ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Merhaba.

Ben kilomdan memnunum. 200 gr daha vermek istiyorum ama cok da dert degil. Esas derdim bolgesel olarak incelmek. katilabilir miyim soylersiniz.

Ilk sayfayi okudum. Neye dikkat etmem gerekiyor paylasim olarak?

kız miladım senin ki alerjik olmasın doktora gittin mi antihistaminik kullansan geçer belkide

Sabah:2 kpk ekmegi,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,2 salatalik,1 domatez,yesilcay..
Ogle:2 haslanmis tavuk baget...
Ara:1 avuc findik..
Aksam:1 tabak sebze corbssi,1 kabak dolmasi,yourt...

Harika bir gün olmuş tatlim

Süpersin canım tabiki ikili rakamlar ufukta

Aksam yemek az ve erken olduğu için zarar vermez inşallah canım

İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz
rabbim şifa versin inşallah iyi olur ne olmuş ki komada kalp krizi mi
eşinde sağ selamet gidip sağ selamet döner inşallah dualarım sizinle gülüm

Oglen karbon olmus canim ama aksam dengelemissin..ordek eti bende hic yemedim afiyet olsun balimm spor yapamadin mi tatlim bide spor olsaydi super olurdu
yok gülüm bu gün yürümedik ütü duruyordu anca ütüyü yaptım
ördek eti de köy tavuğu gibi geldi banaeşim daha lezzetli dedi gerçi ..
1 çatal aldım daha yemeye içim tutmadı benim burda arada uçarken görüyorum ya yaban ördeklerini onlar geldi aklıma içim cısladı

İyi aksamlar kizlar kayinpederim rahatsizlanmis yogun bakima almislar eşimi apar topar turkiyeye yolculuyorum yarin ucaga binicek bi kac gun aktif olmaya bilirim kusura bakmayin gorusuruz

Allah şifalar versin esin için zor bir yolculuk olacak Rabbim sabır versin canım bizi haberdar et lütfen
Merhaba.

Ben kilomdan memnunum. 200 gr daha vermek istiyorum ama cok da dert degil. Esas derdim bolgesel olarak incelmek. katilabilir miyim soylersiniz.

Katılabilirsin tabiki canım ilk sayfada yazılanlar dikkat etmemiz gerekenler hergün menu şu spor bildirimi ve menüler yorum yapıyoruz elimizden geldiğince 2 haftada 1 tartı günümüz cumalari senin fazlaligin yokmud ama kilo kontrolü için işine yarar inşallah.. elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz ki motivasyonumuz canlı kalsın..
Kendini biraz tanıtır mısın boy Kilo yaş nedir mesela :)

Selam arkadaslar oglum hastaydi giremedim..herkese iyi geceler..

Çok geçmiş olsun canim

kız miladım senin ki alerjik olmasın doktora gittin mi antihistaminik kullansan geçer belkide
bende supheleniyorum ablam ama kaç defa gittiysem neredeyse turp gibisin niye geldinki dediler bende o yüzden hiç gidesim yok

Ekmek aramiyorum da canimcim tatliya dayanamiyorum... yemekten once bizimkileri beklerken iki kare bitter yedim
metram tatlı yada çikolatayı açken yemekten 2 saat önce yersen sorun olmazmış tok karnına yersen kilo yaparmış daha dün okudum
sen zaten 2 kare yemişsin hiç bir şeycik olmaz ondan

Ben metin ayarlarımı değişip geleyim otomatik atıyor kelimeleri deli oldum

Merhaba.

hoş geldin
miladım söylemiş zaten basit kurallarımız var :)
hangi bölgende incelme istiyorsun

o zaman öksürük geçmezse en hafif antihistaminikten kendin al dene uyutmayan mesela deloday 5 mg var beni,m büyük eltiyede senelerce doktora gittiğinde tahlil yapıp bişeyin yok diye kadını yollamışlar onunda burnu akıyordu hep nezleyim diyordu eşim bizim kullandığımız aerıustan verdi bir kaç günde kadının burun akıntısı kesildi
biz ailecek alerjik olunca bu mevsimde başlıyoruz ilaç kullanmaya bende bu gün başladım kullanıyorum

Boy 172
Kilo 60.1

2 cocuk annesiyim. Biri daha emzikli. Hassas noktalarim asiri abur cubur bagimlisiyim ve yanima arkadas bulamazsam sporu ihmal ediyorum.
canım yaşını da söyleki uslupta hata etmemyeyim ona göre sana yazıcam da

Boy 172
Kilo 60.1

2 cocuk annesiyim. Biri daha emzikli. Hassas noktalarim asiri abur cubur bagimlisiyim ve yanima arkadas bulamazsam sporu ihmal ediyorum.

Benim de 2 oğlum var 60.1 kilo maşallah boyuna göre az bile topikteki neredeyse herkes spor yapıyor maşallah ben astım bikaç gündür öksürüğüm kesilirse yapacağım insallah

Benre burun akmasi yok nezle belirtisi yok sadece kuru oksuruk.. nefesim yetmiyor olmazsa dediğin gibi Eczacima danışıp kendim alayım sağol canım ablam

Benre burun akmasi yok nezle belirtisi yok sadece kuru oksuruk.. nefesim yetmiyor olmazsa dediğin gibi Eczacima danışıp kendim alayım sağol canım ablam
benim de sabah hapşuruk gece boğaz kuruluğu öksürük bende de burun akıntısı yok ama biliyoruz alerjik işte hatta gece boğaz kuruluğundan midem bile bulanıyor

Iyi aksamlar canlarim yaklasik 1,5 saattir utu yapiyorum 2 kumas pantolon ve 6-7 yemeni kaldi ara verdim size bakmaya geldim
Yeni katilan arkdasimizda hosgelmis sefa gelmis
ekim2009 canim o zaman artik yersem yemekten once ac karnina yerim tatlilari

benim de sabah hapşuruk gece boğaz kuruluğu öksürük bende de burun akıntısı yok ama biliyoruz alerjik işte hatta gece boğaz kuruluğundan midem bile bulanıyor
Ben de de mide bulantısı var azcıkta iştah kapansa ne güzel ama öyle faydaları yol malesef bu rahatsızlığın

Noldu kizlar size yaaa hastalanmayin siz ben cok uzuluyorum oyleee
Bahar aylarinda alerjiler tavan yapiyo dimi gecmis olsun canim benim