Ötekinin t-shirt i xxl ilk diyete başladığımda almıştım. Şimdide spora giderken giyiniyorumİyi ki baktım yeni eklemissin süper bir değişim ozellikle en ustteki mor pantolon ceketliye bayıldım fıstık gibisin maşallah
Masallah ne kadar guzel kilo vermissiniz neler yaptin bahseder misinSelam kuzular, Naile ben. 25 yaşında, 168 boyunda bekarım. 10 ekim de 98 kilo ile başladım şimdi 71-72 arasindayim. 2 aydır sıkılaşmak için spora gidiyorum. 63 e kadar devam edeceğim inşallah
o öyle düşünüyor diye hemen evlenemem ya kız hiç deme benden kilolu ama zayıf duruyor, resmen psikolojik baskı altındayım
Resimler nerede yaa ben de cok merak ettiiiiiim
Kuzum, kacamaksiz diyet+ yuruyus ile 20 kilo verdim. Kiloluyken çok spor yapmak sağlıklı değildi zaten. Sonra hayatıma biraz daha fazla spor ekledim. Kadınlara özel salona gidiyorum. Güzel sıkılaştırıyor.Masallah ne kadar guzel kilo vermissiniz neler yaptin bahseder misin
63 kuzu inşallahKas kütleleri iste ne olacakbenimkide iki gun yemesin acaip eksi görür.. senin hedefin ne bu arada?
Ötekinin t-shirt i xxl ilk diyete başladığımda almıştım. Şimdide spora giderken giyiniyorum
Kız xxl t-shirt alıyordum ten gibi yapisiyordu utanmazBende xxl tişörtler aldım bir süre önce benim de hayalim onların icinde incecik kalip salınmak kosu bandının üstünde :))
63 kuzu inşallah
Kız xxl t-shirt alıyordum ten gibi yapisiyordu utanmaz
Tombalak diyorlardı kuzum. Ablamin nişanı vardı geçen yaz , hiç elbise bulamadımİnşallah canım şunun şurasında ne kalmışmotivasyonun ne oldu Naile'm yani bu kacamaksiz baslama isi kolay degil tetikleye canına tak eden birsey
Tombalak diyorlardı kuzum. Ablamin nişanı vardı geçen yaz , hiç elbise bulamadım3 ekimde düğünü oldu yine elbise bulamadım gorsen eski moda anca bulabiliyordum. Burda canima tak etti. Artık baslamam gerek dedim. Gittiğim yerde beni süzüp size gore kıyafet yok diyorlardı, çok zoruma gidiyordu. İnsanların alaylı bakışı olmadan yaşamak istedim. Şimdi beğeni dolu bakışlar alıyorum. İnan kismetim açıldı. Cumartesi istemeye geldiler beni tanımıyorum da rahmetli babamın arkadaşı oğluna istedi
Bütün zamanlar benim kuzumm, etiket yap bakarım benAllah rahmet eylesin babacığına Azmin ve iradenle ulaşmışsin bu noktaya bende yarın bi gayret kacamaksiz menüye odaklanacagim seni de etiketlerim zamanın olursa kontrol eder misin
Bütün zamanlar benim kuzumm, etiket yap bakarım ben
hoş geldin gençlikSelam kuzular, Naile ben. 25 yaşında, 168 boyunda bekarım. 10 ekim de 98 kilo ile başladım şimdi 71-72 arasindayim. 2 aydır sıkılaşmak için spora gidiyorum. 63 e kadar devam edeceğim inşallah
Bende oyleyim. Yiye yiye bitirdiler biniiiihoş geldin gençlikmaşallah 6 ayda 27 kilo vermişsin
sen kuzu olmuşsun da ben kendi adıma diyicem ben danayım hemde besilisinden
kız miladım hani yaa kahvaltı yok gerisini de baya azaltmışsın miktar olarakMenumu unuttum
Sabah 8.30
Sade kahve 2 ceviz
Ara
1 Tulumba tatlısı
Ogle12
1 kase çorba
4 ızgara köfte
1 dilim çavdarlı
Salatalik
Ara 13.30 gibi sanırım
1 kase çorba ama çorba az buğdaylı yağsız bir yoğurt çorbası oldukça hafifti
Ara
Sütlü kahve
1 gün kurusu
4 siyah kuru üzüm
Aksam
Yarım ince lavas arasi tavuk döner
Ara
2 parça çikolata
Cay
N Nana ve degerli arkadaslarim
benide bi bitirselerdi şu ağırlıtan bir kurtulsaydım ahhh ahhh nerdeeeBende oyleyim. Yiye yiye bitirdiler biniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?