ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Evet komurlu canim agrida dogal gaz yok erkek gibi kadınım demek iddiali ben diyemem onu ama esime göre daha atigim sağolsun eşim cok rahat bu benim bazen hiccc mi hicc hoşuma gitmiyor

Benim de hosuma gitmiyor ama alismisim taa ben bekarken babamlardada her seyi yapardim ordan aliskanlik kaldi birde ben cok sabirsizim aklima bisey dustu mu aninda kalkip onu yapmam gerekiyo tabi esim de oyle olmayinca kalkip kendim yapiyorum

Ben o diziyi cok merak ettim seveni çok ama bastan kaçırdım diye sarmadi bi türlü
Ben baya faniyim dizinin o gun misafirlige gitmek istemem dirilis oldugu gun yemegi oturma odasina getiririm normalde cay demlemeyiz aksamlari dirilis var diye cay demlerim esim butun atistirmaliklari toplar gelir oyle yani tek izledigim dizi.bir de yunus emre yi merak ediyorum ama izlemedim

Canim ayni durum inanki benimde basimda bir seyi kirk kere soyletmeden basina gecmez.. elinden her is gelir ama " sen yapabiliyosan beni yorma canim "der her zaman

Esim de bir tamirciden daha iyi bilir çoğu şeyi hayır demez zaten tamam yaparim diyor ne zaman canım yarin bakarız :)) ben o yarının ne demek olduğunu anlıyorum ama bazen cay ister yarın bakarız canım diyorum anlasın diye de nerdee hiç tepki vermez guler gece biliyor cay ocakta kaynamaktadir coktan

Benim de hosuma gitmiyor ama alismisim taa ben bekarken babamlardada her seyi yapardim ordan aliskanlik kaldi birde ben cok sabirsizim aklima bisey dustu mu aninda kalkip onu yapmam gerekiyo tabi esim de oyle olmayinca kalkip kendim yapiyorum

Bendeee :)) babamin huyudur aklina dustumu hayatta oturamaz bana da geçmiş demekki erkekleride biz böyle alıştırdık haklısın niye yorumlayım zaten her sey yolunda gidecek diyorlar

Siz baya baya fanatikmişsiniz benim kizkardesim de ayni o gunu ne misafir kabul eder ne de kendisi bir yere gider

Yunus Emre gecen ramazanda başladı dimi ramazan da yogunluktan izleyemedim başlangıcını öyle gitti oda merak ediyordum oysa

Siz baya baya fanatikmişsiniz benim kizkardesim de ayni o gunu ne misafir kabul eder ne de kendisi bir yere gider
Kuzenimle eşi bizim gibi dirilis hayrani ya onlari cagiriyoruz ya da oraya gidiyoruz.. ama dizide hic bel alti sahne yok tarihi dogruya yakin yansittigini dusunuyorum

Burnumda cay kokusu var kalkip demleyecegim galiba

Yunus Emre gecen ramazanda başladı dimi ramazan da yogunluktan izleyemedim başlangıcını öyle gitti oda merak ediyordum oysa
Tam olarak bilemiyorum canim annemler izliyolar kizim biraz izlesen alisirsin diyo bir iki bolum baktim bende bastan internetten izlerim diye devam etmedim

Kuzenimle eşi bizim gibi dirilis hayrani ya onlari cagiriyoruz ya da oraya gidiyoruz.. ama dizide hic bel alti sahne yok tarihi dogruya yakin yansittigini dusunuyorum
Trt dizilerinin en güzel yönü bu zaten benim cocuklarimin onayimi alarak izledikleri iki dizi var şimdi kertenkele ve baba candır cocuklarla tv izlenmiyor zaten hep bi siddet hep cinsellik vurgusu

Trt dizilerinin en güzel yönü bu zaten benim cocuklarimin onayimi alarak izledikleri iki dizi var şimdi kertenkele ve baba candır cocuklarla tv izlenmiyor zaten hep bi siddet hep cinsellik vurgusu
Katiliyorum canim trt dizileri cok guzel aile ile izlenebilecek diziler