Haklisin boyle yiyince acikmiyorum ama hafif hissediyorum Sen bana rehberlik ettikçe kendimi iyi hissediyorum canım iyiki varsın
Sabah mutlaka kahvaltı yap canım, peynirin tb ekmeğin domates salatalığın yumurtan olsun
11 i daha erken saatte kahvaltı olarak yapabilirsin.
Aralarda birşey yok mu
Menüde hiç yoğurt yok. Kuzu kilon kaç bilmiyorum ama 2 hafta yada maksimum 3 hafta sonra kilo vermenin durur. Bana çok az geldi
İyi akşamlar 23 nisan gösterisi için 2 oğluma da alışverişe çıktım ayaklarım sİzliyor resmen ama iyi yürümüş oldum
Menüm
Sabah
1 bardak su
Kahvaltı 07.45
2 dilim çavdarlı
Domates maydanoz
Haslanmis yumurta
3 zeytin
1 t.k labne
Çay
Öğle 12.00
1 kepçe et haslama
Yogurt Salata
2 dilim çavdarlı
Ara 14.00
4-5 siyah kuru üzüm çay
Ara 15.30
Birkaç dilim salatalık ve domates
Akşam 18.50
1 tabak yumurtali mendik kavurması
1 kase yoğurt
2 dilim çavdarlı
Su 1.5 litre yatan kadar 2.5 olur
N Nana
1.5 kiloyu hiç dert etme fıstığım geldiği gibi gidecek sen boşuna aşırı azaltıp vücut dengenin bozmaCok haklisin canim bugun cok az oldu iki gundur biraz moralim bozuk ustune stres bana + 1,5 kilo getirince bugun boyle yapmak istedim ama sabah kahvalti saatini daha erkene alamiyorum malesef migdem hic almiyo cocuklutan gelen bi aliskanlik iste yarin normale donerim insallah
1.5 kiloyu hiç dert etme fıstığım geldiği gibi gidecek sen boşuna aşırı azaltıp vücut dengenin bozma
Tamam canim yarin daha duzenli olucam bu arada herkes nerelerde ekim de hic gelmedi bugun
Bilmiyorum ki canım ben bugun böyle kendim çalıp kendim oynuyorum bir süre arada bir iki mesaj eşlik eden oluRSA sukrediyorum
Vah canim benim yalniz mi kaldin buralarda bende annemlerdeydim bugun aksam geldim eve esim olmayinca kendimi sokaklara attim
Sokakta anneler mi oluyor :)) iyi yapmışsın canım çocuklar evde eşin yok arada çıkmazsan buhran geçirirsin zaten söyliyim
Aynen oyle ya ozledim zaten kocişimi bu bizim ilk ayriligimiz biliyomusun 13 senelik evliyim ilk defa ayriyiz insallah babasi cabuk duzelir de gelir hemen
Listeye eklemek istemiyorsan eklemeyebilirsin. Ben en basinda kurallarinizi sordum. Aktiflik namina bir sey soylemedin. Oncelikle sunu duzeltelim. Ben sitede aktif degilim. Sadece kendi topigimde aktifim o da sorumluluktan oturu. Tipki senin kendi sayfanda her mesaji okuyup cevaplaman gibi. Ben menulerimi sabahtan bildiririm cunku gece en son ne zaman ne yedim belli olmuyor. Buraya menu paylasmaya giriyorum daha yeni musait olmusum okudugum alintiya bak....M mylittleboys canım paylaşımlarını arttırmaya gayret edecektin ama hayatında buraya yazmaya zaman ayiramiyorsun galiba. Saygi gosteriyorum ama listede kalmanin bir anlami ve faydasi yok sen kendi kendine bu durumun ustesinden gelirsin diye umuyorum basarilar
chentiq canım sitede aktifsin ama bizim sayfada değilsin.. böyle devam edecekse seni listeye ekleyemem
Ben bu mesaji yazdigin saatlerde bayginlik geciriyordum evde. Uyku duzenim cok karisik. Kucugu uyuttuktan sonra gittim yattim. Buyugu bile babasi yatirdi. Her neyse. Menum.
Allah şifalar versin esin için zor bir yolculuk olacak Rabbim sabır versin canım bizi haberdar et lütfen
Katılabilirsin tabiki canım ilk sayfada yazılanlar dikkat etmemiz gerekenler hergün menu şu spor bildirimi ve menüler yorum yapıyoruz elimizden geldiğince 2 haftada 1 tartı günümüz cumalari senin fazlaligin yokmud ama kilo kontrolü için işine yarar inşallah.. elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz ki motivasyonumuz canlı kalsın..
Kendini biraz tanıtır mısın boy Kilo yaş nedir mesela :)
Çok geçmiş olsun canim
bende supheleniyorum ablam ama kaç defa gittiysem neredeyse turp gibisin niye geldinki dediler bende o yüzden hiç gidesim yok
menulerimi bir gun sonra sabahtan bildirebilirim gene boyle 11 civarında. Onun haricinde elimden geldigince katilirim tabiki de.. zaten az kisiyiz.chentiq bak canım ne demişim. 'Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz ki motivasyonumuz canlı kalsın' yorgun yada yogun olabilirsin tabi ama biz bunu kısa cümlelerle bildiriyor yada geldiğimizde mazeretimızı bildiriyoruz buna elbette itirazım yok ama sende kendi topiginden biliyorsundur paylasim olmazsa sadece bunu yaptim diye rapor verilip eyvallah denirse topigin tadı kalmaz dimi demek istediğim bu.. söylediğiM gözünden kaçmış olabilir bundan sonrasında dikkat edersen sorun yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?