sanal platformda üslup mu olurmus. Benden kucuk de olsan buyuk de olsan gönlünce davranabilirsin. :) 30 un ustunde 40 in altinda bir yerdeyimcanım yaşını da söyleki uslupta hata etmemyeyim ona göre sana yazıcam da
iste ilk gunler birqz asabilirim. Durtukleyin beni. Bendeki handicap da bu. Vermek istiyorum amaann dal gibisin zaten deyip seriyorumBenim de 2 oğlum var 60.1 kilo maşallah boyuna göre az bile topikteki neredeyse herkes spor yapıyor maşallah ben astım bikaç gündür öksürüğüm kesilirse yapacağım insallah
Iyi aksamlar canlarim yaklasik 1,5 saattir utu yapiyorum 2 kumas pantolon ve 6-7 yemeni kaldi ara verdim size bakmaya geldim
Yeni katilan arkdasimizda hosgelmis sefa gelmis
ekim2009 canim o zaman artik yersem yemekten once ac karnina yerim tatlilari
sanal platformda üslup mu olurmus. Benden kucuk de olsan buyuk de olsan gönlünce davranabilirsin. :) 30 un ustunde 40 in altinda bir yerdeyim
iste ilk gunler birqz asabilirim. Durtukleyin beni. Bendeki handicap da bu. Vermek istiyorum amaann dal gibisin zaten deyip seriyorum
Gondert kankaa cocuklarda yok elime ayagima dolanan yapiveririm seninkilerideBenim ütüleri de versem mi sana metram hem ısınmış hem kolaylamissin baya
valla bacım sen dedin ben de yazıcamsanal platformda üslup mu olurmus. Benden kucuk de olsan buyuk de olsan gönlünce davranabilirsin. :) 30 un ustunde 40 in altinda bir yerdeyim
iste ilk gunler birqz asabilirim. Durtukleyin beni. Bendeki handicap da bu. Vermek istiyorum amaann dal gibisin zaten deyip seriyorum
Gondert kankaa cocuklarda yok elime ayagima dolanan yapiveririm seninkileride
ben guruba geçen sene ocakta katıldım miladımın başka sayfası vardı o zamanlar bu kızları analı ballı tatlı doğurmuş çok seviyorum hem kilo vermek hemde bildiğin yakın kardeşler gibi herşeyimizi paylaşabiliyoruzSiz kac kisisiniz? Ne zamandir devam ediyorsunuz yani cekirdek kadro mu? Kisaca tanissak
allah kolaylık versin gülümmm şimdi hem kolun hem belin ağrımıştırIyi aksamlar canlarim yaklasik 1,5 saattir utu yapiyorum 2 kumas pantolon ve 6-7 yemeni kaldi ara verdim size bakmaya geldim
Yeni katilan arkdasimizda hosgelmis sefa gelmis
ekim2009 canim o zaman artik yersem yemekten once ac karnina yerim tatlilari
Siz kac kisisiniz? Ne zamandir devam ediyorsunuz yani cekirdek kadro mu? Kisaca tanissak
yok valla iştah aynen duruyor hihihihiBen de de mide bulantısı var azcıkta iştah kapansa ne güzel ama öyle faydaları yol malesef bu rahatsızlığın
puskurtmeli gulmek takim kurallarina aykiri mi? @milad_tbvalla bacım sen dedin ben de yazıcam
kız sen dellendin miiii 200 gr ne fazlalığın varmış bölgesel dersen tamam bişey demem
şimdi senin samimi olduğun da belli buna güvenerekten senin için şu anda hissettiklerimi yazıcam doğrumu yanlış mı sen söylersin olur mu gülüm
ilk olarak senin ki bildiğin takıntıya giriyor bence sen bir şeylere stres olmuşsun yada oluyorsun, hayatında olan biten başkalarına göre basit şeyler bile senin için kafana takılan sorun belki de büyük mesele olabiliyor çevrendeki insanların samimiyetine hemen inanmıyorsun yada samimi değiller sen hissediyorsun
herşeyin kontrolünde olmasını istiyorsun belki de her gün plan program yapan birisin ama planların istediğin gibi gitmediğinde kontrolü kaybediyor hissine kapılıp üzülüyorsun
buraya kadar bildim mi doğru hissetmişmiyim ona göre yazmaya devam edicem
valla bacım sen dedin ben de yazıcam
kız sen dellendin miiii 200 gr ne fazlalığın varmış bölgesel dersen tamam bişey demem
şimdi senin samimi olduğun da belli buna güvenerekten senin için şu anda hissettiklerimi yazıcam doğrumu yanlış mı sen söylersin olur mu gülüm
ilk olarak senin ki bildiğin takıntıya giriyor bence sen bir şeylere stres olmuşsun yada oluyorsun, hayatında olan biten başkalarına göre basit şeyler bile senin için kafana takılan sorun belki de büyük mesele olabiliyor çevrendeki insanların samimiyetine hemen inanmıyorsun yada samimi değiller sen hissediyorsun
herşeyin kontrolünde olmasını istiyorsun belki de her gün plan program yapan birisin ama planların istediğin gibi gitmediğinde kontrolü kaybediyor hissine kapılıp üzülüyorsun
buraya kadar bildim mi doğru hissetmişmiyim ona göre yazmaya devam edicem
puskurtmeli gulmek takim kurallarina aykiri mi? @milad_tb
Yani yazdiklarini bi cirpida okudugum icin tam idrak edemedim ama fifti fifti diyelim. Takinti kontrolculuk ve stres konusu..
Kilo konusunda belki ilk mesajimi okumadin girmek istedigim mesajda dedim ki 200 gr fazlalik var ama cok da umurumda degil esas derdim incelmek demistim... yani senin de dedigin gibi bolgesel. Ve ilk sayfada kilo olcu kismina baktim da kitlesel indeks farkliliklarimiza ragmen olculerimiz birbirine yakin.
bende bu kontrol ve takıntını şu anda kendi bedeninle uğraşmaya yoğunlaştırdığını düşündüm senin zaten asıl derdini hissettim canım takıntı kontrol stres fazla kafaya takma konuları... bölgesel incelmede bişeycik yok al lahana tohumu yağını portakal yağıyla karıştır sorunlu bölgene sür streçle sar 2 saat iş yaparken dursun sonra git bi güzel duşunu al ohh mis gibipuskurtmeli gulmek takim kurallarina aykiri mi? @milad_tb
Yani yazdiklarini bi cirpida okudugum icin tam idrak edemedim ama fifti fifti diyelim. Takinti kontrolculuk ve stres konusu..
Kilo konusunda belki ilk mesajimi okumadin girmek istedigim mesajda dedim ki 200 gr fazlalik var ama cok da umurumda degil esas derdim incelmek demistim... yani senin de dedigin gibi bolgesel. Ve ilk sayfada kilo olcu kismina baktim da kitlesel indeks farkliliklarimiza ragmen olculerimiz birbirine yakin.
puskurtmeli gulmek takim kurallarina aykiri mi? @milad_tb
Spor gecmisimden de bahsedeyim o halde.Spor olarak neler yapıyorsun canım yada ne düşünüyorsun?
kız diğer topikteyken de yazmıştım ya hatunlar ard ardına sorduğunda sen o gün yok muydun hem zaten seni gözümle görmüş gibi tanıyorum neyini yazayım miladımmYahu sense böyle cevherler var madem benim hakkıMDA hissettiklerini da yazsana hatun :))
ama kendine faydası pek yok yazmayı unutmuşsunekim2009 bizim neşe kaynağımız canım tanıdıkça favorin olacak bu takımda hisleri gerçekten kuvvetlidir.. yaşam koçu olacak kadındır ama danışan olarak bizimle yetiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?