ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi aksamlar kizlar yogun gecen
bigun oldu fotograf cekimi cok guzel gecti ...sizin gununuz nasildi neler yaptiniz...

Menu
Sabah 10:00
Limonlu ilik su

Kahvalti 11:30
4-5 mantar uzerine kasar ( yagsiz tavada yaptim)
3 koy biberi
Yarim haslama yumurta
1,5 dilm tb ekmek 1 tk bal

Ara 14:30
1 bardak sut
2 kare bitter

Ara 17:30
1 fincan leblebi
3 form buskuvi

Aksam 18:45
2 parca tavuk
Salata
Cacik
1dilim tb ekmek

Suyu bol bol ictim tam miktarini bilemiyorum.50 dk hizli tempo yuruyus yaptim..

sabah 10 :30
3 dilim börek (annem gece yapmıştı az yağlı bol sütlü su böreği gibi oluyor:)))
domates
4 zeytin

aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz

akşam 18:30
4 kaşık kabaklı tavuk kavurma
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt

güzel menün sporun da var daha ne olsun afiyet şifa olsun gülüm

Kizlar dun uyuyakalmisim cocuklari uyuturken menu yazamadim
Bisuru isim vardi aksadi hepsi
Bugunun menusunu giriyorum
Biraz abarttim yarin dengelicem

Sabah
1 dilim ekmek peynir
Ara
1 kasarli tost

Ogle 2 poaca
1 dilim borek
2 elmali kurabiye
3kasik kisir

Aksam 3 kasik pilav
1 kase cacik
3 kasik etli nohut
2 kare cikolata
2 cubuk kraker
Yarim dilim kek
1 fincan az sekerli turk kahvesi

Günaydın kızlar dün öğleden sonra hep dışaridaydim aksam da kayinpederim de geçti ve dışarda çocuklarla dondurma akşam kizartma ve daha baska abartilar yani diyet açısından kötü bir gündü.. Dünün keyfi dünde kaldı bugün kızgınım kendime toparlayacagim söz ciddi olmam lazım artık.. adet düzensizliği fazlalaştı bu kiloları hemen üzerimden atmazSam cok zararlı cikacagim..Benden haberler böyle

A aysun163 kayinpederin nasıl oldu canım bi gelişme var mı?

nursehulya oğluşun nasıl oldu canım

metra dünün menüsü yine çok guzel foto çekimi nasıl geçti canım

ekim2009 menun güzel ablacim börekler sabah olduğu için sorun olmaz. dunden bugüne nasılsın bakem

Oglusum iyi sukur ...sabah ilacini tam alamadi..iyi ama ..ben işteyim...

Bence uzulme arada yapmak lazim..yoksa moticasyon dusuyo..

Merhaba.

Dun menu ve olcu bildirimi yapayim diye girmistim. Listede adimi goremedim. Bugun baktim gene goremeyince sorayim dedim. Katilimci degil miyim

Merhaba.

Dun menu ve olcu bildirimi yapayim diye girmistim. Listede adimi goremedim. Bugun baktim gene goremeyince sorayim dedim. Katilimci degil miyim

Canımcım katılımcıları cuma gününe kadar olan paylasim ve devamliliklarina bakarak listeye alıyorum bende dün düşündüm neden girmedi diye iyiki sordun

Merhaba.

Dünkü menunu şimdi de yazabilirsin canım ölçülerini de yazarsan not alıp cuma günü listeye ekleyecegim

adamlar gidincede temizlik olacak mecbur
patlıcan kızartıyorum o arada akşama karnıyarık istedi eşim yemek bari çıksın aradan :)

gülüm tadilat var banyoda adamlar uğraşıyor hala duşa kabini yeniliyoruz

Hayırlı olsun canım çok kolaylıklar diliyorum sana hem tadilat hem özel istekli akşam yemeği bol kosturmacali olacak belli

adamlar gidincede temizlik olacak mecbur
patlıcan kızartıyorum o arada akşama karnıyarık istedi eşim yemek bari çıksın aradan :)

Sabah kahvaltı yapmadığım için öğle yemeğinden sonra felaket acıktım aklımdan neler neler geçti ama çok hafif az kalorili bir kase çorba içtim kesildi açlık çok şükür acıkırsam 1 küçük ara daha yaparım