ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Cok haklisin canim bugun cok az oldu iki gundur biraz moralim bozuk ustune stres bana + 1,5 kilo getirince bugun boyle yapmak istedim ama sabah kahvalti saatini daha erkene alamiyorum malesef migdem hic almiyo cocuklutan gelen bi aliskanlik iste yarin normale donerim insallah

Menun guzel olmus canim

1.5 kiloyu hiç dert etme fıstığım geldiği gibi gidecek sen boşuna aşırı azaltıp vücut dengenin bozma

Vah canim benim yalniz mi kaldin buralarda bende annemlerdeydim bugun aksam geldim eve esim olmayinca kendimi sokaklara attim

Sokakta anneler mi oluyor :)) iyi yapmışsın canım çocuklar evde eşin yok arada çıkmazsan buhran geçirirsin zaten söyliyim

Sokakta anneler mi oluyor :)) iyi yapmışsın canım çocuklar evde eşin yok arada çıkmazsan buhran geçirirsin zaten söyliyim

Aynen oyle ya ozledim zaten kocişimi bu bizim ilk ayriligimiz biliyomusun 13 senelik evliyim ilk defa ayriyiz insallah babasi cabuk duzelir de gelir hemen

Acil dışarı çıkınca kalan ütüyü de tamamladım çok şükür bugün de böyle geçti yarına ömrümüz olursa bugünden daha Hayırli ve güzel geçer inşallah

M mylittleboys canım paylaşımlarını arttırmaya gayret edecektin ama hayatında buraya yazmaya zaman ayiramiyorsun galiba. Saygi gosteriyorum ama listede kalmanin bir anlami ve faydasi yok sen kendi kendine bu durumun ustesinden gelirsin diye umuyorum basarilar
chentiq canım sitede aktifsin ama bizim sayfada değilsin.. böyle devam edecekse seni listeye ekleyemem

Merhabalar..dun aksam giremedim cunku 36 saatyir uykusuzdum..gece 10 saat uyumusum ama hala yorgynum..sabah 1 bardak limonlu suyumu ictim..1 avuc findik yedim...birazdan hafif kshvalti tarzi biseyler yemeyi dusunuyorum...yedigim findiklara vicdan yaptim 10 dk twister yaptim ama o enerjiyi yakamamisimdir heralde..bu arada bogazim yaniyo..

Listeye eklemek istemiyorsan eklemeyebilirsin. Ben en basinda kurallarinizi sordum. Aktiflik namina bir sey soylemedin. Oncelikle sunu duzeltelim. Ben sitede aktif degilim. Sadece kendi topigimde aktifim o da sorumluluktan oturu. Tipki senin kendi sayfanda her mesaji okuyup cevaplaman gibi. Ben menulerimi sabahtan bildiririm cunku gece en son ne zaman ne yedim belli olmuyor. Buraya menu paylasmaya giriyorum daha yeni musait olmusum okudugum alintiya bak....

Ben bu mesaji yazdigin saatlerde bayginlik geciriyordum evde. Uyku duzenim cok karisik. Kucugu uyuttuktan sonra gittim yattim. Buyugu bile babasi yatirdi. Her neyse. Menum.

Sabah
Mantarli yumurta
1 lokma peynirli ekmek

Ara
8 cig badem
Baahratli semizotlu yogurt

Ara
Yogurtlu kereviz salatasi

Aksam
1.5 karniyarik
Yesil salata
Yogurtlu kerevizin kalani

Aksam
Sade kek

Su 2.5 lt
Yuruyus

chentiq bak canım ne demişim. 'Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz ki motivasyonumuz canlı kalsın' yorgun yada yogun olabilirsin tabi ama biz bunu kısa cümlelerle bildiriyor yada geldiğimizde mazeretimızı bildiriyoruz buna elbette itirazım yok ama sende kendi topiginden biliyorsundur paylasim olmazsa sadece bunu yaptim diye rapor verilip eyvallah denirse topigin tadı kalmaz dimi demek istediğim bu.. söylediğiM gözünden kaçmış olabilir bundan sonrasında dikkat edersen sorun yok zaten

menulerimi bir gun sonra sabahtan bildirebilirim gene boyle 11 civarında. Onun haricinde elimden geldigince katilirim tabiki de.. zaten az kisiyiz.