ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

2 portakal 5-6 da elma kalmıştı kimse yemiyor diye onları doğradım attım tencereye çubuk tarçın karanfille meyve suyu olsunlar daha kaynamadı azcık geç saate kaldım yine

2 portakal 5-6 da elma kalmıştı kimse yemiyor diye onları doğradım attım tencereye çubuk tarçın karanfille meyve suyu olsunlar daha kaynamadı azcık geç saate kaldım yine

Bende eşimin otarımı kaynatiyordum az önce nerdeyse yanıyorum zor kurtardım :)) ben yattım iyi geceler kızlar

Gunaydin kizlarr
Ben dun tv karsisinda uyuyup kalmisim canlarim... kizlar ya bugun benim gunum var kacamaksiz nasil olacak bende yarin baslayim bugun de cok kisitli yerim ama illaki kacamak olur

Gunaydin kizlar kac gundur giremedim esimi turkiyeye gonderdim kayinpederim bugun biraz daha iyiymis cok sukur bende durumlar kotu de degil iyi de degil spor yapamadim kac gundur diyette yok sabah tartilidim arti 1,5 kilo var ama olsun bugun yarin telafi eder atarim ben onlari ne guzel ilerliyodum yine bozdum diyeti şimdi ne guzel 79 a indiydim kesin neyse ah vah etmenin bi anlami yok biraktigim yerden devam sizler nasilsiniz

Ben esime taktiriyorum perdeleri. Is yaparken lateksiz eldivenler var oblardan kullanabilirsin incecik oluyorlar. El kremi icin de kenevir kremini oneririm.

Hayati sadelesgirmek icin derle topla rahatla kitabin adi

@milad_tb Kaptan cuma gunu mu yazacaksin simdi listeye? Bizim islere gelince vol.2. De gundelik islerle devam ediyoruz simdi. Havalar kararsiz. Yagmurlu daha baslamadik ama gunluk odevler konusuna bahar temizliginden enstanteneler serpistiriyoruz. Bizim kurallar da ilk sayfada. Beklerim

Gunaydin kizlarr
Ben dun tv karsisinda uyuyup kalmisim canlarim... kizlar ya bugun benim gunum var kacamaksiz nasil olacak bende yarin baslayim bugun de cok kisitli yerim ama illaki kacamak olur

Canim kahvaltı ve akşam yemeği ile dengelersin ve herseyden degilde tercih edeceğin 3 çeşitle sınırlandırırsan eksi bile olursun :)

Daha iyi olmasina sevindim kayinpederinim Yoğun Bakımdan çıkarmışlar mi peki canım ? O fazlalik kilo değil nasılsa atarsin hemencecik

Evet canım yarın listede olursun inşallah.. ama bildirimler haftaya cumaya yapılacak. Tamam temizlik için moda girdiğimde araniza katılacagim inşallah

Evet canim cikarmislar bugun yogun bakimdan normal odaya almislar
Bencede odem yaptim ben stresten cunku fazla bisey yemedim

Gözünüz aydın canım hemen toparlar umarım. Olabilir canım dün murat toplu anlatıyordu bobrekustu bezleri stres salgiladiginda vücut su toplarmış o yüzden bu hafta şu kadar kilo vereceğim diye kendinizi sikmamalisiniz diyordu