ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Buzluk icin 3 çeşit börek yaptim yorgunluktan düştüm düşecem şimdi

Ay benim cocuklar da su boregi istiyor da bu aralar benim gozum kesmiyor valla, sen hamuru kendin mi actin yoksa hazir yufkadan mi yaptin

Hazir Yufkadan yaptim canim o kadar maharetli değilim ha hazir yufkadan tepsi böreği de yaptim yarin icin onu unuttum.. oldu 4 çeşit

Ya bu konuda cok sansliniz siz turkiyede hazir taze yufka var bizim burda yok paket var onlar da hic guzel degiller biz mecburen elde aciyoruz

Benimkiler bu defa şansa taze degildi canim aslında normalde yufkacidan alıyorum gerçekten harika oluyor sen elde mi açıyorsun mecburen?

Benimkiler bu defa şansa taze degildi canim aslında normalde yufkacidan alıyorum gerçekten harika oluyor sen elde mi açıyorsun mecburen?

Aynen oyle elde aciyorum malesef yanliz bu sene turkiyeye gelince yufkacidan cokca alip posetleyip gelip burda buzluga aticam artik herkes oyle yapiyor bende denicem bakalim

İşte hazir bozulmusken yol ver gitsin hayırdır ne oldu cok mu sıkbogaz ediyor seni
Oldu o zaman,
Beni evlerine götürdü öğlen. Sadece kendi ailesi olacak sanıyordum. Sülale toplanmış. Biz annemle oturacaktık. Teyzesi bi laf soktu. Bende 5 dk oturdum oturmadim sonra kalktim. O'da benimle kalktı, sonra biraz birbirimize girdik. Alttan almayı sevmiyorum, almadim da.

Aynen oyle elde aciyorum malesef yanliz bu sene turkiyeye gelince yufkacidan cokca alip posetleyip gelip burda buzluga aticam artik herkes oyle yapiyor bende denicem bakalim

Sen Fransa'daydin dimi karıştırmadım kac saat ucak yolculugu oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Himm karsi taraf epey merakli insanlardan oluşuyor demek ki.. eger bu tip ortamlardan ve emrivakilerden hoşlanmıyorsan tavrını en bastan belli etmen iyi olmuş.. teyzesi ne laf soktu oraya gitmenle mi ilgili?
Dertlesmek ve sıkıntını azaltmak icin konuşuyorum canim cevaplamak istersen yaz yani

Kuzum annemle yaşayacağız onun ile ilgili. Aklı yettiğince diyeyim. Nefret ediyorum öyle varlıklardan

Kuzum annemle yaşayacağız onun ile ilgili. Aklı yettiğince diyeyim. Nefret ediyorum öyle varlıklardan

Bosver canim kimsenin dedigini kaale bile alma ben bu konuda akillandim artik daha kimseyi takmiyorum kafama kim ne derse desin sen kendi bildigin yoldan git