ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kız kahvaltı sız ol-amzzz!
Tatlı yok ceviz, fındık badem meyve yoğurt var
Öğlen yeterdi, öğleden sonraya gerek yok tu
Akşam kendin sebze yemeğini, etini corbani salatani yap ye, dışardan yeme. Hele o aradaki çikolatalar ne?? bugün neyin ödülü, 10 kilo mu verdin

Ah anda ihtiyacım olan eleştiriler benim mantıga göre bunlardan zarar gelmez gibi geliyor senin yorumlarınla güzel toparlanacak menülerim belli hehhehh

"Sabah çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme!! " demişler, bilmem anlatabildim mi??

Anladım nanacim kahvaltini kimseyle Paylaşma cimrilik yap öğlen yemeğini dostlarına Paylaş akşam yemeğini düşmanına ikram et derdi bizim bi tanıdık.. yarın sana bir menu takdim edicem alkışlıcan kesinlikleeee çok pis karar verdim

Beni gaza getiren son fotoların bu arada

Ah anda ihtiyacım olan eleştiriler benim mantıga göre bunlardan zarar gelmez gibi geliyor senin yorumlarınla güzel toparlanacak menülerim belli hehhehh
toplanalım valla ben hala 3 haneliyim yaaa 2 haneyi göremedim güya mayısa kadar verecektik allah ne verdiyse hani bende değişen bişey yok

Mantığını degistirecegiz kuzum, bol ve sağlıklı beslenecegiz. Tatsız tuzsuz değil yemekleri lezzetli yapacağız. tavuk donerlerimizi kendimiz yapacağız. Ben kebap yapıp yiyorum

Mantığını degistirecegiz kuzum, bol ve sağlıklı beslenecegiz. Tatsız tuzsuz değil yemekleri lezzetli yapacağız. tavuk donerlerimizi kendimiz yapacağız. Ben kebap yapıp yiyorum

Aslında ben dışardan almıyorum döneri bizimkiler ürünü ve dondurucuda bulunuyor genelde tabi en az disardakiler kadar yagli
Evet canım dişimi sıkıp sabretmem ve iadeli olmam lazım benim kebabı tarifinide merak ettim light nasıl yapıyorsun acaba