biz süte tarçın katıp tatlı krizlerini engelliyoruz genelde akşam yada öğleden sonraları içiyoruz geç saatte yoğurt özellikle yoğurdun kendi suyunu da ekleyerek yemek daha doğru geliyor banabenim katlama yerlestirme utu yapmaktan daha cok vaktimi aliyor nedense..
tuh.. keske hazirlamadan okusydim. Simdi birmek uzere. Bundan sonraki acliklara artik..
Ben yoğurdu kucuk kucuk mayaliyorum hem bebek hem biz ocin. Oyle olunca cok su da birikmiyor. Kasemi bitirdim. Görüşürüzbiz süte tarçın katıp tatlı krizlerini engelliyoruz genelde akşam yada öğleden sonraları içiyoruz geç saatte yoğurt özellikle yoğurdun kendi suyunu da ekleyerek yemek daha doğru geliyor bana
bende mutfak dolaplarını bitirdim çamaşır suladım bir güzelBen yoğurdu kucuk kucuk mayaliyorum hem bebek hem biz ocin. Oyle olunca cok su da birikmiyor. Kasemi bitirdim. Görüşürüz
Yok :))) konmari den dolayi. Mubtemelen biliyorsundur ama yarin anlatirim bilmiyirsan..chentiq katlama yerleştirme neden ütüden daha çok vaktini alıyor tahmini mi söyleyeyim mi:))
çünkü hepsi intizamlı olsun diye uğraşıyorsun misal atletler kutu gibi aynı hizada olmalı en sık giyilenler le arada giyilenler ayrı yerler de olmalı üst üste olmaz
Ah ah yaz böyle ne guzel. Bahar temizligine baslayacagiz yakinda. Camasir suyuna oynayan kiz ikonu. Idolum olacaksin az kaldibende mutfak dolaplarını bitirdim çamaşır suladım bir güzelbende gidip yatıcam az sonra iyi geceler
Ah ah yaz böyle ne guzel. Bahar temizligine baslayacagiz yakinda. Camasir suyuna oynayan kiz ikonu. Idolum olacaksin az kaldi
Gunaydin arkadaslar..simdi kahvalti yapicam oglana bakicam gorusuruz herkese sevgiler...
Bizim oglan pek surup icmez...dr da damardan ilac yaxdi..damaryolunu actirdik bir doz ilactan sonra rabbime cok sukur atesi dustu...simdi evde kendim yapiyom ilaclarini...bira. Oksurugumuz var..bizde rutin her ay ateslenip hastalaniyozNasıl oldu kuzucuk canım?
Gecmis olsun canim benim oglumda cok sik hastalaniyor iki uc yaslarina kadar boyle olacak heralde rabbim sifa versin butun hastalara insallahBizim oglan pek surup icmez...dr da damardan ilac yaxdi..damaryolunu actirdik bir doz ilactan sonra rabbime cok sukur atesi dustu...simdi evde kendim yapiyom ilaclarini...bira. Oksurugumuz var..bizde rutin her ay ateslenip hastalaniyoz
Bizim oglan pek surup icmez...dr da damardan ilac yaxdi..damaryolunu actirdik bir doz ilactan sonra rabbime cok sukur atesi dustu...simdi evde kendim yapiyom ilaclarini...bira. Oksurugumuz var..bizde rutin her ay ateslenip hastalaniyoz
Kizlar kahvalti mi yaptim buladiklari halledip okula gidicez bugun okulda fotograf cekimi var anneler gunu icin oglumla cekincez pek aktif olamayabilirim firsat bulunca yazarim opuyorum
Dogru soyluyosun..sen biliyomusun icine hangi olcude bal komuldugunu..Mesleğinin avantajlarını kullanıyorsun ne güzel o soğan kürünü sende uygula bence bir zararı yok nasılsa soğan kokusu çocuk için kaygi da oluşturmaz :))
Bizimkisi 4 yasina yaklasti..bagidikligi dusuk heralde..mevsim gecisi bi sicak bi soguk ..ancak onlem alicaz hasta olmasinlar diye..Gecmis olsun canim benim oglumda cok sik hastalaniyor iki uc yaslarina kadar boyle olacak heralde rabbim sifa versin butun hastalara insallah
Dogru soyluyosun..sen biliyomusun icine hangi olcude bal komuldugunu..
Amin canim cok tesekkur ederim...1 soğanı kabaca söğüş doğrayıp bi kavanoz veya saklama kabına koyup üstüne 1 kaşık bal koyup mutfak dolabına koyuyorsun ki oda sıcaklığında ışık almayan yerde 3 saat sulansin sonra bozdolabina koy canım günde 3 defa 1 çay kaşığı ver oğluna canım çünkü küçük değilmiş oğluşun şifa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?