ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Menisküs gerçekten başa bela ya hele genç yaşta olunca insan her yapmak istediği şeyde bi tıkanıklık yaşıyor spor konusunda plates denedin mi bu rahatsız etmez dizini diye düşünüyorum ama sen rahatsızlığını daha iyi bilirsin

Peki...
Madem bunlari yazdin. Ben de bir kac sey yazayim. Umarim pisman olmam yazdiklarima.

Samimi geldin diyerek yazdigin icin ben de senin samimi oldugunu dusundum ve sana nedense bu itirafta bulunasim geldi. Su aralar buhranli bir donemdeyim. Ve dedigin eksi ozelliklerim son zamanlardaki kimliklerle birlikte ortaya cikti. Yani karakterimde cekinik kalmis olan kontrolculuk takinti annelik kimligiyle beraber gunyuzune cikti ve bir takim seylerle bas edemiyorum. Ve dua etmistim sanki burasi sizler bu duamin sekil bulmus hali gibi geldiniz bana. Ozellikle su ikinci mutlulukla ilgili postunu okuyunca...

ooo menisküs aman dikkat asla dizlerini eğip bükmeyeceksin kendine dikkat edersen iyileşirsin dedi mi doktor

Hee anımsar gibi oldum ama balık hafizaliyim işte kız herkese yazdın bana mı yazmadın bitek

gülüm hissettim ben seni o yüzden direk yazdım bunun nasıl olduğunu inan ki açıklayamıyorum kendime bile ama hissediyorum karşımdaki insanın kalbini ve senin kalbini sıkıntılı hissettim ama bunu direk ilk defa mesajlaştığın birinede diyemiyorsun o yüzden o kadar uzun yazdım.. şimdiye kadar hiç yanılmadım yanlış hissetmedim
rabbim herşeye kadir olandır nasıl içten dua ettiysen seninle tanışmayı bize nasip etti

Kız unutur muyum hiç niye haksızlık ediyorsun kendine sen değil misin depresyonun kıyısından köşesinden girip girip yeni kendi kendini çekip çıkaran
ama kapısından şöyle bakıp geri geliyorum beğenmiyorum oraları çok karanlık daaa

Pişman olmazsın canım ne garip gerçek hayatta kadın kadının kUrdudur diye biliyorum ama burda Rabbim bana da güzel yürekli kadınlar var olduğunu gösterdi.. kısmette bize iyi gelecek insanları bu bu platformda bulmak varmış.. duan kabul olmuştur inşallah canım duaların daima makbul olsun

Ben de yatiyorum iyi geceler.
Umarim her anlamda incelirim.

Görüşürüz..

Bu arada cok aciktim. Bir kase sutlu gevrek yemeyi dusunuyorum.

Ve portakal yagini degil ama aktarda satilan hazir yagi kullanmistim. Vicik vicik o streci sarmasi cok dertliydi. Sonra kenarlardan sizan yaglar da kiyafetleri batiriyordu..

Ve portakal yagini degil ama aktarda satilan hazir yagi kullanmistim. Vicik vicik o streci sarmasi cok dertliydi. Sonra kenarlardan sizan yaglar da kiyafetleri batiriyordu..
sen çok sürmüşsün azcık sürüp iyice ovalayarak yedirecektin yağı

yoğurt ye hem süt gibi gaz yapma ihtimali olmaz hemde göbek gölgesini inceltme özelliği var

Kizlar utuyu bitirdim yerlestirdim soh eti okuyamadim her yerim agriyo valla yatip dinleniyim hepinize iyi geceler
benim katlama yerlestirme utu yapmaktan daha cok vaktimi aliyor nedense..

yoğurt ye hem süt gibi gaz yapma ihtimali olmaz hemde göbek gölgesini inceltme özelliği var
tuh.. keske hazirlamadan okusydim. Simdi birmek uzere. Bundan sonraki acliklara artik..