o kadar art arda dizi izlesem devreler yanar ya

Ay benim buyuk kiz da bakiyor bu hint dizisine gunduz bi kanal da cikiyor bugun bi bakim dedim onunla cok sıkıcı geldi kizima degis dedim yok anne ben bunu izlicem dedi

Sabah gec uyaninca gece bende uyuyamiyorum daha en iyisi sabah erken kalkmak ama havalardan midir nedir bu aralar bende sabahlari zor kalkiyorum

Ben aksam ustu tv karşısinda degil uyumak hafif dalsam bile gece kabus gibi geciyor.. nasil bi bunye anlamadım havalar ısınıyor git gide uyusuklugumuz canliliga coşkuya dönecek inşallah

Ben aksam ustu tv karşısinda degil uyumak hafif dalsam bile gece kabus gibi geciyor.. nasil bi bunye anlamadım havalar ısınıyor git gide uyusuklugumuz canliliga coşkuya dönecek inşallah

İnsallah biran once kalksin şu uyuşukluk ustumuzden valla temizlige baslamam lazim artik ama masallah bende hic istek yok bu sene

Yok ya bende izleyemem

Cok sacma ama ben bu aralar kısmetse oluru izliyorum saka gibi igreniyorum Hepsinden tek tek Değişiyorum da sonra gidip Açıp yine İzliyorum konuya Vakıf Oldum ya bi Kere Yarım yamalak takip Ettigim tek program Şimdilerde

hahahah yerim ben senin kurtarmanıııııı