ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

canım yaşını da söyleki uslupta hata etmemyeyim ona göre sana yazıcam da
sanal platformda üslup mu olurmus. Benden kucuk de olsan buyuk de olsan gönlünce davranabilirsin. :) 30 un ustunde 40 in altinda bir yerdeyim

Benim de 2 oğlum var 60.1 kilo maşallah boyuna göre az bile topikteki neredeyse herkes spor yapıyor maşallah ben astım bikaç gündür öksürüğüm kesilirse yapacağım insallah
iste ilk gunler birqz asabilirim. Durtukleyin beni. Bendeki handicap da bu. Vermek istiyorum amaann dal gibisin zaten deyip seriyorum

Benim ütüleri de versem mi sana metram hem ısınmış hem kolaylamissin baya

Yok öyle mabadı Serip yatmak Bacım o spor yapılacak benim kiloya bak fitliğin zirvesine çıkmak için zaten hirslanirsin

Siz kac kisisiniz? Ne zamandir devam ediyorsunuz yani cekirdek kadro mu? Kisaca tanissak

valla bacım sen dedin ben de yazıcam
kız sen dellendin miiii 200 gr ne fazlalığın varmış bölgesel dersen tamam bişey demem
şimdi senin samimi olduğun da belli buna güvenerekten senin için şu anda hissettiklerimi yazıcam doğrumu yanlış mı sen söylersin olur mu gülüm
ilk olarak senin ki bildiğin takıntıya giriyor bence sen bir şeylere stres olmuşsun yada oluyorsun, hayatında olan biten başkalarına göre basit şeyler bile senin için kafana takılan sorun belki de büyük mesele olabiliyor çevrendeki insanların samimiyetine hemen inanmıyorsun yada samimi değiller sen hissediyorsun
herşeyin kontrolünde olmasını istiyorsun belki de her gün plan program yapan birisin ama planların istediğin gibi gitmediğinde kontrolü kaybediyor hissine kapılıp üzülüyorsun
buraya kadar bildim mi doğru hissetmişmiyim ona göre yazmaya devam edicem

Gondert kankaa cocuklarda yok elime ayagima dolanan yapiveririm seninkileride

Canım kankim sağolasın tas catlasin 6 parça vardır daha kurumayanlar var bi kurusun esas o zaman yandı çıram.. mübarek ne içerde kuruyor çamaşırlar ne dışarda

Siz kac kisisiniz? Ne zamandir devam ediyorsunuz yani cekirdek kadro mu? Kisaca tanissak
ben guruba geçen sene ocakta katıldım miladımın başka sayfası vardı o zamanlar bu kızları analı ballı tatlı doğurmuş çok seviyorum hem kilo vermek hemde bildiğin yakın kardeşler gibi herşeyimizi paylaşabiliyoruz
seninle yaş olarak akran olabiliriz gerisi gençler daha kuzularım benimmmm

allah kolaylık versin gülümmm şimdi hem kolun hem belin ağrımıştır ben 2 fasıl yaptım ilk cumartesi yaptım kalanı bu gün ütü bitmezse sanki tüm işim duruyor gibi geliyor sıkıntı basıyor ama bir kerede yapmaya da kolum boynum izin vermiyor ütüyü kaldıramıyorum sonunda gücüm tükeniyor
lanettt gelsin bu fibromiyaljiye

Biz 6 kişiyiz canım seninle 7 olduk :)) 4 kişi 1.5 yıldır tanışıyoruz genelde hepimiz kilo verip tekrar aldik şimdi daha bi azimle asıldık sağlıklı yaşamaya adım attık hedefe varmadan bırakmak yok inşallah

puskurtmeli gulmek takim kurallarina aykiri mi? @milad_tb

Yani yazdiklarini bi cirpida okudugum icin tam idrak edemedim ama fifti fifti diyelim. Takinti kontrolculuk ve stres konusu..

Kilo konusunda belki ilk mesajimi okumadin girmek istedigim mesajda dedim ki 200 gr fazlalik var ama cok da umurumda degil esas derdim incelmek demistim... yani senin de dedigin gibi bolgesel. Ve ilk sayfada kilo olcu kismina baktim da kitlesel indeks farkliliklarimiza ragmen olculerimiz birbirine yakin.

Yahu sense böyle cevherler var madem benim hakkıMDA hissettiklerini da yazsana hatun :))

Spor olarak neler yapıyorsun canım yada ne düşünüyorsun?

bende bu kontrol ve takıntını şu anda kendi bedeninle uğraşmaya yoğunlaştırdığını düşündüm senin zaten asıl derdini hissettim canım takıntı kontrol stres fazla kafaya takma konuları... bölgesel incelmede bişeycik yok al lahana tohumu yağını portakal yağıyla karıştır sorunlu bölgene sür streçle sar 2 saat iş yaparken dursun sonra git bi güzel duşunu al ohh mis gibi
2-3 haftada sorun falan kalmaz asıl mesele senin mutlu olman .şu söz çok beğenirim seninle de paylaşayım
Bir kadın makyajla yada bakımla güzel olmaz
Kadın mutluysa güzeldir

seni önce çokkkk mutlu bir kadın yapıcazzz çook mutluyu yazma sebebim sen zaten mutsuz değilsin ama herşeye de yetemezsin sorunlara yada kontrol etme isteğini ufaktan umursamaz oldukça çok çokk daha mutlu olacaksın

ekim2009 bizim neşe kaynağımız canım tanıdıkça favorin olacak bu takımda hisleri gerçekten kuvvetlidir.. yaşam koçu olacak kadındır ama danışan olarak bizimle yetiniyor

Spor olarak neler yapıyorsun canım yada ne düşünüyorsun?
Spor gecmisimden de bahsedeyim o halde.

Bundan 2 sene once 57.9 a inmistim cuma yarismalarinda. O zaman leslie jillian ve callen ablalarimizi yapiyordum fitnessblender a bakiyordum. Bir de youtube dana cesitli videolar

Sonra hamilelik dogum derken gene coktim. Baslayay spora dedim ama nefesim cok cabuk kesiliyor. Bu arada meniskus belasi cokti. Jilliani yapamaz oldum. Dumbellarla eğilip kalkiyor ya. 2. Serisine gecemedim.

Onerilere acigim..

Yahu sense böyle cevherler var madem benim hakkıMDA hissettiklerini da yazsana hatun :))
kız diğer topikteyken de yazmıştım ya hatunlar ard ardına sorduğunda sen o gün yok muydun hem zaten seni gözümle görmüş gibi tanıyorum neyini yazayım miladımm
arada bir kaç ayda bir hislerim tavan yapıyor demiştim hatırladın mı