güzel menün sporun da var daha ne olsun afiyet şifa olsun gülümMenu
Sabah 10:00
Limonlu ilik su
Kahvalti 11:30
4-5 mantar uzerine kasar ( yagsiz tavada yaptim)
3 koy biberi
Yarim haslama yumurta
1,5 dilm tb ekmek 1 tk bal
Ara 14:30
1 bardak sut
2 kare bitter
Ara 17:30
1 fincan leblebi
3 form buskuvi
Aksam 18:45
2 parca tavuk
Salata
Cacik
1dilim tb ekmek
Suyu bol bol ictim tam miktarini bilemiyorum.50 dk hizli tempo yuruyus yaptim..
Oglusum iyi sukur ...sabah ilacini tam alamadi..iyi ama ..ben işteyim...A aysun163 kayinpederin nasıl oldu canım bi gelişme var mı?
nursehulya oğluşun nasıl oldu canım
metra dünün menüsü yine çok guzel foto çekimi nasıl geçti canım
ekim2009 menun güzel ablacim börekler sabah olduğu için sorun olmaz. dunden bugüne nasılsın bakem
Bence uzulme arada yapmak lazim..yoksa moticasyon dusuyo..Günaydın kızlar dün öğleden sonra hep dışaridaydim aksam da kayinpederim de geçti ve dışarda çocuklarla dondurma akşam kizartma ve daha baska abartilar yani diyet açısından kötü bir gündü.. Dünün keyfi dünde kaldı bugün kızgınım kendime toparlayacagim söz ciddi olmam lazım artık.. adet düzensizliği fazlalaştı bu kiloları hemen üzerimden atmazSam cok zararlı cikacagim..Benden haberler böyle
Iyi aksamlar kizlar yogun gecen
bigun oldu fotograf cekimi cok guzel gecti ...sizin gununuz nasildi neler yaptiniz...
Bence uzulme arada yapmak lazim..yoksa moticasyon dusuyo..
Merhaba.
Dun menu ve olcu bildirimi yapayim diye girmistim. Listede adimi goremedim. Bugun baktim gene goremeyince sorayim dedim. Katilimci degil miyim
Merhaba.
Dun menu ve olcu bildirimi yapayim diye girmistim. Listede adimi goremedim. Bugun baktim gene goremeyince sorayim dedim. Katilimci degil miyim
gülüm tadilat var banyoda adamlar uğraşıyor hala duşa kabini yeniliyoruz
gülüm tadilat var banyoda adamlar uğraşıyor hala duşa kabini yeniliyoruz
adamlar gidincede temizlik olacak mecbur
patlıcan kızartıyorum o arada akşama karnıyarık istedi eşim yemek bari çıksın aradan :)
Kolay gelsin abla...adamlar gidincede temizlik olacak mecbur
patlıcan kızartıyorum o arada akşama karnıyarık istedi eşim yemek bari çıksın aradan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?