ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bu saat oldu ben yeni uyanabildim uyusam daha da uyurdum heralde.. hava da yağmurlu yatak o cazip geliyor ki

Kahvaltim
2 dilim tahilli ekmek
1 kaşık kadar lor peyniri
3 koy biberi bunları sandviç gibi yapıp yedim
1 kupa Yeşil çay

Kizlar ben kahvaltimi yaptim evleri toparladim kucuk oglumu eve babasina uyutcam buyuk oglumla parka piknige gidecez.kuzenler ayarlamislar hava da cok guzel drgisiklik olur diye dusunduk.. bende durumlar boyle sizin planlar ne

Sabah:2 dlm kpk ekmegi,1 kup sekerli cay,3 xatal sucuklu yumurta,1 kk peynir,bol domatws ,salatalik..ara 6 cilek,1 elma bu fazladan oldu...ara1 top havuc tatlisi 1 ywsil cay...ogle 3 kasik pilav 3 kasik turlu yemeyi dusunuyorum...1.5 lt su ictim..4 te nobete baslicam calisiiom bugun..

Kizlar ben kahvaltimi yaptim evleri toparladim kucuk oglumu eve babasina uyutcam buyuk oglumla parka piknige gidecez.kuzenler ayarlamislar hava da cok guzel drgisiklik olur diye dusunduk.. bende durumlar boyle sizin planlar ne

Ne guzel gez bakalim bizim burda bugun şimşekler çakiyor hic disari ćikilacak bir durum yok evdeyiz yani bugun sana iyi eglenceler canim

Iyi eğlenceler canım bende ev işleri yemektir uğraşıyorum havada hiç çıkılacak gibi degil