ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Iyi aksamlar kizlar sabah girdim yazdiklarinizi okudum mesaj yazamadim bu kezde buyuk oglum rahatsizlandi..ishal karin agrisi sikayetleri var .ilk etapta doktora goturmek istemedim patates hasladim muz yogurt o tarz seyler veriyorum insallah yarina toparlariz..

Bugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..
Canim pop keki sabah yemissin gun boyunca yakmissindir ogle saglikli zaten aksami da cok gec yememissin bence cok zararli olmamis afiyet olsun

sabah +öğle
1 yumurtalı melemen
1 dilim börek
yarım kk peynir
2 zeytin
4-5 ceviz bala batırıp yedim :)

öğleden sonra 15:00
1 avuç çekirdek bir kaç fıstık çiğ fındık

akşam 19:20
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
salata

Kahvalti 11:30
2 kucuk haslama yumurta
2 dilim ekmek
2 koy biberi
Salatalik

Ara 15:00
Nesfitli karisim
Icine 4-5 cilek

Ara 17:00
1 fincan leblebi
3 ceviz

Aksam 19:00
1 tabak taze fasulye
Cacik salata
2 yk bulgur pilavi

Afiyet olsun canim cok guzel menu aksam gelen yeme isteklerini bi atlatabilsek menu boyle kalsa daha cabuk zayiflicaz demi
Ben menuyu yaziyorum cok saglikli gibi ama aksam ya bi meyve ya bi atistirmalik yeyince alt ust oluyo

@milad_tb sağol gülüm adamlar silikonlamışta bol bol kaba zibili alırken zehirlenip nalları dikecektim az daha bıraktım çıktım banyodan tüm kapıları açtık havalansın diye yarına kadar da ellemeyecekmişiz duşakabine silikon kuruyacakmış :))
afffferin kız nefsini tutmuşsun öğleden sonra çorbayla geçiştirmişsin

nursehulya sağol gülümmmm adamlar gitti komşum dışarı kafeye gidelim mi dedi bende yemek yapıyorsum sen gel çay içelim dedim hem çay içtik hem yemeği yaptım kolay oldu yaniii kabadan bi temizledim o kadar

metra mm sağol gülüm
çok geçmiş olsun kuzu hastalanmış ishali geçmezse kuru kahveye limon sık yuttur çok etkili hemen keser biz erik ekşisine kahve katıp yutturuyoruz hemen kesiyor ishali sonrada bol bol az tuzlu koyu ayran içir hatta onada biraz limon sık su kaybını engellemek lazım

Bugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..
gülüm kahvaltıya zamanın olmamış galiba pop kek yemişsin eğer seçeneğin olursa bir dahakine yağsız tost ye bari
tantunide erken olduğu için menün bana kötü gelmedi afiyet olsun

Kahvalti 11:30
2 kucuk haslama yumurta
2 dilim ekmek
2 koy biberi
Salatalik

Ara 15:00
Nesfitli karisim
Icine 4-5 cilek

Ara 17:00
1 fincan leblebi
3 ceviz

Aksam 19:00
1 tabak taze fasulye
Cacik salata
2 yk bulgur pilavi
çok güzel sağlıklı menü metram afiyet şifa olsun

geçen topikleri dolanırken baharatlı yoğurt kürü vardıya zencefil zerdeçal tarçın yoğurtla olan onu birisi yapmış içine meyveli nesfit ve taze meyve doğrayarak yapmış çilke elma v.s. yemek niyetine yemiş 3 gün 2.600 gr vermiş tüm gün yerine akşam yemeği yerine yapsakmı 2 gün zencefil mide mi çok ağrıtıyor diye bırakmıştım o kürü ama en iyi kiloyu da o kürü yaparken vermiştim

3 gun boyunca onu mu yemis

3 gun boyunca onu mu yemis
evet öyle yazıyor
5 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın
5-6 kaşık nesfit ve çilek yada başka meyve doğramış yemiş hiç acıkmamış normalde 2 gün yapılıyormuş o hatun 3 gün yapmış diğer hafta bir daha yapıcam 2 gün diyordu

Yok :))) konmari den dolayi. Mubtemelen biliyorsundur ama yarin anlatirim bilmiyirsan..
vayyy sen konmari yöntemini mi uyguluyorsun hemde 2 çocukla biride anladığım kadarıyla baya küçük neden çok zamanın gidiyor anaşıldı valla brovo sana ben yapamam o kadarını bende de vardır illa hepsi aynı boyutta hatta markalarına göre bile çamaşırları ayrı yerleştirme de, kaşık çatal çekmecemde hepsi düzenli sıralı olması v.s. de ben konmariyi uygulayamam tembelim sabırsızım yaaa:)))

Zaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...

Ah ah yaz böyle ne guzel. Bahar temizligine baslayacagiz yakinda. Camasir suyuna oynayan kiz ikonu. Idolum olacaksin az kaldi
çamaşır suyuyla sürekli tezgah sil ocak sil derken ellerim çatlayıp duruyor temizlikçi hatunların ellerinden beter tırtık tırtık oluyor ellerim titiz hiç değilim aspiratör kullanmıyorum sesine tahammül edemiyorum diye anca yağlanıyor temizliyorum onun için tüm mutfak sık kirleniyor dün akşam da dolap içlerini boşalttım yine baktım sandalye gıcırdıyor yüz kiloluk hatunu garibim taşımakta zorlanınca baktım başıma bi iş gelecek geri yerleştirirken oğlumu çağırdım :)
bahar temizliği iyi hoşta şu tülü perdeyi birileri taksa ya ne güzel olurdu o zaman sık sık yıkardım sende 3-4 defaya kalmazdı zavallı tüller

Olculeri buraya yazayim da bas sayfada yayinlama kaptan ya...

Kilo. 60.1 bel 74 gobek 86 kalca 100 basen 50 bacak 55 kol 27

Dunki menum kek haric guzeldi.
Bugunki menum

Kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
2 kasik kaymak bal
1 dilimden az bugday ekmek

Aksam
Disardaydik.. yagli bir sey
Kola zero

Zaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...
çok detaylı olmasada azcık bilgim vardı da kitaptan hiç haberim yoktu
adı ne kitabın ben bi bakınayım bulabilecekmiyim