Ekmek aramiyorum da canimcim tatliya dayanamiyorum... yemekten once bizimkileri beklerken iki kare bitter yedimekmek girmemiş ağzına
menün çok güzel sağlıklı olmuş afiyet olsun
kız miladım senin ki alerjik olmasın doktora gittin mi antihistaminik kullansan geçer belkideSagol canim. Ben yaptım o kürü önceki gün acaip soğan kokusu oluyor ilk yarım saat çok rahatsız etti beni dünde programa gideceğim diye hiç İçmedim kaldı öyle.. Bugün habire Mesir macunu yedim 4 oldu galiba ıhlamur falan içtim olmazsa yarın yine hazırlarım soğan kürünü canım
Ooo yaz tatil fazla bile bu kadar tatile canım iyiki burda öyle tatil yok ben istemem
Sagol canım benim her yıl bu zamanlarda tekrarlayan birsey bir iki ay böyle öksürük krizine girdiğim. Oluyor gün sonunda başım ağrıyor öksürükten
Sabah:2 kpk ekmegi,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 salatalik,1 domatez,yesilcay..
Ogle:2 haslanmis tavuk baget...
Ara:1 avuc findik..
Aksam:1 tabak sebze corbssi,1 kabak dolmasi,yourt...
Iyi aksamlar canlar
Kahvalti 12:00
2 haslama yumurta
2 kucuk domates 1 salatalik ve 1 kucuk sogandan salata uzerine 1 yk lor
Ara 16:30
1 avuc sari leblebi
1 tane form buskuvi
Aksam 20:00 (heralde o zaman anca yeriz)
1 tabak tavuklu begendi
1 kase cacik
1 kase salata
50 dk hizli tempoda yurudum...2,5 litre su ictim... yarim litre daha icerim
sabah 11
1 haşlama yumurta
2 silim ekmek krem peynirli
domates salatalık
14:30 komşuda
1 tane milfoy böreği peynirli
2 tane süperfresin parmak böreği
1 servis k. patates salatası
2 kornişon turşu 2 biber turşu (ev yapımı)
18:00
1 çatal ördek eti
1 kaşık nohutlu pilav (komşum getirdi tadına baktım ilk defa ördek eti yedim )
bundan sonra yemek yok eğer acıkırsam yoğurt yerim
rabbim şifa versin inşallah iyi olur ne olmuş ki komada kalp krizi miİyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz
yok gülüm bu gün yürümedik ütü duruyordu anca ütüyü yaptımOglen karbon olmus canim ama aksam dengelemissin..ordek eti bende hic yemedim afiyet olsun balimm spor yapamadin mi tatlim bide spor olsaydi super olurdu
İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz
Merhaba.
Ben kilomdan memnunum. 200 gr daha vermek istiyorum ama cok da dert degil. Esas derdim bolgesel olarak incelmek. katilabilir miyim soylersiniz.
Ilk sayfayi okudum. Neye dikkat etmem gerekiyor paylasim olarak?
Selam arkadaslar oglum hastaydi giremedim..herkese iyi geceler..
bende supheleniyorum ablam ama kaç defa gittiysem neredeyse turp gibisin niye geldinki dediler bende o yüzden hiç gidesim yokkız miladım senin ki alerjik olmasın doktora gittin mi antihistaminik kullansan geçer belkide
metram tatlı yada çikolatayı açken yemekten 2 saat önce yersen sorun olmazmış tok karnına yersen kilo yaparmış daha dün okudumEkmek aramiyorum da canimcim tatliya dayanamiyorum... yemekten once bizimkileri beklerken iki kare bitter yedim
hoş geldinMerhaba.
Ben kilomdan memnunum. 200 gr daha vermek istiyorum ama cok da dert degil. Esas derdim bolgesel olarak incelmek. katilabilir miyim soylersiniz.
Ilk sayfayi okudum. Neye dikkat etmem gerekiyor paylasim olarak?
o zaman öksürük geçmezse en hafif antihistaminikten kendin al dene uyutmayan mesela deloday 5 mg var beni,m büyük eltiyede senelerce doktora gittiğinde tahlil yapıp bişeyin yok diye kadını yollamışlar onunda burnu akıyordu hep nezleyim diyordu eşim bizim kullandığımız aerıustan verdi bir kaç günde kadının burun akıntısı kesildiAllah şifalar versin esin için zor bir yolculuk olacak Rabbim sabır versin canım bizi haberdar et lütfen
Katılabilirsin tabiki canım ilk sayfada yazılanlar dikkat etmemiz gerekenler hergün menu şu spor bildirimi ve menüler yorum yapıyoruz elimizden geldiğince 2 haftada 1 tartı günümüz cumalari senin fazlaligin yokmud ama kilo kontrolü için işine yarar inşallah.. elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz ki motivasyonumuz canlı kalsın..
Kendini biraz tanıtır mısın boy Kilo yaş nedir mesela :)
Çok geçmiş olsun canim
bende supheleniyorum ablam ama kaç defa gittiysem neredeyse turp gibisin niye geldinki dediler bende o yüzden hiç gidesim yok
canım yaşını da söyleki uslupta hata etmemyeyim ona göre sana yazıcam daBoy 172
Kilo 60.1
2 cocuk annesiyim. Biri daha emzikli. Hassas noktalarim asiri abur cubur bagimlisiyim ve yanima arkadas bulamazsam sporu ihmal ediyorum.
Boy 172
Kilo 60.1
2 cocuk annesiyim. Biri daha emzikli. Hassas noktalarim asiri abur cubur bagimlisiyim ve yanima arkadas bulamazsam sporu ihmal ediyorum.
o zaman öksürük geçmezse en hafif antihistaminikten kendin al dene uyutmayan mesela deloday 5 mg var beni,m büyük eltiyede senelerce doktora gittiğinde tahlil yapıp bişeyin yok diye kadını yollamışlar onunda burnu akıyordu hep nezleyim diyordu eşim bizim kullandığımız aerıustan verdi bir kaç günde kadının burun akıntısı kesildi
biz ailecek alerjik olunca bu mevsimde başlıyoruz ilaç kullanmaya bende bu gün başladım kullanıyorum
benim de sabah hapşuruk gece boğaz kuruluğu öksürük bende de burun akıntısı yok ama biliyoruz alerjik işte hatta gece boğaz kuruluğundan midem bile bulanıyorBenre burun akmasi yok nezle belirtisi yok sadece kuru oksuruk.. nefesim yetmiyor olmazsa dediğin gibi Eczacima danışıp kendim alayım sağol canım ablam
Ben de de mide bulantısı var azcıkta iştah kapansa ne güzel ama öyle faydaları yol malesef bu rahatsızlığınbenim de sabah hapşuruk gece boğaz kuruluğu öksürük bende de burun akıntısı yok ama biliyoruz alerjik işte hatta gece boğaz kuruluğundan midem bile bulanıyor
Noldu kizlar size yaaa hastalanmayin siz ben cok uzuluyorum oyleeebenim de sabah hapşuruk gece boğaz kuruluğu öksürük bende de burun akıntısı yok ama biliyoruz alerjik işte hatta gece boğaz kuruluğundan midem bile bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?