ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

menulerimi bir gun sonra sabahtan bildirebilirim gene boyle 11 civarında. Onun haricinde elimden geldigince katilirim tabiki de.. zaten az kisiyiz.

Aynen.. ama çok kişi olup her kafadan bir ses çıkmasından kimsenin kimseyi okumamasindansa az olalım ama birbirimizi okuyup motivasyonu yüksek tutalım daha iyi canım ne kadar yuruyus yapıyorsun günlük?

Aynen.. ama çok kişi olup her kafadan bir ses çıkmasından kimsenin kimseyi okumamasindansa az olalım ama birbirimizi okuyup motivasyonu yüksek tutalım daha iyi canım ne kadar yuruyus yapıyorsun günlük?
30 dk kadar yapiyorum ama her gun duzenli degil

Gunaydin kizlar ne guzel uyumusum ya bebek gibi bi saat once uyandim evleri toparladim simdi kahvalti yapicam ogleden sonra da oglumun futbol turnuvasi var baba olmayinca bana kaldi bu iste neyseki futbol izlemeyi severim aksama anca biter heralde

Sabah zar zor kalkıp çocukları okula gönderdim 1 saat sonra yine uyudum 1.5 saat kadar.. uyku bana yetmiyor resmen yaa acele acele kalkıp yemek yaptım arada kahvesi içtim simdi ufaktan ufaga kalkıp salon temizligine başlamalıyım düşünmekle olmuyor bir yeri tutup başlamak lazım

Bendw bahara bagliyorum yoegunlugu...ben baslayamadum henuz...

Ogle 1 kk peynir,1 domatws,2 dilim kpk ekmgi,ywsilcay..
Aea:yarim kase puding..
20 dk gobek atyim..

Selam arkadaslar nasilsiniz bugun ??
Bizim okulda 23 niisan programi vardi 10dan 3 e kadar.kucuk oglumu anneme biraktim simdi bende annemlerdeyim..cok yoruldum ya 5 saate yakin disarda ayak ustundeydim

Evet buhun evdeyim..esim aksam yok ..zar zor yemek yapip yedik oglumla..evde hic is yapmadim daha..yarinda evde yokum bi toparlamam lazim evi ilham bekliyom buralardan geceri acaba

Ben de ordan oraya kosuyorum deminden beri salonun duvarı camlari Gümüşlügü koltuk altlari derken bitmiyor bitmiyor

iade-i ziyarete geldim komşu

güzel ve verimli bir topik olmuş canım . kuralların daa pek tatlı kolay gelsin şekerim hepinize

Menum

Kahvaltı 07.45
2 d çavdarlı
1 haşlanmış yumurta
Biraz Kaşarlı omlet oglumdan kalan
3 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 t k. Böğürtlen receli

Ara 11
1 sade kahve
2 ceviz

Ogle 13
Küçük bir tabak patatesli tavuk Patatesi 3-4 küp
2 d çavdarlı
Havuçlu karalahana
Yogurt

Ara 16
Yarım armut
1 c.b süt

Aksam 18
6 ızgara köfte
3 kozlenmis koy biberi
Yarım kase ezogelin
2 dilim çavdarlı

20.30
1 c.b süt
2 gün kurusu

Su 3 lt yatan kadar yarım lt daha içerim heralde
Spor temizlik

@nananais

Menu bildirimi
Sabah:1 avuc findik,limonlu su
Ogle:1 domates,2 salatalik,1 kk prynir.2 dlm kpk ekmgi..
Ara:yarim kase puding daha sonra 1 kaseye cikti..
Aksam:4 kofte,2 bardak ayran
Belku tarcinli sut icerim yatmafan. 2 lt su 10 dk twister,20 dk gobrk atma..