menulerimi bir gun sonra sabahtan bildirebilirim gene boyle 11 civarında. Onun haricinde elimden geldigince katilirim tabiki de.. zaten az kisiyiz.
30 dk kadar yapiyorum ama her gun duzenli degilAynen.. ama çok kişi olup her kafadan bir ses çıkmasından kimsenin kimseyi okumamasindansa az olalım ama birbirimizi okuyup motivasyonu yüksek tutalım daha iyi canım ne kadar yuruyus yapıyorsun günlük?
Kwsinlikle katiliyorum..Aynen.. ama çok kişi olup her kafadan bir ses çıkmasından kimsenin kimseyi okumamasindansa az olalım ama birbirimizi okuyup motivasyonu yüksek tutalım daha iyi canım ne kadar yuruyus yapıyorsun günlük?
Bendw bahara bagliyorum yoegunlugu...ben baslayamadum henuz...Sabah zar zor kalkıp çocukları okula gönderdim 1 saat sonra yine uyudum 1.5 saat kadar.. uyku bana yetmiyor resmen yaa acele acele kalkıp yemek yaptım arada kahvesi içtim simdi ufaktan ufaga kalkıp salon temizligine başlamalıyım düşünmekle olmuyor bir yeri tutup başlamak lazım
Evet illaki bahardan kaynaklanıyor bu durum kilo verimini de durdurur orası kötü :)Bendw bahara bagliyorum yoegunlugu...ben baslayamadum henuz...
Ogle 1 kk peynir,1 domatws,2 dilim kpk ekmgi,ywsilcay..
Aea:yarim kase puding..
20 dk gobek atyim..
Yok bugun evdeyim yarin gidixem 24 saat nobet tutucam.İşte mi gobek attin Hülya :))
Cok guldum kendimi is yerinde gobek atarken dusundumdeİşte mi gobek attin Hülya :))
Cok guldum kendimi is yerinde gobek atarken dusundumde
Evet buhun evdeyim..esim aksam yok ..zar zor yemek yapip yedik oglumla..evde hic is yapmadim daha..yarinda evde yokum bi toparlamam lazim evi ilham bekliyom buralardan geceri acabaBugun evde misin?
Evet buhun evdeyim..esim aksam yok ..zar zor yemek yapip yedik oglumla..evde hic is yapmadim daha..yarinda evde yokum bi toparlamam lazim evi ilham bekliyom buralardan geceri acaba
iade-i ziyarete geldim komşu
güzel ve verimli bir topik olmuş canım . kuralların daa pek tatlıkolay gelsin şekerim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?