- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Kalan yada değil, 85 e inene kadar kaşarlı omlet yemek yokMenum
Kahvaltı 07.45
2 d çavdarlı
1 haşlanmış yumurta
Biraz Kaşarlı omlet oglumdan kalan
3 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 t k. Böğürtlen receli
Ara 11
1 sade kahve
2 ceviz
Ogle 13
Küçük bir tabak patatesli tavuk Patatesi 3-4 küp
2 d çavdarlı
Havuçlu karalahana
Yogurt
Ara 16
Yarım armut
1 c.b süt
Aksam 18
6 ızgara köfte
3 kozlenmis koy biberi
Yarım kase ezogelin
2 dilim çavdarlı
20.30
1 c.b süt
2 gün kurusu
Su 3 lt yatan kadar yarım lt daha içerim heralde
Spor temizlik
N Nana
Kalan yada değil, 85 e inene kadar kaşarlı omlet yemek yok
Onun dışında güzel
Kizlarrr bende zayiflamak istiyorummm
Gunaydin. Piknik olunca bu saatte kalkiliyor tabiki. Topik ahalisi uyanamadi dahaGunaydin kizlaaarr
Bu saatte pikniğe mi gittiniz kız iyi eğlencelerGunaydin kizlaaarr
Gunaydin. Piknik olunca bu saatte kalkiliyor tabiki. Topik ahalisi uyanamadi daha
Dünkü menum.
Sabah.
Yarim yufkadan Pazili gozleme
1 bardak Sut
Peynir
Oglen
Ceyrek ekmek tavuk doner
1 bardak kola
Aksam
1 kase cacik
1 kase mercimek corba
2 firinda tavuk baget
1 dilim pirasali borek
2 lt su
Egzersiz
Bugun cok hastayiz esim de ben de. Planlanan yemegim.
Sabah.
Uyaninca
Yarim kase nesfit sutlu karisim agri kesici icebilmek için...
Kahvalti
Beyaz peynir
Ihlamur
Kaymak bal ceviz
2 buyuk dilim tahilli ekmek
Biraz helva ile recel
Ogle yemegi ve ara yapmam. Aksama da bir kek yer yatarim heralde cok halsizim.. belki arada findik ve meyve yerim belli de olmaz..
Günaydın kizlarrrrr
Dün salonun duvarlarını pencere koltuk alti ve gumusluklerini hallettim akşam bitap düşünce yeri ve masa sehpaları kaldı onları halledip çıkacağım artık bugün de bir sürü is var onları halledebilirsiniz oturma odasını temizleyecegim bakalım. Yani bos değilim hemde hiç ama topigimizi boş bırakmiyorum herkesten bu konuda biraz özen istiyorum
Gunaydin kizlar dun oglumun turnuvasindan sonra annemlere gectim eve de cok geldim sonra da yorgunluktan uyuya kalmisim dun aksamki yemegim felaketti annem hamur isi yapmis bende oturup bir suru yedim sabah tartildim cok fazla artim var bugun mutlaka toparlanmam lazim
Sabah bisey yiyemefim..ogle 1 tavuk şinitsel,2 srkerpare,1 yesilcay...500 ml su..
Kolay gelsin canim
Öyle haklisin..ama oyle bir durumdayimki zayiflamak dusuncesi benim icin en son secenek bugun..beni hoşgörün..O sekerpare cok alakasiz olmamis mi gülüm :))
Afiyet olsun canım ama unutma haftamiz kaldı bildirime biraz asilman lazım arti bildirim yapmayalım 2nci haftaya rağmen.. yoksa bundan sonrası hep çöküşle gider zamanin az kaldı unutma
Sagol canimin ici salon bitti çok şükür miss gibi oldu simdi yesillik ayiklayip buzluk icin börek yapacağım mutfagi söyle bir toplayip yemegi de aradan cikarttim mi oturma odasına gecerim ufaktan
Öyle haklisin..ama oyle bir durumdayimki zayiflamak dusuncesi benim icin en son secenek bugun..beni hoşgörün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?