ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kahvaltı
2 dilim çavdarlı
Domates maydanoz
Haslanmis yumurta
3 zeytin
1 tatlı kaşığı labne
Çay

Öğle Yemeği
1 kepçe et haslama
Yogurt
Salata (yağsız )
2 dilim çavdarlı

Kizlar ben dışarda oturdum biraz çay ve kuru üzümle geçiştirdim şimdi kuruyan çamaşırları toplayıp makinadakileri şerefi ütuye başlayacağım siz neler yapıyorsunuz

Bugunku menum kizlar
Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz

Saat 11
İki tane yumurtadan peynirli omlet
3 tane zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek

Aksam 17
Bir parca tavuk
Salata

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

İyi akşamlar 23 nisan gösterisi için 2 oğluma da alışverişe çıktım ayaklarım sİzliyor resmen ama iyi yürümüş oldum

Menüm

Sabah
1 bardak su

Kahvaltı 07.45
2 dilim çavdarlı
Domates maydanoz
Haslanmis yumurta
3 zeytin
1 t.k labne
Çay

Öğle 12.00
1 kepçe et haslama
Yogurt Salata
2 dilim çavdarlı

Ara 14.00
4-5 siyah kuru üzüm çay

Ara 15.30
Birkaç dilim salatalık ve domates

Akşam 18.50
1 tabak yumurtali mendik kavurması
1 kase yoğurt
2 dilim çavdarlı

Su 1.5 litre yatan kadar 2.5 olur
N Nana

Bugunku menum kizlar
Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz

Saat 11
3 tane zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek

Aksam 17
Bir parca tavuk
Salata

Çok az yemissin yarına artı gider bence

Selamlar ..sabah:yatim simit,sucuklu yumurta
Ara:1 muz
Ogle:1 tabsk corba
Ara:1 avuc findik
Aksam tavuk izgara 1 lt su ..36 saattte 2 saat uyudum..

Suyu daha erken saatlerde iç kuzum

Bugunku menum kizlar
Sabah
Sade kahve
İki tane ceviz

Saat 11
3 tane zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek

Aksam 17
Bir parca tavuk
Salata

Sabah mutlaka kahvaltı yap canım, peynirin tb ekmeğin domates salatalığın yumurtan olsun
11 i daha erken saatte kahvaltı olarak yapabilirsin.
Aralarda birşey yok mu
Menüde hiç yoğurt yok. Kuzu kilon kaç bilmiyorum ama 2 hafta yada maksimum 3 hafta sonra kilo vermenin durur. Bana çok az geldi

Kilona gore en az 7 dlm gerekiyor kuzum ( ki 1 kepçe çorbada 1 dlm ekmek) sana liste atmıştım ya o zamanlar 90 lardaydim ben

Sagol canım içim rahat etmiyor arkadaşlarım o kadar az yiyorki ekmegi ben kendi kilomu unutup bende kısSam mi acaba diye şüpheye düşüyorum

Sagol canım içim rahat etmiyor arkadaşlarım o kadar az yiyorki ekmegi ben kendi kilomu unutup bende kısSam mi acaba diye şüpheye düşüyorum
İşte zaten az yiyenler genelde yaniliyor. Kilo durunca kısacak birşey bulamıyorlar. Az yiyince vücut bana yemek gelmiyor diye yağ olarak depoluyor.

Iyi aksamlar kizlar oglen günüm vardi ordan anneme gectim biraz once eve geldim simdi cocuklari uyutuyorum...
Bugun menu bildirimi yapmayim diyorum sacma sapan oldu yarindan itibaren kacamaksiz araniZDAyim

İşte zaten az yiyenler genelde yaniliyor. Kilo durunca kısacak birşey bulamıyorlar. Az yiyince vücut bana yemek gelmiyor diye yağ olarak depoluyor.

Haklisin boyle yiyince acikmiyorum ama hafif hissediyorum Sen bana rehberlik ettikçe kendimi iyi hissediyorum canım iyiki varsın

Iyi aksamlar kizlar oglen günüm vardi ordan anneme gectim biraz once eve geldim simdi cocuklari uyutuyorum...
Bugun menu bildirimi yapmayim diyorum sacma sapan oldu yarindan itibaren kacamaksiz araniZDAyim

Tamam bildirim yapma ama şimdide aramızda ol