Tamam ikisini de eve gecince yazarim.Dünkü menunu şimdi de yazabilirsin canım ölçülerini de yazarsan not alıp cuma günü listeye ekleyecegim
Canim pop keki sabah yemissin gun boyunca yakmissindir ogle saglikli zaten aksami da cok gec yememissin bence cok zararli olmamis afiyet olsunBugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..
Afiyet olsun canim cok guzel menu aksam gelen yeme isteklerini bi atlatabilsek menu boyle kalsa daha cabuk zayiflicaz demisabah +öğle
1 yumurtalı melemen
1 dilim börek
yarım kk peynir
2 zeytin
4-5 ceviz bala batırıp yedim :)
öğleden sonra 15:00
1 avuç çekirdek bir kaç fıstık çiğ fındık
akşam 19:20
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
salata
gülüm kahvaltıya zamanın olmamış galiba pop kek yemişsin eğer seçeneğin olursa bir dahakine yağsız tost ye bariBugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..
çok güzel sağlıklı menü metram afiyet şifa olsunKahvalti 11:30
2 kucuk haslama yumurta
2 dilim ekmek
2 koy biberi
Salatalik
Ara 15:00
Nesfitli karisim
Icine 4-5 cilek
Ara 17:00
1 fincan leblebi
3 ceviz
Aksam 19:00
1 tabak taze fasulye
Cacik salata
2 yk bulgur pilavi
3 gun boyunca onu mu yemisçok güzel sağlıklı menü metram afiyet şifa olsun
geçen topikleri dolanırken baharatlı yoğurt kürü vardıya zencefil zerdeçal tarçın yoğurtla olan onu birisi yapmış içine meyveli nesfit ve taze meyve doğrayarak yapmış çilke elma v.s. yemek niyetine yemiş 3 gün 2.600 gr vermiş tüm gün yerine akşam yemeği yerine yapsakmı 2 gün zencefil mide mi çok ağrıtıyor diye bırakmıştım o kürü ama en iyi kiloyu da o kürü yaparken vermiştim
evet öyle yazıyor3 gun boyunca onu mu yemis
afiyet olsun gülüm geç saate bırakmadığın iyi olmuşKizlar kucuk kase sutlac yedimmm
vayyy sen konmari yöntemini mi uyguluyorsun hemde 2 çocukla biride anladığım kadarıyla baya küçük neden çok zamanın gidiyor anaşıldı valla brovo sana ben yapamam o kadarını bende de vardır illa hepsi aynı boyutta hatta markalarına göre bile çamaşırları ayrı yerleştirme de, kaşık çatal çekmecemde hepsi düzenli sıralı olması v.s. de ben konmariyi uygulayamam tembelim sabırsızım yaaa:)))Yok :))) konmari den dolayi. Mubtemelen biliyorsundur ama yarin anlatirim bilmiyirsan..
Zaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...vayyy sen konmari yöntemini mi uyguluyorsun hemde 2 çocukla biride anladığım kadarıyla baya küçük neden çok zamanın gidiyor anaşıldı valla brovo sana ben yapamam o kadarını bende de vardır illa hepsi aynı boyutta hatta markalarına göre bile çamaşırları ayrı yerleştirme de, kaşık çatal çekmecemde hepsi düzenli sıralı olması v.s. de ben konmariyi uygulayamam tembelim sabırsızım yaaa:)))
çamaşır suyuyla sürekli tezgah sil ocak sil derken ellerim çatlayıp duruyor temizlikçi hatunların ellerinden beter tırtık tırtık oluyor ellerim titiz hiç değilim aspiratör kullanmıyorum sesine tahammül edemiyorum diye anca yağlanıyor temizliyorum onun için tüm mutfak sık kirleniyor dün akşam da dolap içlerini boşalttım yine baktım sandalye gıcırdıyor yüz kiloluk hatunu garibim taşımakta zorlanınca baktım başıma bi iş gelecek geri yerleştirirken oğlumu çağırdım :)Ah ah yaz böyle ne guzel. Bahar temizligine baslayacagiz yakinda. Camasir suyuna oynayan kiz ikonu. Idolum olacaksin az kaldi
çok detaylı olmasada azcık bilgim vardı da kitaptan hiç haberim yoktuZaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?