Evet komurlu canim agrida dogal gaz yokerkek gibi kadınım demek iddiali ben diyemem onu ama esime göre daha atigim sağolsun eşim cok rahat bu benim bazen hiccc mi hicc hoşuma gitmiyor
kızlar bana müsade sütüde mayaladım az mutfağı dağıttım toplayıp yatayım
allah rahatlık versin sizde şimdiden :)
Ben baya faniyim dizinin o gun misafirlige gitmek istemem dirilis oldugu gun yemegi oturma odasina getiririm normalde cay demlemeyiz aksamlari dirilis var diye cay demlerim esim butun atistirmaliklari toplar gelir oyle yani tek izledigim dizi.bir de yunus emre yi merak ediyorum ama izlemedimBen o diziyi cok merak ettim seveni çok ama bastan kaçırdım diye sarmadi bi türlü
Ben de tam bir dirilis ertugrul seyircisiyim kizlar muhtesem dizi
Canim ayni durum inanki benimde basimda bir seyi kirk kere soyletmeden basina gecmez.. elinden her is gelir ama " sen yapabiliyosan beni yorma canim "der her zaman
Benim de hosuma gitmiyor ama alismisim taa ben bekarken babamlardada her seyi yapardim ordan aliskanlik kaldi birde ben cok sabirsizim aklima bisey dustu mu aninda kalkip onu yapmam gerekiyo tabi esim de oyle olmayinca kalkip kendim yapiyorum
Ben baya faniyim dizinin o gun misafirlige gitmek istemem dirilis oldugu gun yemegi oturma odasina getiririm normalde cay demlemeyiz aksamlari dirilis var diye cay demlerim esim butun atistirmaliklari toplar gelir oyle yani tek izledigim dizi.bir de yunus emre yi merak ediyorum ama izlemedim
Ben baya faniyim dizinin o gun misafirlige gitmek istemem dirilis oldugu gun yemegi oturma odasina getiririm normalde cay demlemeyiz aksamlari dirilis var diye cay demlerim esim butun atistirmaliklari toplar gelir oyle yani tek izledigim dizi.bir de yunus emre yi merak ediyorum ama izlemedim
Bendeee :)) babamin huyudur aklina dustumu hayatta oturamaz bana da geçmiş demekki erkekleride biz böyle alıştırdık haklısın niye yorumlayım zaten her sey yolunda gidecek diyorlar
Kuzenimle eşi bizim gibi dirilis hayrani ya onlari cagiriyoruz ya da oraya gidiyoruz.. ama dizide hic bel alti sahne yok tarihi dogruya yakin yansittigini dusunuyorumSiz baya baya fanatikmişsiniz benim kizkardesim de ayni o gunu ne misafir kabul eder ne de kendisi bir yere gider
Tam olarak bilemiyorum canim annemler izliyolar kizim biraz izlesen alisirsin diyo bir iki bolum baktim bende bastan internetten izlerim diye devam etmedimYunus Emre gecen ramazanda başladı dimi ramazan da yogunluktan izleyemedim başlangıcını öyle gitti oda merak ediyordum oysa
Ben de kil maskemi yikayip kayisili cayimi icerek sana eslik edeyim canimcimBurnumda cay kokusu var kalkip demleyecegim galiba
Iyi geceler aysuncummNeyse kizlar bende sut kaynattiydim gidip onu mayalayip yatayim hadi iyi geceler
Trt dizilerinin en güzel yönü bu zaten benim cocuklarimin onayimi alarak izledikleri iki dizi var şimdi kertenkele ve baba candır cocuklarla tv izlenmiyor zaten hep bi siddet hep cinsellik vurgusuKuzenimle eşi bizim gibi dirilis hayrani ya onlari cagiriyoruz ya da oraya gidiyoruz.. ama dizide hic bel alti sahne yok tarihi dogruya yakin yansittigini dusunuyorum
Neyse kizlar bende sut kaynattiydim gidip onu mayalayip yatayim hadi iyi geceler
Ben de kil maskemi yikayip kayisili cayimi icerek sana eslik edeyim canimcim
Ben de kil maskemi yikayip kayisili cayimi icerek sana eslik edeyim canimcim
Katiliyorum canim trt dizileri cok guzel aile ile izlenebilecek dizilerTrt dizilerinin en güzel yönü bu zaten benim cocuklarimin onayimi alarak izledikleri iki dizi var şimdi kertenkele ve baba candır cocuklarla tv izlenmiyor zaten hep bi siddet hep cinsellik vurgusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?