maşallahın var ilk fotoda ceket pantolunlu olanda hiç fazlan yokmuş gibi duruyor süpersinBuyur kuzum
Bacım tadımlık yedim ama sadece borektenHem yap hem yeme müthişsin börekte el açması 41 kere maşallah canım
bu masaya kullanıcaktım su böreğini nedense hazır sandım vaz geçtim kime kullandım hatırlamıyorum ama bu ve diğer oy kullandığım arasında gittim geldim bayaLaf aramızda kime kullandın
maşallahın var ilk fotoda ceket pantolunlu olanda hiç fazlan yokmuş gibi duruyor süpersin
Kendi elimlenn açtım. 3.olup pro lugu kaptimbu masaya kullanıcaktım su böreğini nedense hazır sandım vaz geçtim kime kullandım hatırlamıyorum ama bu ve diğer oy kullandığım arasında gittim geldim baya
2 portakal 5-6 da elma kalmıştı kimse yemiyor diye onları doğradım attım tencereye çubuk tarçın karanfille meyve suyu olsunlar daha kaynamadı azcık geç saate kaldım yine
iyi geceler allah rahatlık versin gülümBende eşimin otarımı kaynatiyordum az önce nerdeyse yanıyorum zor kurtardım :)) ben yattım iyi geceler kızlar
cidden sen baya baya beceriklisinKendi elimlenn açtım. 3.olup pro lugu kaptim
Yok canım, calismiyorum.cidden sen baya baya beceriklisin
çalışıyor musun
çamaşır suyuyla sürekli tezgah sil ocak sil derken ellerim çatlayıp duruyor temizlikçi hatunların ellerinden beter tırtık tırtık oluyor ellerim titiz hiç değilim aspiratör kullanmıyorum sesine tahammül edemiyorum diye anca yağlanıyor temizliyorum onun için tüm mutfak sık kirleniyor dün akşam da dolap içlerini boşalttım yine baktım sandalye gıcırdıyor yüz kiloluk hatunu garibim taşımakta zorlanınca baktım başıma bi iş gelecek geri yerleştirirken oğlumu çağırdım :)
bahar temizliği iyi hoşta şu tülü perdeyi birileri taksa ya ne güzel olurdu o zaman sık sık yıkardım sende 3-4 defaya kalmazdı zavallı tüller
Gunaydin kizlarr
Ben dun tv karsisinda uyuyup kalmisim canlarim... kizlar ya bugun benim gunum var kacamaksiz nasil olacak bende yarin baslayim bugun de cok kisitli yerim ama illaki kacamak olur
Gunaydin kizlar kac gundur giremedim esimi turkiyeye gonderdim kayinpederim bugun biraz daha iyiymis cok sukur bende durumlar kotu de degil iyi de degil spor yapamadim kac gundur diyette yok sabah tartilidim arti 1,5 kilo var ama olsun bugun yarin telafi eder atarim ben onlari ne guzel ilerliyodum yine bozdum diyeti şimdi ne guzel 79 a indiydim kesin neyse ah vah etmenin bi anlami yok biraktigim yerden devam sizler nasilsiniz
Ben esime taktiriyorum perdeleri. Is yaparken lateksiz eldivenler var oblardan kullanabilirsin incecik oluyorlar. El kremi icin de kenevir kremini oneririm.
Hayati sadelesgirmek icin derle topla rahatla kitabin adi
@milad_tb Kaptan cuma gunu mu yazacaksin simdi listeye? Bizim islere gelince vol.2. De gundelik islerle devam ediyoruz simdi. Havalar kararsiz. Yagmurlu daha baslamadik ama gunluk odevler konusuna bahar temizliginden enstanteneler serpistiriyoruz. Bizim kurallar da ilk sayfada. Beklerim
Daha iyi olmasina sevindim kayinpederinim Yoğun Bakımdan çıkarmışlar mi peki canım ? O fazlalik kilo değil nasılsa atarsin hemencecik
Evet canim cikarmislar bugun yogun bakimdan normal odaya almislar
Bencede odem yaptim ben stresten cunku fazla bisey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?