ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Gözüm masanin ustunde kalan son iki tane tavuklu böreğe gidip geliyor islak kek son derece cazip onu yeme beni ye diyor.. ama yemicemmm bugun ara ogundr yapmadim zorluyor beni başım ağrıyor belkide bundan ben kalkip bir tarcinli karanfilli yesil cay demleyeyim kendim icin iyi bir şeyler yapayim..

Dayan canim aç yatıp aç kalkman lazim ki kilolar gitsin.

yesilcayin yaninda esimin tabaginda kalan 3 ince dilim armut yedim cok iyi geldi ustunede kalktim yarım saat tempolu yürüdüm bu dahada iyi geldi

günaydın inşallah bu gün düne göre hepimize daha mutlu daha kararlı ve daha iştahsız geçer

Dun gece o kadar acliga ve bas agrisina tahammul etmis mutlu mesut uyurken gece saat 02.00 de işten gelen esim uyandırdi beni uyandigimda bas agri kaldigi yerden devam etti.. ben uyuyorum desemde ritmik milad milad milad gel bak bir şey gostericem dedi çıldırmamak icin caresiz kalktim gittim mutfakta tazecik pismis yaprak döner getirmis yemicem bosuna mi ac yattim benim basim ağrıyor desemde baktim kurtulus yok elimi tutmus bırakmıyor 1 el kadar lavasla döner yedim bütün gece de uyuyamadim vicdan azabından ve sinirden biliyor ki ben uyandigimda uyuyamam
Kendisi kafayi koyup yatti beyimiz sabah uyandım arti cikmisim hemde fahiş arti yani bu kadar mi etki eder yaa az yedim cok yesem ne olacakti

Gunaydin @milad_tb cim artik bende burdayim bu sabah tartildim 85,8 kiloyum yani gecen haftadan beri bir kilo almisim ama olsun vazgecmek yok yola devam tarti icin hangi gunu seçtin canim

Bosver canim takma kafana cabuk gelen cabuk gider bugun dikkat edersen yarina bisey kalmaz insallah

Gunaydin @milad_tb cim artik bende burdayim bu sabah tartildim 85,8 kiloyum yani gecen haftadan beri bir kilo almisim ama olsun vazgecmek yok yola devam tarti icin hangi gunu seçtin canim

Hosgeldin canim.. insallah bu defa kalici olarak zayiflayana kadar burdayiz