- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Buhun calisiyorum işle ilgili canim..sadece bana dua edin su nobeti hayirlisiyla bitireyim insaallah..Ne oldu canim Rabbim ne derdin varsa hayira cikarsin insallah anlatmak istersen dinlemeye haziriz canim
Öyle haklisin..ama oyle bir durumdayimki zayiflamak dusuncesi benim icin en son secenek bugun..beni hoşgörün..
Cok haklisin canim ya bi anda yorgunluktan gozum dondu resmen ama soz bidaha ki cumaya kadar kacamak yok
Hay masallah hepsini bugun mu yapicaksin kiz oturma odasini da yarin yaparsin bosver yavas yavas yap birden yuklenme kendine
Buhun calisiyorum işle ilgili canim..sadece bana dua edin su nobeti hayirlisiyla bitireyim insaallah..
Canim isimin sorumluluklari insanlarin tatmin olmayisi vs..herseyi bilen bi toplumumuz var malesef..dua edin bana..Ne oldu canim bir sıkıntı mı var?
Amin tesekkue ederim arladasimRabbim yardımcın olsun canım hersey kafamizda o anda buyuttugumuz kadar buyuk sorun olmuyor bazen düşünür kendine cok eziyet edersen ruh ve bedenine verdigin zararla kalırsın.. gececek de ne olursa olsun bir ay sonra yada en fazla bir sene sonra hic bir onemi kalmayacak birsey icin kendimi uzmenin anlami yok de gülümse her sey guzel olacak inşaallah
Canim isimin sorumluluklari insanlarin tatmin olmayisi vs..herseyi bilen bi toplumumuz var malesef..dua edin bana..
evet malesef. Engel olmak istiyorum ama...Geçmiş olsun canim eşine de sanada menun genel olarak güzel ama aksamlari is bozuluyor hamur işi yiyorsun hamur islerini en azından öğlen yesen akşam sebze yemeği yada protein alsan daha iyi olur kola da çok şekerli sikilasmak ve vücudunu şekle sokmak için spor yapıyorsun kola bunun faydasını öldürür
Dayanamadım diye birşey yok, 2 hafta kacamaksiz yapsan sonra devamı mutlaka geliyorMenum belli oldu yazayim ki degismesin
Sabah10.45
2 dilim tahıllı
1 tepeleme t.k labne
3 aci Köy biberi
1 cay k.böğürtlen reçeli
Domates salatalik
5 zeytin
Öğle 14 00
Yesillikli biberli omlet
3 zeytin galiba yada 2 :))
1 dilim tahıllı
1 dilim domates-salatalik
Arada 1 sekerlemehelva gibi olanlar cayin yaninda bi ona dayanamadım
Ara 16.45
Yarim armut
1 c.b süt
Aksam 19.00
Tonbalikli salata
2 dilim tam bugday
21
Yogurt kürü (3 kaşıkla )
2.5 lt su
Spor yok
N Nana
Dayanamadım diye birşey yok, 2 hafta kacamaksiz yapsan sonra devamı mutlaka geliyor
Olsun, herşey küçücük diye başlıyor. 100 ilen 100.2 olmak ister misin? Sonuçta 0.2 gramda küçükcükKüçücüktü kizama tamam 2 hafta dişimi sıkacağım artik gerisi iyi dimi ama kuzum bu arada biraz mesajlarina baktim da senin bu yemek konusunda ki BİLGİN maharetin KAYNAĞI nedir sorması ayıp
Olsun, herşey küçücük diye başlıyor. 100 ilen 100.2 olmak ister misin? Sonuçta 0.2 gramda küçükcük
Kuzum 10 senedir yemekleri hep ben yapıyorum sanırım ondan. Böyle toplu misafir çok agirladim. Tabi bu da araştır çeşit tap derken bi bakmışım bildiğin yapıyorum yani
Kaç yaşındaydı, bekliyorum ben41 kere masallah buyuk oglana alacağım seni azcık daha dayan
Kaç yaşındaydı, bekliyorum ben
Kız, pek yaş farkı yokmuş. Beklerim ben olur bu işOn yasinda canım bekle valla deger benim oglumakaynanalik yapiyim Accık
Kız, pek yaş farkı yokmuş. Beklerim ben olur bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?