ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

valla benim uykum var ama bildiğin acıktım yoğurt limon pul biber yaptık annemle onu yiycem şimdi sonra kesin horuldarım :))

Ben o kadar art arda dizi izlesem devreler yanar ya
şimdi geçmişe baktım 150. bölümü bitirmişiz ne yapayım annem izlerken hep gülümsüyor hoşuna gidiyor bende azcık söyleniyorum ama annem mutlu olunca hoşuma gidiyor arada söyleniyor dizideki karekterlere:))zaten mutfakta netten izliyoruz ya ben o arada yemeğimi de pişiriyorum öyle izliyoruz

Cok sacma ama ben bu aralar kısmetse oluru izliyorum saka gibi igreniyorum Hepsinden tek tek Değişiyorum da sonra gidip Açıp yine İzliyorum konuya Vakıf Oldum ya bi Kere Yarım yamalak takip Ettigim tek program Şimdilerde

Bende sadece kara sevdayi izliyorum eşim cok kiziyor bu ne bicim dizi diye ama baktim bir kere daha kopamiyorun

Ay benim buyuk kiz da bakiyor bu hint dizisine gunduz bi kanal da cikiyor bugun bi bakim dedim onunla cok sıkıcı geldi kizima degis dedim yok anne ben bunu izlicem dedi
kanal 7 deki sensiz olmazı izliyordur geçen hafta başladı dizi biz işte onu bitirmek üzereyiz:)

Ben aksam ustu tv karşısinda degil uyumak hafif dalsam bile gece kabus gibi geciyor.. nasil bi bunye anlamadım havalar ısınıyor git gide uyusuklugumuz canliliga coşkuya dönecek inşallah
sen uyusanda zihin altın asla uyumaz tv de ne açıksa hepsini duyar kaydeder o yüzden asla tv karşısında uyumayın diyorlar ya düşünsene helede haberler varsa sadece şiddet ölüm karmaşa hepsini zihin altına depolarsın

Ay yok cok sukur benim duvarlarim hep kagitla kapli sadece banyo tuvalet ve mutfak boya

Benim duvar silmem gerekiyor hatta ben boyatmayi düşünüyorum ama esimle büyük çapta bir mücadele etmem gerekecek onada benim dermanim yok dilim yorulacagina elim yorulsun :)) gözümde büyüme sebebi bu kaloriferler sönsün hemen baslayacagim inşallah

Sizin kaloriferler komurle mi yaniyor canim oyleyse peteklerin ustu is oluyordur demi ama benim esim de seninki gibi bana guvenir bisey yapmaz ona soyleyene kadar kendim yaparim daha iyi erkek gibi kadinim zaten elimden her is gelir cok sukur

Bende sadece kara sevdayi izliyorum eşim cok kiziyor bu ne bicim dizi diye ama baktim bir kere daha kopamiyorun

Ha mesela onada ben bakamıyorum büyük oglum ordaki basrol erkegin adını unuttum :)) ona ozendigi icin izliyor arada sinir oluyorum bastan izlemedim diye galiba yada dizilerden sıkıldım galiba sadece paramparca izliyorum oda sıktı artik arada bakiyorum esimle ortak izledigimizt tek dizi oldugu icin

kızlar bana müsade sütüde mayaladım az mutfağı dağıttım toplayıp yatayım
allah rahatlık versin sizde şimdiden :)

Sizin kaloriferler komurle mi yaniyor canim oyleyse peteklerin ustu is oluyordur demi ama benim esim de seninki gibi bana guvenir bisey yapmaz ona soyleyene kadar kendim yaparim daha iyi erkek gibi kadinim zaten elimden her is gelir cok sukur

Evet komurlu canim agrida dogal gaz yok erkek gibi kadınım demek iddiali ben diyemem onu ama esime göre daha atigim sağolsun eşim cok rahat bu benim bazen hiccc mi hicc hoşuma gitmiyor

Iyi aksamlar kizlar sohbeti kacirmisim 1 saat hizli tempoda yuruyus yaptim
6 km yurudum dus aldim yuzume kil maskesi yaptim keyif yapiyorum.. yuzumu yikayinca tesil cay yada kayisili cay icecem...

Ben de tam bir dirilis ertugrul seyircisiyim kizlar muhtesem dizi

Iyi aksamlar kizlar sohbeti kacirmisim 1 saat hizli tempoda yuruyus yaptim
6 km yurudum dus aldim yuzume kil maskesi yaptim keyif yapiyorum.. yuzumu yikayinca tesil cay yada kayisili cay icecem...

Ohh bakımlı hatun sporunu d yapmis masallah bende epilasyon gunu yapacaktim bugün ama cihazı sarja takmayi unutmuşum :))

Evet komurlu canim agrida dogal gaz yok erkek gibi kadınım demek iddiali ben diyemem onu ama esime göre daha atigim sağolsun eşim cok rahat bu benim bazen hiccc mi hicc hoşuma gitmiyor
Canim ayni durum inanki benimde basimda bir seyi kirk kere soyletmeden basina gecmez.. elinden her is gelir ama " sen yapabiliyosan beni yorma canim "der her zaman