ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

afiyet olsun pazar gününe göre çok güzel olmuş menün ben çok beğendim valla:)

dellendim bacım dellendim :)) birde yemekte daha yesem yerdim kalktıktan yarım saat sonra bir şiştim acıttı resmen
yarın öğleden sonra komşuya gidicez hint dizisinin de 6 bölümü kaldı onu da bitiririz dah dizi mizi yok salıdan itibaren eski ben olarak burdayım allahın izniyle :)

Tesekkur ederum...aynen oyle oldu...tamam bugun protein yapayim ..

Detoks corbasinin tarigini alabilirmiyim..

Canim bunun adı vicdan çorbası olarak geçiyor aslında
1- 2 kabak
1 domates
1-2 yeşil biber
Maydanoz
Dereotu
2 kaşık bulgur
1 et bulyon yada 1 bardak tavuk suyu
Ben ek olarak 2 yaprak lahana koydum kaynatıp blenderden geçirip limon ve pul biber ilavesiyle içiyoruz aciktikca..

Tabak ne kadar büyük bilmiyorum ama akşam çok geç saatte değilse sorun değil canım soslu değilmiş nasılsa

Pazarı bereketli olmuş ikimizin de benimki daha daha bereketli :))

Çok kötü değil canım sabah ekmek yok akşam da 1 dilimmis dengeli bence

Çok güzel canım

Günaydın kızlar dün yogun bir gündü haftasonu hafta içinden daha yoğun oluyor :) programdan geldim ardından kayinpederim şehirdışından geldi onun yanında zaman geçirdik eve geç geldim menum de düşündüğüm gibi olmadı

Sabah abartılı kahvaltım

Ogle 1 kase çorba

Aksam
1 kepçe et haslama 1 dilim tahilli

Gunaydin kizlar kacamaksiz ve bol sporlu guzel bi hafta diliyorum herkese benim cocuklar bu hafta da evdeler insallah havalar duzelir de biraz disari cikariz

Amin canım sizde yarıyıl tatili mi şuanda Neden bu kadar geç?

Bende şimdiye kadar yedikleri yazayım

Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
2 dilim tahıllı

Ara
Çay ve Mesir macunu

Öğle 12.10
2 parça ızgara tavuk
Küçük bir biber dolması
3 kaşık Makarna
Salata ve yoğurt

Kızlar boğazım felaket öksürük krizlerine giriyorum Mesir macununu da şifa olsun diye yiyorum boğaz kaşıntısına iyi geliyor iyileşemedim gitti

Ogle ve aksam iyi olms bence...

Gecmis olsun can..once saglik..