Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su
Kahvalti 12:00
1 tane tb ekmekle tost
3 koy biberi
Salatalik- 4 zeytin
Ikindi 17:30
4 cilek
4 form buskuvi
Aksam 19:00
1.5 kase dugun corbasi
3 parca firinda tavuk
1 patates
1 kabak dolma
Kizlar aksam yuruyus yaparim bugun cuma toplantisina gittim suyu anca 2 lt ictim yarim litre daha icerim
Spordan sonra ara ogun yaparsam yazarim
hayırlı olsun gülüm sağlıkla huzurla oturusunuz inşallahMiladim ben de 82.7 ciktim ama 2 gundur av ariyorduk ben de sapittim sonunda bulduk.15 gun sonra ben de yazarim kilomu sizinle. Ev tasimaya baslayacagiz o yuzden pek takip edemiyorum. Yeni evim kocaman artik kosu bile yapabilirim
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı
akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek
menü şahane afiyet olsun gülümBugunku menumu verim
Sabah
İki ceviz ve suyu
Ara
Sade kahve
Saat 11
Biraz sucuklu yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Ara
Sade kahve
Aksam
Bir tabak taze yesil fasulye
Bir kase yogurt
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
gülüm bende sabah benimkileri yolladıktan sonra 9 a doğru yatıyorum valla dayanamıyorum
menü şahane afiyet olsun gülüm
çok güzel afiyet olsun bende yarım saat önce çilek yedim 4-5 tane senin menünü okurken hatırladım :)Iyi aksamlar kizlar
Sabah 11:00
Limonlu ilik su
Kahvalti 12:00
1 tane tb ekmekle tost
3 koy biberi
Salatalik- 4 zeytin
Ikindi 17:30
4 cilek
4 form buskuvi
Aksam 19:00
1.5 kase dugun corbasi
3 parca firinda tavuk
1 patates
1 kabak dolma
Kizlar aksam yuruyus yaparim bugun cuma toplantisina gittim suyu anca 2 lt ictim yarim litre daha icerim
Spordan sonra ara ogun yaparsam yazarim
akşamları annemle yürüyoruz gündüz ufaktan ev işi yemeği yapıp oturup netten hala hint dizisi izliyoruz :)Sagol canim nerelerdesin napiyosun
bu gün biraz cıss ve fazla olmuş sanki gülümMerhaba arkadaslar bugunki menu bilditimi icin ancak gireboldim..sabah yarim acuc dut kurusu,kayisi cekirdegi.1 lokma ekmekle 1 catal krem peynir...ogle 1 donfurma 3 kucuk susamli kurabiye,1 kucuk tabsk patates salatasi..aksam 3 kofte el ici kadar yufka rkmegi,5 dilim patates kizartmasi 1 bardak ayran..3 tane patates cipsi...yarim lt su..30 dk dan iki kez yuruyus...simdi yesil cay ve suyu 2 lt ye cikarmsliyim.. Ne kadar cok yemisim yaww
Bugun basardim uyumamayi küçük oglum hafif hasta gibiydi uyandığında kalbim ağrıyor dedi korktum okula göndermedim sonrasında gecti cok sükür birazda onun etkisiyle uykum gelmedi.. aksam erkenden uykum gelir sanıyordum ama yine uykum yok
hay maşallah çok güzel çok sevindim
2 hafta sonra kilo bildirimde inşallah 77 yada altı bildirim gelir
akşamları annemle yürüyoruz gündüz ufaktan ev işi yemeği yapıp oturup netten hala hint dizisi izliyoruz :)
140. bölümü izledik geriye 49 bölüm kaldı biterse bir daha dizi falan izlemiycez yapışıp kalıyoruz daaa:))
sen ne yapan nasılsın
akşamları annemle yürüyoruz gündüz ufaktan ev işi yemeği yapıp oturup netten hala hint dizisi izliyoruz :)
140. bölümü izledik geriye 49 bölüm kaldı biterse bir daha dizi falan izlemiycez yapışıp kalıyoruz daaa:))
sen ne yapan nasılsın
Sabah gec uyaninca gece bende uyuyamiyorum daha en iyisi sabah erken kalkmak ama havalardan midir nedir bu aralar bende sabahlari zor kalkiyorum
Ben o kadar art arda dizi izlesem devreler yanar ya
Ben aksam ustu tv karşısinda degil uyumak hafif dalsam bile gece kabus gibi geciyor.. nasil bi bunye anlamadım havalar ısınıyor git gide uyusuklugumuz canliliga coşkuya dönecek inşallah
Yok ya bende izleyemem
hahahah yerim ben senin kurtarmanııııııMenum
Sabah/ogle 11
1 küçük ve ince simit (sıradışı bir simitti)
Labne
2-3 küçük acı köy biberi
Ara 14.00
1 dilime denk lavaş
Erzincan tulumu
Aksam 17.00
Yarim pors tavuk döner
Ceyrek beyaz ekmek
Sebze sogus
Su 1 lt eder anca
Spor ev işi yorgan ve yunle bogusmaca ( böyle kurtarmayi deniyorum :))
İnsallah biran once kalksin şu uyuşukluk ustumuzden valla temizlige baslamam lazim artik ama masallah bende hic istek yok bu sene
hahahah yerim ben senin kurtarmanıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?