ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Hay masallah hepsini bugun mu yapicaksin kiz oturma odasini da yarin yaparsin bosver yavas yavas yap birden yuklenme kendine

Valla hepsini bugün yapma niyetim vardi eltim aradi piknik gibi hazirlik yapmis apartmanin arka tarafina caya çağırdı sagolsun israr etti mutfagi toplayip gittim bende.. yeni geldim börek, yemek ve yesillikleri ayiklama isini halledeyim aksam oturma odasında 4 cekmece ve 6 dolap var onlari yaparsam duvarlari yarın kolay olur aradan utu de var oda yarina :))

Buhun calisiyorum işle ilgili canim..sadece bana dua edin su nobeti hayirlisiyla bitireyim insaallah..

Rabbim yardımcın olsun canım hersey kafamizda o anda buyuttugumuz kadar buyuk sorun olmuyor bazen düşünür kendine cok eziyet edersen ruh ve bedenine verdigin zararla kalırsın.. gececek de ne olursa olsun bir ay sonra yada en fazla bir sene sonra hic bir onemi kalmayacak birsey icin kendimi uzmenin anlami yok de gülümse her sey guzel olacak inşaallah

Amin tesekkue ederim arladasim

Canim isimin sorumluluklari insanlarin tatmin olmayisi vs..herseyi bilen bi toplumumuz var malesef..dua edin bana..

İnsanları tatmin etmeye ugrasma canım asla olmazlar ne yaparsan yap ask ile yap diyor halk ozanimiz kenan Doğulu yaptigin isten zevk almaya bak sen begenmeyen kucuk ogluna almasin

Menum belli oldu yazayim ki degismesin

Sabah10.45
2 dilim tahıllı
1 tepeleme t.k labne
3 aci Köy biberi
1 cay k.böğürtlen reçeli
Domates salatalik
5 zeytin

Öğle 14 00
Yesillikli biberli omlet
3 zeytin galiba yada 2 :))
1 dilim tahıllı
1 dilim domates-salatalik

Arada 1 sekerleme helva gibi olanlar cayin yaninda bi ona dayanamadım

Ara 16.45
Yarim armut
1 c.b süt

Aksam 19.00
Tonbalikli salata
2 dilim tam bugday

21
Yogurt kürü (3 kaşıkla )

2.5 lt su
Spor yok

N Nana

evet malesef. Engel olmak istiyorum ama...

Dayanamadım diye birşey yok, 2 hafta kacamaksiz yapsan sonra devamı mutlaka geliyor

Dayanamadım diye birşey yok, 2 hafta kacamaksiz yapsan sonra devamı mutlaka geliyor

Küçücüktü kiz ama tamam 2 hafta dişimi sıkacağım artik gerisi iyi dimi ama kuzum bu arada biraz mesajlarina baktim da senin bu yemek konusunda ki BİLGİN maharetin KAYNAĞI nedir sorması ayıp

Küçücüktü kiz ama tamam 2 hafta dişimi sıkacağım artik gerisi iyi dimi ama kuzum bu arada biraz mesajlarina baktim da senin bu yemek konusunda ki BİLGİN maharetin KAYNAĞI nedir sorması ayıp
Olsun, herşey küçücük diye başlıyor. 100 ilen 100.2 olmak ister misin? Sonuçta 0.2 gramda küçükcük
Kuzum 10 senedir yemekleri hep ben yapıyorum sanırım ondan. Böyle toplu misafir çok agirladim. Tabi bu da araştır çeşit tap derken bi bakmışım bildiğin yapıyorum yani

41 kere masallah buyuk oglana alacağım seni azcık daha dayan

İyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Saat 11.30
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
Uc kk peynir
İki dilim sucuk
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek