Iyi aksamlar kizlar
Sabah 10:00
1 armut
Kahvalti 12:00
5-6 catal patates kizartma
2 biber kizartma
1 haslama yumurta
Ara 17:00
4 yk nesfit
1 bardak sut
6-7 cilek
Aksam 19:00
1 tabak karisik kizartma
Yogurt
1 dilim tb ekmek
kahvaltıda ekmeksiz akşam sadece 1 dilim zaten kızartma dediğin ne hiç tok tutmaz ki acıkmadın mı gülüm
Malesef aksam yemegi cok kotu oldu kv ye geldik biz gelmeden yapmis mecburen yedim (cok da guzel olmusdu valla)
Ooofff birsurude spor yapmistim kizlar ya pisman olmayim diyorum ama icim yandi yaaa
Spora gelince dip kose ev temizligi ve 50 dk hizli tempolu yuruyus
allah hayrını versin ben az bile buldum :))Kizlar benim menuyu gorunce herkes şoka girdi heralde kimse yorum yapmiyo
afiyet olsun pazar gününe göre çok güzel olmuş menün ben çok beğendim valla:)İyi aksamlar kizlar ancak oturdum ve teli elime yeni aldim oglen programa gittim ordan gec geldim yemek yap sofra kur bulasik yika Ordan bisiklet surdum dus aldim ve burdayim cok yorulmusum ama yeni anladim
Bugunku menum
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 11
Biraz patates kizartmasi
İki tane haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dilim ekmek
Ara
Evden 7 tane badem goturdum
Aksam
Dunden kalan bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt
45 dakika bisiklet suruldu
senin ki benim menü yanında masum sabiii kalır :)Aksam ekmek biraz fazla olmus canim sanki kendi menum cok ic aciciymis gibi sana yorum yapiyorum dimi
dellendim bacım dellendim :)) birde yemekte daha yesem yerdim kalktıktan yarım saat sonra bir şiştim acıttı resmenCanim simit var biskuvi var makarna var hep karbon bunlar hic protein yok insallah yarin telafi edersin
Aksamki ekmek ve cekirdek olmamis canim Seni bu aralar bi moralsiz goruyorum ekimcim niye ki boylesin seni şen şakrak gormeye alistik yine eskisi gibi ol emi
Ne yaptin metracim ya bugun butun gun kizartma yemişsin neyse ki spor yapmişsin insallah dengelemistir
Tesekkur ederum...aynen oyle oldu...tamam bugun protein yapayim ..kuzum yaa kıyamam doğru düzgün bişey bile yiyememişsin gün boyu yorgunluktan anca makarna yapabildin değil mi olsun aç aç mı yatacaktın yarına sebze protein eklersin menüne dengelenir hiç sıkma canını
Detoks corbasinin tarigini alabilirmiyim..
Selam arkadaslar..gunun menusu..
Sabah:yarim simit,1 bardak cay
..
Ara:5 cilek,1 meyveli soda...
Ogle:1 eti form cikolatsli biskuvi,yesil cay...
Aksam 1 buyuk tabak haslanmis makarna,1 ayran...çok saçma bir menu oldu ..nobet cikusiydim..cokta yorgunum elim kolum kalkmiyo
sabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
bir sürü çekirdek çitledim
1 bardak süt
bir kaç çilek
19 :30
1 kase etli taze bezelye
ekmek yedim de ne kadar yedim tam bilmiyorum 3-4 dilime denk olabilir
çoban salata
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 10:00
1 armut
Kahvalti 12:00
5-6 catal patates kizartma
2 biber kizartma
1 haslama yumurta
Ara 17:00
4 yk nesfit
1 bardak sut
6-7 cilek
Aksam 19:00
1 tabak karisik kizartma
Yogurt
1 dilim tb ekmek
Malesef aksam yemegi cok kotu oldu kv ye geldik biz gelmeden yapmis mecburen yedim (cok da guzel olmusdu valla)
Ooofff birsurude spor yapmistim kizlar ya pisman olmayim diyorum ama icim yandi yaaa
Spora gelince dip kose ev temizligi ve 50 dk hizli tempolu yuruyus
İyi aksamlar kizlar ancak oturdum ve teli elime yeni aldim oglen programa gittim ordan gec geldim yemek yap sofra kur bulasik yika Ordan bisiklet surdum dus aldim ve burdayim cok yorulmusum ama yeni anladim
Bugunku menum
Sabah
İki ceviz ve suyu
Saat 11
Biraz patates kizartmasi
İki tane haslanmis yumurta
5 tane zeytin
İki kk peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dilim ekmek
Ara
Evden 7 tane badem goturdum
Aksam
Dunden kalan bir tabak karnibahar yemegi
Bir kase yogurt
45 dakika bisiklet suruldu
Gunaydin kizlar kacamaksiz ve bol sporlu guzel bi hafta diliyorum herkese benim cocuklar bu hafta da evdeler insallah havalar duzelir de biraz disari cikariz
Sabah 2 dil kpl rkmegi,1 haslais yumurta,1 kk peynir,2 salatalil,1 domates,1 yesil cay..sonunda adam gibi kahvalti yapabildim şukur...
Ogle ve aksam iyi olms bence...Günaydın kızlar dün yogun bir gündü haftasonu hafta içinden daha yoğun oluyor :) programdan geldim ardından kayinpederim şehirdışından geldi onun yanında zaman geçirdik eve geç geldim menum de düşündüğüm gibi olmadı
Sabah abartılı kahvaltım
Ogle 1 kase çorba
Aksam
1 kepçe et haslama 1 dilim tahilli
Gecmis olsun can..once saglik..Bende şimdiye kadar yedikleri yazayım
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
2 dilim tahıllı
Ara
Çay ve Mesir macunu
Öğle 12.10
2 parça ızgara tavuk
Küçük bir biber dolması
3 kaşık Makarna
Salata ve yoğurt
Kızlar boğazım felaket öksürük krizlerine giriyorum Mesir macununu da şifa olsun diye yiyorum boğaz kaşıntısına iyi geliyor iyileşmesini gitti
Gecmis olsun can..once saglik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?