ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Masallah ne kadar guzel kilo vermissiniz neler yaptin bahseder misin
Kuzum, kacamaksiz diyet+ yuruyus ile 20 kilo verdim. Kiloluyken çok spor yapmak sağlıklı değildi zaten. Sonra hayatıma biraz daha fazla spor ekledim. Kadınlara özel salona gidiyorum. Güzel sıkılaştırıyor.

İnşallah canım şunun şurasında ne kalmış motivasyonun ne oldu Naile'm yani bu kacamaksiz baslama isi kolay degil tetikleye canına tak eden birsey
Tombalak diyorlardı kuzum. Ablamin nişanı vardı geçen yaz , hiç elbise bulamadım 3 ekimde düğünü oldu yine elbise bulamadım gorsen eski moda anca bulabiliyordum. Burda canima tak etti. Artık baslamam gerek dedim. Gittiğim yerde beni süzüp size gore kıyafet yok diyorlardı, çok zoruma gidiyordu. İnsanların alaylı bakışı olmadan yaşamak istedim. Şimdi beğeni dolu bakışlar alıyorum. İnan kismetim açıldı. Cumartesi istemeye geldiler beni tanımıyorum da rahmetli babamın arkadaşı oğluna istedi

Allah rahmet eylesin babacığına Azmin ve iradenle ulaşmışsin bu noktaya bende yarın bi gayret kacamaksiz menüye odaklanacagim seni de etiketlerim zamanın olursa kontrol eder misin

Selam kuzular, Naile ben. 25 yaşında, 168 boyunda bekarım. 10 ekim de 98 kilo ile başladım şimdi 71-72 arasindayim. 2 aydır sıkılaşmak için spora gidiyorum. 63 e kadar devam edeceğim inşallah
hoş geldin gençlik maşallah 6 ayda 27 kilo vermişsin
sen kuzu olmuşsun da ben kendi adıma diyicem ben danayım hemde besilisinden

Menumu unuttum

Sabah 8.30
Sade kahve 2 ceviz

Ara
1 Tulumba tatlısı

Ogle12
1 kase çorba
4 ızgara köfte
1 dilim çavdarlı
Salatalik