ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

ee gülüm hani senin ara öğünün öğle yemeğin yok
kolayı hangi türü olursa olsun içme cidden sağlığa zararlı içindeki bir çok maddeyi vücut tanımıyor bile

en son bu mesajina yorum yapıyordum kapi çaldı cocuklar geldi bi daha oturamadim yerime bende cocuklari hastalandiklari gibi goturmem doktora bol yogurt yedir patates ve muz benim de ilk gözüme kestirdiklerim bence doğru ilerliyorsun canim

Bugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..

belki saglikli bir menu degil ama bol kalorili degil canim

cok iyi bir gün

Kahvalti 11:30
2 kucuk haslama yumurta
2 dilim ekmek
2 koy biberi
Salatalik

Ara 15:00
Nesfitli karisim
Icine 4-5 cilek

Ara 17:00
1 fincan leblebi
3 ceviz

Aksam 19:00
1 tabak taze fasulye
Cacik salata
2 yk bulgur pilavi

Supersin canim masallah

Acele etme kurusun o zamana kadar kokusuda kalmaz kabasida kaliversin ne olacak hayırlı olsun bu arada Güle güle kullanin

Hep bensiz dedikodu edin, beni hiç etiket yapmayın

Olur mu kuzu bi yanım sensiz hep eksik sohbetini sevecenligini özlemişim iyiki geldin bizim Kizlara azıcık kendinden kilo gecmisinden bahsetsene motive etmis olur başarı hikayen bizi

Ablam ama o yapan kişinin yaşam tarzina uyuyordur belki bize uymaz ki eşin işin gücün ortasında bile sana karniyarik yaptırmışken sen nasil nesfit yiyeceksin o sofrada

Zaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...

Bende azıcık arastirmistim sizin topikte bahar temizliği başladı mi chentiq benide ekler biraz da bilgilendirirsen size katilmak isterim zevkli olur

Selam kuzular, Naile ben. 25 yaşında, 168 boyunda bekarım. 10 ekim de 98 kilo ile başladım şimdi 71-72 arasindayim. 2 aydır sıkılaşmak için spora gidiyorum. 63 e kadar devam edeceğim inşallah

Bağımlılık yaparım ben bende gelirim artık zaten evde oturuyorum hep

Oyle valla yarışmadan ayrildigima ençok senden dolayı üzüldüm.. her zaman beklerim canim. Senin tanışma faslı vardı dimi kayınvalidenle bir ilerleme var mi yoksa inatla erteleme pesinde misin hala

Selam kuzular, Naile ben. 25 yaşında, 168 boyunda bekarım. 10 ekim de 98 kilo ile başladım şimdi 71-72 arasindayim. 2 aydır sıkılaşmak için spora gidiyorum. 63 e kadar devam edeceğim inşallah

Darısı başımıza kizlar N Nana in albümü de var ilk haliyle arasindaki fark harika

Oyle valla yarışmadan ayrildigima ençok senden dolayı üzüldüm.. her zaman beklerim canim. Senin tanışma faslı vardı dimi kayınvalidenle bir ilerleme var mi yoksa inatla erteleme pesinde misin hala
Kız söz nişan istiyorlar, ısrarla reddediyorum. Daha yeni bir kaç ay oldu tanışalı, aceleye gerek yok . daha 2 yılımız var

Kız söz nişan istiyorlar, ısrarla reddediyorum. Daha yeni bir kaç ay oldu tanışalı, aceleye gerek yok . daha 2 yılımız var

2 yıl mı kiz nettin niye o kadar beklicen 6-7 ayda tanirsin sen çocuğu acıdım karşıdaki cocuga kök söktüreceksin anlaşıldı

2 yıl mı kiz nettin niye o kadar beklicen 6-7 ayda tanirsin sen çocuğu acıdım karşıdaki cocuga kök söktüreceksin anlaşıldı
Kız kaç yıllar sonra zayiflamisim, biraz özgürce gezeyim. Bi ortalarda dolanayım, alışveriş yapayım. Yahuu biraz hayatımı yasayayim. Zaten zayiflamami istemiyor delimidir nedir

Kız kaç yıllar sonra zayiflamisim, biraz özgürce gezeyim. Bi ortalarda dolanayım, alışveriş yapayım. Yahuu biraz hayatımı yasayayim. Zaten zayiflamami istemiyor delimidir nedir

Haklı bence fıstık olmuşsun bak ben hak verdim şahsen enisteye benim kocamda iyi böyle ben zayiflayayim o şişman kalsın