Gecmis olsun miladcim eltinin balli soganli tarifi buyuklere de uygulaniyomus canim internette baya arastirdim dun benim cocuklara da yaptim kucuk oglum sabaha kadar hic oksurmedi cok sukur saglikli faydali bir kur uygula istersenBende şimdiye kadar yedikleri yazayım
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
2 dilim tahıllı
Ara
Çay ve Mesir macunu
Öğle 12.10
2 parça ızgara tavuk
Küçük bir biber dolması
3 kaşık Makarna
Salata ve yoğurt
Kızlar boğazım felaket öksürük krizlerine giriyorum Mesir macununu da şifa olsun diye yiyorum boğaz kaşıntısına iyi geliyor iyileşemedim gitti
Amin canım sizde yarıyıl tatili mi şuanda Neden bu kadar geç?
Bende şimdiye kadar yedikleri yazayım
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
2 dilim tahıllı
Ara
Çay ve Mesir macunu
Öğle 12.10
2 parça ızgara tavuk
Küçük bir biber dolması
3 kaşık Makarna
Salata ve yoğurt
Kızlar boğazım felaket öksürük krizlerine giriyorum Mesir macununu da şifa olsun diye yiyorum boğaz kaşıntısına iyi geliyor iyileşemedim gitti
Selam kizlar nasilsiniz??
Canim senin uzun zamandir hic kacamagin yok cok guzel ilerliyosun masallah kiymali bisiden gonul rahatligiyla yiyebilirsin benceNe olsun metracim sabahtan beri dip köşe temizlik yapiyorum cok yoruldum simdi de yemek yapmam lazim ama bugun heralde hamur yogurucam oglum kac zamandir kiymali pişi istiyor daha kaçarim yok artik yapmam lazim bi tane yesem bisey olmaz heralde
Canim senin uzun zamandir hic kacamagin yok cok guzel ilerliyosun masallah kiymali bisiden gonul rahatligiyla yiyebilirsin bence
Cok guzel menu canimSabah:2 kpk ekmegi,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 salatalik,1 domatez,yesilcay..
Ogle:2 haslanmis tavuk baget...
Ara:1 avuc findik..
Aksam:1 tabak sebze corbssi,1 kabak dolmasi,yourt...
güzel menü az olmuş sanki birazcık afiyet olsunSabah:2 kpk ekmegi,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 salatalik,1 domatez,yesilcay..
Ogle:2 haslanmis tavuk baget...
Ara:1 avuc findik..
Aksam:1 tabak sebze corbssi,1 kabak dolmasi,yourt...
ekmek girmemiş ağzınaIyi aksamlar canlar
Kahvalti 12:00
2 haslama yumurta
2 kucuk domates 1 salatalik ve 1 kucuk sogandan salata uzerine 1 yk lor
Ara 16:30
1 avuc sari leblebi
1 tane form buskuvi
Aksam 20:00 (heralde o zaman anca yeriz)
1 tabak tavuklu begendi
1 kase cacik
1 kase salata
50 dk hizli tempoda yurudum...2,5 litre su ictim... yarim litre daha icerim
Gecmis olsun miladcim eltinin balli soganli tarifi buyuklere de uygulaniyomus canim internette baya arastirdim dun benim cocuklara da yaptim kucuk oglum sabaha kadar hic oksurmedi cok sukur saglikli faydali bir kur uygula istersen
Bizim burda 6 haftada bir 15 gun tatil var canim ama yaz tatili iki ay
Canim ya bogaz agrisi cok zordur ustune bir de oksuruk Allah sifa versin cok gecmis olsun
afiyet şifa olsun miladım aktif geçmiş günün her öğünde de yoğurt var bol eksiler geliyor gibi :)Sabah
2 dilim tahıllı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
Ara
Mesir macunu çay
Ogle
1 küçük biber dolması
2 parça ızgara tavuk
Yağsız salata yoğurt
3 kaşık makarna
Ara
Farklı zamanlarda 3 tane Mesir macunu ıhlamur
Aksam
1 tabak etli türlü
Cacık
Yağsız salata
1 litre su birazdan 1 litrede biter spor yok ama aktif bir gündü gelmişken menüyü yazayım bari dedim ama yorumlar için gelicem
Allah sifa versin canim ..Eşine de hayirli yolculuklar ... arada durumdan haberdar et canim merak ederiz....İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz
Valla kizlar bu gidisle 2 haneli sayilar bize cok yakin canimmmSabah
2 dilim tahıllı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne
Ara
Mesir macunu çay
Ogle
1 küçük biber dolması
2 parça ızgara tavuk
Yağsız salata yoğurt
3 kaşık makarna
Ara
Farklı zamanlarda 3 tane Mesir macunu ıhlamur
Aksam
1 tabak etli türlü
Cacık
Yağsız salata
1 litre su birazdan 1 litrede biter spor yok ama aktif bir gündü gelmişken menüyü yazayım bari dedim ama yorumlar için gelicem
Oglen karbon olmus canim ama aksam dengelemissin..ordek eti bende hic yemedim afiyet olsun balimm spor yapamadin mi tatlim bide spor olsaydi super olurdusabah 11
1 haşlama yumurta
2 silim ekmek krem peynirli
domates salatalık
14:30 komşuda
1 tane milfoy böreği peynirli
2 tane süperfresin parmak böreği
1 servis k. patates salatası
2 kornişon turşu 2 biber turşu (ev yapımı)
18:00
1 çatal ördek eti
1 kaşık nohutlu pilav (komşum getirdi tadına baktım ilk defa ördek eti yedim )
bundan sonra yemek yok eğer acıkırsam yoğurt yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?