evet diyorum inşallah evet diyorum hayırlısıyla evettt diyorumKız ne diyorsun teklifimë
inşallah varım
Ben hiçbirşey i light yapmıyorum ki, normal yapıyorum. Ekmeksiz salata ile yiyorum . bak bazı yemeklerimAslında ben dışardan almıyorum döneri bizimkiler ürünü ve dondurucuda bulunuyor genelde tabi en az disardakiler kadar yagli
Evet canım dişimi sıkıp sabretmem ve iadeli olmam lazım benim kebabı tarifinide merak ettim light nasıl yapıyorsun acaba
evet diyorum inşallah evet diyorum hayırlısıyla evettt diyorum
Kız benim ilk ip atladigimda göğüslerim fenaydi gorsen, zaten atlayamiyordumTaş gibisin valla.. hatun dediğin böyle olacak ne öyle benim gibi Lombür lombür bugün dışarda ip atladım elim gülmekten yerlere yattı
Kız 70 li hallerim var , onlarada bakabilirsinbende baktım albümüne en son 80 kiloyken ki foto vardı onda bile belli fiziğin güzel
Light derken biraz daha hafif yapıyorsun diye dediydim içerisinde ne var bu kebabın kıymasida yagliymis valla gönlüm gözüm açıldı valla diyeti sevdimBen hiçbirşey i light yapmıyorum ki, normal yapıyorum. Ekmeksiz salata ile yiyorum . bak bazı yemeklerim
Ben hiçbirşey i light yapmıyorum ki, normal yapıyorum. Ekmeksiz salata ile yiyorum . bak bazı yemeklerim
Yok ben atlayabiliyorum yaaaaaaa 10 a kadar atliyorumKız benim ilk ip atladigimda göğüslerim fenaydi gorsen, zaten atlayamiyordum
Normal kıymaLight derken biraz daha hafif yapıyorsun diye dediydim içerisinde ne var bu kebabın kıymasida yagliymis valla gönlüm gözüm açıldı valla diyeti sevdim
Kız kahvaltı sofrası hazırlamıştım bebikime hatta Burda yarışmaya katıldım haberin yok muAdam seni almak için uğraşır tabi bi hayli Marifetlisin de
Normal kıyma1 tane rende soğan, baharatlar (tüm baharatlardan koydum ) accık domates salçası.
Kız kahvaltı sofrası hazırlamıştım bebikime hatta Burda yarışmaya katıldım haberin yok musuböreği neyim açmıştı m. Kaleyi içten fethediyor um
Kahvaltı sofram;Ben bi tatlıni gördüm çikolata soslu harika görünüyordu onda kazandın galiba varsa resmini atsana sofranin
görmedim bakındım ama çıkmadı fotoDaha yenileri var gördün mü
Kahvaltı sofram;
ben bu yarışmada oy kullanmıştım :)))Kahvaltı sofram;
görmedim bakındım ama çıkmadı foto
Buyur kuzumgörmedim bakındım ama çıkmadı foto
ben bu yarışmada oy kullanmıştım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?