ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Gecmis olsun miladcim eltinin balli soganli tarifi buyuklere de uygulaniyomus canim internette baya arastirdim dun benim cocuklara da yaptim kucuk oglum sabaha kadar hic oksurmedi cok sukur saglikli faydali bir kur uygula istersen

Canim ya bogaz agrisi cok zordur ustune bir de oksuruk Allah sifa versin cok gecmis olsun

Selam kizlar nasilsiniz??

Ne olsun metracim sabahtan beri dip köşe temizlik yapiyorum cok yoruldum simdi de yemek yapmam lazim ama bugun heralde hamur yogurucam oglum kac zamandir kiymali pişi istiyor daha kaçarim yok artik yapmam lazim bi tane yesem bisey olmaz heralde

Canim senin uzun zamandir hic kacamagin yok cok guzel ilerliyosun masallah kiymali bisiden gonul rahatligiyla yiyebilirsin bence

Canim senin uzun zamandir hic kacamagin yok cok guzel ilerliyosun masallah kiymali bisiden gonul rahatligiyla yiyebilirsin bence

79 u gormeden kacamak yapmak istemiyordum fazlada bisey kalmadi zaten insallah bikac gune gorucem gibi ve bu beni daha cok hirslandirdi da bitaneden bisey olmaz gibi aksama bisiklet yaparsam eritirim heralde

Iyi aksamlar canlar

Kahvalti 12:00
2 haslama yumurta
2 kucuk domates 1 salatalik ve 1 kucuk sogandan salata uzerine 1 yk lor

Ara 16:30
1 avuc sari leblebi
1 tane form buskuvi

Aksam 20:00 (heralde o zaman anca yeriz)
1 tabak tavuklu begendi
1 kase cacik
1 kase salata

50 dk hizli tempoda yurudum...2,5 litre su ictim... yarim litre daha icerim

sabah 11
1 haşlama yumurta
2 silim ekmek krem peynirli
domates salatalık

14:30 komşuda
1 tane milfoy böreği peynirli
2 tane süperfresin parmak böreği
1 servis k. patates salatası
2 kornişon turşu 2 biber turşu (ev yapımı)

18:00
1 çatal ördek eti
1 kaşık nohutlu pilav (komşum getirdi tadına baktım ilk defa ördek eti yedim )

bundan sonra yemek yok eğer acıkırsam yoğurt yerim

ekmek girmemiş ağzına
menün çok güzel sağlıklı olmuş afiyet olsun

Gecmis olsun miladcim eltinin balli soganli tarifi buyuklere de uygulaniyomus canim internette baya arastirdim dun benim cocuklara da yaptim kucuk oglum sabaha kadar hic oksurmedi cok sukur saglikli faydali bir kur uygula istersen

Sagol canim. Ben yaptım o kürü önceki gün acaip soğan kokusu oluyor ilk yarım saat çok rahatsız etti beni dünde programa gideceğim diye hiç İçmedim kaldı öyle.. Bugün habire Mesir macunu yedim 4 oldu galiba ıhlamur falan içtim olmazsa yarın yine hazırlarım soğan kürünü canım
Bizim burda 6 haftada bir 15 gun tatil var canim ama yaz tatili iki ay

Ooo yaz tatil fazla bile bu kadar tatile canım iyiki burda öyle tatil yok ben istemem

Canim ya bogaz agrisi cok zordur ustune bir de oksuruk Allah sifa versin cok gecmis olsun

Sagol canım benim her yıl bu zamanlarda tekrarlayan birsey bir iki ay böyle öksürük krizine girdiğim. Oluyor gün sonunda başım ağrıyor öksürükten

Sabah
2 dilim tahıllı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 t.k labne

Ara
Mesir macunu çay

Ogle
1 küçük biber dolması
2 parça ızgara tavuk
Yağsız salata yoğurt
3 kaşık makarna

Ara
Farklı zamanlarda 3 tane Mesir macunu ıhlamur

Aksam
1 tabak etli türlü
Cacık
Yağsız salata

1 litre su birazdan 1 litrede biter spor yok ama aktif bir gündü gelmişken menüyü yazayım bari dedim ama yorumlar için gelicem

afiyet şifa olsun miladım aktif geçmiş günün her öğünde de yoğurt var bol eksiler geliyor gibi :)

İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz

İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz
Allah sifa versin canim ..Eşine de hayirli yolculuklar ... arada durumdan haberdar et canim merak ederiz....

Valla kizlar bu gidisle 2 haneli sayilar bize cok yakin canimmm

Oglen karbon olmus canim ama aksam dengelemissin..ordek eti bende hic yemedim afiyet olsun balimm spor yapamadin mi tatlim bide spor olsaydi super olurdu