ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bugunku menumu vereyim kizlar
Sabah
İki ceviz ve suyu

Saat 11.30
İki tane haslanmis yumurta bol pul biberLi
Uc kk peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Ara
Sade kahve
5 tane badem

Aksam 17.30
Bir tabak karnibahar brokoli karisimi yemegi
Bir kase yogurt

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Kesinlikle ozelliklede spor yapma konusunda tembelum..kendimi yorup spor yapsam eminimki ayni oranda bogazimada dikkat edeicem...saka maka ramazana az kaldi o zamana elle tutulur gozle gorulur bi miktarda kilo vermemiz lazim...

Aynen Hülya'm ramazanda kilo vermeliyiz ama o zamana kadar biraz kolaylaştırır lazım

Harika menu canım

Sabah 11

2 dilim tahlili ekmek
1 kaşık lor peyniri
Köy biberi

Ara/öğle 15.00
1 dilim pasta

Aksam 18.00
1 tabak tavuklu kabak beğendi
1 dilim köy lavasi

Depodan eski buzdolabını getirdim şimdi onun temizligiyle ugrasacagim dondurucu vE dolap iki kısmı da lazım anladım ki ne kadar büyük olursa olsun buzdolabı ve dolaplar kadınlara yetmiyor yetmez yetmeyecek

Sabah:2 dlm kpk ekmgi,1 kup sekerlu cay,1 kk peynir,3 xatal sucuklu yumurta,bol domates ve salatslik..
Ara 6 cilek ,1 elma
Ara:1 top havuc tatlisi...
Ogle:3 ksk pilav,3 ksk turlu...
Ara:tarcinlu yourt...
Aksam:2 dalyan kofte...o kadar cok yemisimki yazarken yoruldum..
Yesil cay ve 2 lt su
..

Iyi aksamlar kizlar bugun pek ugrayamadim

Sabah 10:00
1 armut

Kahvalti 12:00
3 dilim tb ekmeginden firinda yumurtali ekmek
Domates- salatalik

Ogle15:00
Yarim dilim sutlu tatli
1 yk makarna salatasi
1 yk kisir
3 hurma

Aksam yemek yemedim hic acikmamisim cayin yaninda 1 avuc leblebi ve 5-6 igde yedim

Bugunum hareketli gecti ama spir yapmadim..regl oldum hafif sanciliyim birazdan cocuklari uyutup yuruyus yaparim..suyuda normalden az ictim ne kadar ictigimi bilmiyorum...
@milad_tb tavuk kabak begendi nasil oluyo canim guzel biseye benziyo

Yok canim çesit cok ama azar azar yemişsin menun guzel yani yanliz aradaki meyveler fazla olmus biliyorsun sonucta meyve de seker sayilir

Sabah ve ogle karbon agirlikli olmus ama aksam yemeyerek dengelemişsin spor da yaparsan guzel olur

Dalyan köftesi büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama normalse akşam bayağı az olmuş diğerleri de evet karbon ama az olmuş

Kız sen dışarda bu kadar az yediysen oldun demektir şekerim ara verdim şimdi işe az kaldı bitireyim oturunca yazarım canım süper bişey bence
Ay ne cok guldum kiz Allah iyiligini versin...zayiflamak istiyosaniz brokoli yiceksiniz cancazlarim

Menüleri niye yazıyoruz canımcım azıcık da örnek olsun diye ama eşim brokoli karnabahar sevmez diye almaz bense ne zaman alayım desem Pörsük ve solmus oluyor

Bende fazla meyve sevmem ama sabirsizlikla karpuzun cikmasini bekliyorum cok cok severim

Ben üzüm hariç hiç bir meyve sevmem onuda yıkayıp direk ağzıma atıyorum diye soyulacak birsey olsa onuda yemem he bide biri bana doğrayıp verirse olgun şeftali seviyorum ben doğrarsam onuda yiyemem