ee gülüm hani senin ara öğünün öğle yemeğin yokOlculeri buraya yazayim da bas sayfada yayinlama kaptan ya...
Kilo. 60.1 bel 74 gobek 86 kalca 100 basen 50 bacak 55 kol 27
Dunki menum kek haric guzeldi.
Bugunki menum
Kahvalti
1 yumurta
1 kk peynir
2 kasik kaymak bal
1 dilimden az bugday ekmek
Aksam
Disardaydik.. yagli bir sey
Kola zero
Baska secenek olamadi malesef tesekkur ederimgülüm kahvaltıya zamanın olmamış galiba pop kek yemişsin eğer seçeneğin olursa bir dahakine yağsız tost ye bari
tantunide erken olduğu için menün bana kötü gelmedi afiyet olsun
Iyi aksamlar kizlar sabah girdim yazdiklarinizi okudum mesaj yazamadim bu kezde buyuk oglum rahatsizlandi..ishal karin agrisi sikayetleri var .ilk etapta doktora goturmek istemedim patates hasladim muz yogurt o tarz seyler veriyorum insallah yarina toparlariz..
Bugunku menu. Bol kalorili:
Sabah:1 pop kek,1 yedil cay
Ara:yarim bardsk tarcinli sut...
Ogle:yarim pors. Turlu, 1 sigara boregi..
Ara:tarcinli sut yarim..
Aksam: durum tantuni 18 gibi..
sabah +öğle
1 yumurtalı melemen
1 dilim börek
yarım kk peynir
2 zeytin
4-5 ceviz bala batırıp yedim :)
öğleden sonra 15:00
1 avuç çekirdek bir kaç fıstık çiğ fındık
akşam 19:20
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
salata
Kahvalti 11:30
2 kucuk haslama yumurta
2 dilim ekmek
2 koy biberi
Salatalik
Ara 15:00
Nesfitli karisim
Icine 4-5 cilek
Ara 17:00
1 fincan leblebi
3 ceviz
Aksam 19:00
1 tabak taze fasulye
Cacik salata
2 yk bulgur pilavi
@milad_tb sağol gülüm adamlar silikonlamışta bol bol kaba zibili alırken zehirlenip nalları dikecektim az daha bıraktım çıktım banyodan tüm kapıları açtık havalansın diye yarına kadar da ellemeyecekmişiz duşakabine silikon kuruyacakmış :))
afffferin kıznefsini tutmuşsun öğleden sonra çorbayla geçiştirmişsin
nursehulya sağol gülümmmm adamlar gitti komşum dışarı kafeye gidelim mi dedi bende yemek yapıyorsum sen gel çay içelim dedim hem çay içtik hem yemeği yaptım kolay oldu yaniii kabadan bi temizledim o kadar
@metra mm sağol gülüm
çok geçmiş olsun kuzu hastalanmış ishali geçmezse kuru kahveye limon sık yuttur çok etkili hemen keser biz erik ekşisine kahve katıp yutturuyoruz hemen kesiyor ishali sonrada bol bol az tuzlu koyu ayran içir hatta onada biraz limon sık su kaybını engellemek lazım
Hep bensiz dedikodu edin, beni hiç etiket yapmayın
Hep bensiz dedikodu edin, beni hiç etiket yapmayın
Bağımlılık yaparım benOlur mu kuzu bi yanım sensiz hep eksiksohbetini sevecenligini özlemişim iyiki geldin bizim Kizlara azıcık kendinden kilo gecmisinden bahsetsene motive etmis olur başarı hikayen bizi
çok güzel sağlıklı menü metram afiyet şifa olsun
geçen topikleri dolanırken baharatlı yoğurt kürü vardıya zencefil zerdeçal tarçın yoğurtla olan onu birisi yapmış içine meyveli nesfit ve taze meyve doğrayarak yapmış çilke elma v.s. yemek niyetine yemiş 3 gün 2.600 gr vermiş tüm gün yerine akşam yemeği yerine yapsakmı 2 gün zencefil mide mi çok ağrıtıyor diye bırakmıştım o kürü ama en iyi kiloyu da o kürü yaparken vermiştim
vayyy sen konmari yöntemini mi uyguluyorsun hemde 2 çocukla biride anladığım kadarıyla baya küçük neden çok zamanın gidiyor anaşıldı valla brovo sana ben yapamam o kadarını bende de vardır illa hepsi aynı boyutta hatta markalarına göre bile çamaşırları ayrı yerleştirme de, kaşık çatal çekmecemde hepsi düzenli sıralı olması v.s. de ben konmariyi uygulayamam tembelim sabırsızım yaaa:)))
Zaten utuden cok katlama ugrastiriyor. Hayatima ceki duzen gelmesi acisindan baslamistim kitaba da yarim kaldi...
Bağımlılık yaparım benbende gelirim artık zaten evde oturuyorum hep
Kız söz nişan istiyorlar, ısrarla reddediyorum. Daha yeni bir kaç ay oldu tanışalı, aceleye gerek yok . daha 2 yılımız varOyle valla yarışmadan ayrildigima ençok senden dolayı üzüldüm.. her zaman beklerim canim. Senin tanışma faslı vardı dimi kayınvalidenle bir ilerleme var mi yoksa inatla erteleme pesinde misin hala
Kız söz nişan istiyorlar, ısrarla reddediyorum. Daha yeni bir kaç ay oldu tanışalı, aceleye gerek yok . daha 2 yılımız var
Ayıptır söylemesi taş gibi oldum
Kız kaç yıllar sonra zayiflamisim, biraz özgürce gezeyim. Bi ortalarda dolanayım, alışveriş yapayım. Yahuu biraz hayatımı yasayayim. Zaten zayiflamami istemiyor delimidir nedir2 yıl mıkiz nettin niye o kadar beklicen 6-7 ayda tanirsin sen çocuğu acıdım karşıdaki cocuga kök söktüreceksin anlaşıldı
En son resim eklemiştim kuzuAma en son yepisyeni halin yok orda dimi?
Kız kaç yıllar sonra zayiflamisim, biraz özgürce gezeyim. Bi ortalarda dolanayım, alışveriş yapayım. Yahuu biraz hayatımı yasayayim. Zaten zayiflamami istemiyor delimidir nedir
En son resim eklemiştim kuzu
Haklı bence fıstık olmuşsun bak ben hak verdim şahsen enisteyebenim kocamda iyi böyle ben zayiflayayim o şişman kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?