- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Kofte buyuktu boyut olarak ...Dalyan köftesi büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama normalse akşam bayağı az olmuş diğerleri de evet karbon ama az olmuş
Kız sen dışarda bu kadar az yediysen oldun demektir şekerimara verdim şimdi işe az kaldı bitireyim oturunca yazarım canım süper bişey bence
Menüleri niye yazıyoruz canımcım azıcık da örnek olsun diye ama eşim brokoli karnabahar sevmez diye almaz bense ne zaman alayım desem Pörsük ve solmus oluyor
Canim sabah iyi yemistim fazla acikmamistim o yuzden bide artik diyetteyim piknige gitmeyimDalyan köftesi büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama normalse akşam bayağı az olmuş diğerleri de evet karbon ama az olmuş
Kız sen dışarda bu kadar az yediysen oldun demektir şekerimara verdim şimdi işe az kaldı bitireyim oturunca yazarım canım süper bişey bence
Menüleri niye yazıyoruz canımcım azıcık da örnek olsun diye ama eşim brokoli karnabahar sevmez diye almaz bense ne zaman alayım desem Pörsük ve solmus oluyor
Sabah doyurucu yemistim canim bide onceden olsa diyetteyim piknige gitmeyim derdim artik boyle seylerden kendimi mahrum etmiyorum en az ne kadar yiyebilirsem o kadar az yiyorum boylece hem pismanlik yok hem mahrumiyet yok bilmiyorum hata mi yapiyorumDalyan köftesi büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama normalse akşam bayağı az olmuş diğerleri de evet karbon ama az olmuş
Sanirim bircok yiyecek vazgecilmezlerim arasinda...karpuzu bende cok seviyorum..Bende fazla meyve sevmem ama sabirsizlikla karpuzun cikmasini bekliyorum cok cok severim
Bende meyveleri cok severim evde meyve kalmadigi zaman hicbisey kalmamis gibi gelir hele yaz meyvelerine bayilirimm.. rabbim ne guzel nimetler vermis bizlereSanirim bircok yiyecek vazgecilmezlerim arasinda...karpuzu bende cok seviyorum..
Canim sabah iyi yemistim fazla acikmamistim o yuzden bide artik diyetteyim piknige gitmeyim
Sabah doyurucu yemistim canim bide onceden olsa diyetteyim piknige gitmeyim derdim artik boyle seylerden kendimi mahrum etmiyorum en az ne kadar yiyebilirsem o kadar az yiyorum boylece hem pismanlik yok hem mahrumiyet yok bilmiyorum hata mi yapiyorum
Ardanin mutfagi mi canim tesekkur ederim tarif icin
Ardanin mutfagi mi canim tesekkur ederim tarif icin
bu gün kk ye giremedim gülüm gün nasıl geçti anlamadım akşamda erkenden çay bile yapmadan yattım az önce kalktımekim2009 canım Nerelerdesin ?
Kahvaltım pazar kahvaltısı deyip geçiyorum
Gunaydin fıstıklar bizim burda hava hala yagmurlu mubarek dunden beri yagiyor
Bugun kutlu dogum haftasi programi var oraya gidicem insallah siz neler yapicaksiniz
Ne yaptin kiz cok kacirdin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?