kız miladım hani yaa kahvaltı yok gerisini de baya azaltmışsın miktar olarak
Kız kahvaltı sız ol-amzzz!Menumu unuttum
Sabah 8.30
Sade kahve 2 ceviz
Ara
1 Tulumba tatlısı
Ogle12
1 kase çorba
4 ızgara köfte
1 dilim çavdarlı
Salatalik
Ara 13.30 gibi sanırım
1 kase çorba ama çorba az buğdaylı yağsız bir yoğurt çorbası oldukça hafifti
Ara
Sütlü kahve
1 gün kurusu
4 siyah kuru üzüm
Aksam
Yarım ince lavas arasi tavuk döner
Ara
2 parça çikolata
Cay
N Nana ve degerli arkadaslarim
Ben yiriiimmmbenide bi bitirselerdi şu ağırlıtan bir kurtulsaydım ahhh ahhh nerdeee
"Sabah çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme!! " demişler, bilmem anlatabildim mi??Dünkü kizartma lardan dolayi sabah aç değildim kahve iciverdim bide metodu hızlandırıyorMüd aç karnına
Kız kahvaltı sız ol-amzzz!
Tatlı yokceviz, fındık badem meyve yoğurt var
Öğlen yeterdi, öğleden sonraya gerek yok tu
Akşam kendin sebze yemeğini, etini corbani salatani yap ye, dışardan yeme. Hele o aradaki çikolatalar ne??bugün neyin ödülü, 10 kilo mu verdin
"Sabah çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme!! " demişler, bilmem anlatabildim mi??
hahahah çok güzelmiş"Sabah çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme!! " demişler, bilmem anlatabildim mi??
Anladım nanacim kahvaltini kimseyle Paylaşma cimrilik yap öğlen yemeğini dostlarına Paylaş akşam yemeğini düşmanına ikram et derdi bizim bi tanıdık.. yarın sana bir menu takdim edicem alkışlıcan kesinlikleeee çok pis karar verdim
toplanalım valla ben hala 3 haneliyim yaaa 2 haneyi göremedim güya mayısa kadar verecektik allah ne verdiyse hani bende değişen bişey yokAh anda ihtiyacım olan eleştiriler benim mantıga göre bunlardan zarar gelmez gibi geliyor senin yorumlarınla güzel toparlanacak menülerim belli hehhehh
Mantığını degistirecegiz kuzum, bol ve sağlıklı beslenecegiz. Tatsız tuzsuz değil yemekleri lezzetli yapacağız. tavuk donerlerimizi kendimiz yapacağız. Ben kebap yapıp yiyorumAh anda ihtiyacım olan eleştiriler benim mantıga göre bunlardan zarar gelmez gibi geliyor senin yorumlarınla güzel toparlanacak menülerim belli hehhehh
Anladım nanacim kahvaltini kimseyle Paylaşma cimrilik yap öğlen yemeğini dostlarına Paylaş akşam yemeğini düşmanına ikram et derdi bizim bi tanıdık.. yarın sana bir menu takdim edicem alkışlıcan kesinlikleeee çok pis karar verdim
toplanalım valla ben hala 3 haneliyim yaaa 2 haneyi göremedim güya mayısa kadar verecektik allah ne verdiyse hani bende değişen bişey yok
Mantığını degistirecegiz kuzum, bol ve sağlıklı beslenecegiz. Tatsız tuzsuz değil yemekleri lezzetli yapacağız. tavuk donerlerimizi kendimiz yapacağız. Ben kebap yapıp yiyorum
Çok sexsyim dimi
inşallah varımKaçamaksiz İlerlemeye çalışalım 2 hafta bakalım haftaya cuma sonuçlar ne oluyor var misin ablam
toplanalım valla ben hala 3 haneliyim yaaa 2 haneyi göremedim güya mayısa kadar verecektik allah ne verdiyse hani bende değişen bişey yok
bende baktım albümüne en son 80 kiloyken ki foto vardı onda bile belli fiziğin güzelÇok sexsyim dimi
bende baktım albümüne en son 80 kiloyken ki foto vardı onda bile belli fiziğin güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?