ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

1 pors. Sucuklu yumurta
Yarım simit
Yarım poğaça
1/4 kete
Yarım börek ve peynir zeytin falan yedim çok rahatsız oldum ama yaa midem isyan bayrağını çekti

Migde kuculunce insan gercekten rahatsiz oluyo fazla yiyince sende baya karbon yemişsin ama guzelim neyse olan oldu sade salata da yapip yiyebilirsin bence

Migde kuculunce insan gercekten rahatsiz oluyo fazla yiyince sende baya karbon yemişsin ama guzelim neyse olan oldu sade salata da yapip yiyebilirsin bence

Detoks çorbası yaptım canım aksama kadar sadece marul ve salatalık gibi çiğ sebze ve çorba içerim.. sohbette bugün aşure var ama ben eve çocuklara getiririm..

1 pors. Sucuklu yumurta
Yarım simit
Yarım poğaça
1/4 kete
Yarım börek ve peynir zeytin falan yedim çok rahatsız oldum ama yaa midem isyan bayrağını çekti
dünden beri ben acımdan ölüyorum gibi acıkıyorum yiyorum 3-4 saat sonra yine aynı acıkıyorum
benim de kahvaltı dolu dolu oldu bu gün :)

sabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek

ara
bir sürü çekirdek çitledim
1 bardak süt
bir kaç çilek

19 :30
1 kase etli taze bezelye
ekmek yedim de ne kadar yedim tam bilmiyorum 3-4 dilime denk olabilir
çoban salata

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 10:00
1 armut

Kahvalti 12:00
5-6 catal patates kizartma
2 biber kizartma
1 haslama yumurta

Ara 17:00
4 yk nesfit
1 bardak sut
6-7 cilek

Aksam 19:00
1 tabak karisik kizartma
Yogurt
1 dilim tb ekmek

Malesef aksam yemegi cok kotu oldu kv ye geldik biz gelmeden yapmis mecburen yedim (cok da guzel olmusdu valla)
Ooofff birsurude spor yapmistim kizlar ya pisman olmayim diyorum ama icim yandi yaaa

Spora gelince dip kose ev temizligi ve 50 dk hizli tempolu yuruyus

Aksam ekmek biraz fazla olmus canim sanki kendi menum cok ic aciciymis gibi sana yorum yapiyorum dimi

Menu benimkine gore gayet iyi canim evinde bol bol dinlen canim

İyi aksamlar kizlar ancak oturdum ve teli elime yeni aldim oglen programa gittim ordan gec geldim yemek yap sofra kur bulasik yika Ordan bisiklet surdum dus aldim ve burdayim cok yorulmusum ama yeni anladim

Bugunku menum
Sabah
İki ceviz ve suyu

Saat 11
Biraz patates kizartmasi
İki tane haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dilim ekmek

Ara
Evden 7 tane badem goturdum

Aksam
Dunden kalan bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt

45 dakika bisiklet suruldu

Canim simit var biskuvi var makarna var hep karbon bunlar hic protein yok insallah yarin telafi edersin

Aksamki ekmek ve cekirdek olmamis canim Seni bu aralar bi moralsiz goruyorum ekimcim niye ki boylesin seni şen şakrak gormeye alistik yine eskisi gibi ol emi

Ne yaptin metracim ya bugun butun gun kizartma yemişsin neyse ki spor yapmişsin insallah dengelemistir

Senin menu gayet guzel olmus canim

kuzum yaa kıyamam doğru düzgün bişey bile yiyememişsin gün boyu yorgunluktan anca makarna yapabildin değil mi olsun aç aç mı yatacaktın yarına sebze protein eklersin menüne dengelenir hiç sıkma canını