Tmm sözü aldım ben yasadi oğlum sevdigi seyleri yapacak hanımı buldu ona çilekeş anasi
Tesekkur ederim teyzesi kismeti coktur benim oglumun Naile de şanslı yani kapti benim oglum gibi ideal kocayıHadi gozun aydin oglunu sozledin galiba hayirli ugurlu olsun canim
Buzluk icin 3 çeşit börek yaptim yorgunluktan düştüm düşecem şimdi
Tesekkur ederim teyzesi kismeti coktur benim oglumun Naile de şanslı yani kapti benim oglum gibi ideal kocayı
Ay benim cocuklar da su boregi istiyor da bu aralar benim gozum kesmiyor valla, sen hamuru kendin mi actin yoksa hazir yufkadan mi yaptin
Valla ne yapsak bilemedim benim de kızım yok ki vereyimYaaa bende istiyorum bi gelin
Hazir Yufkadan yaptim canim o kadar maharetli değilim ha hazir yufkadan tepsi böreği de yaptim yarin icin onu unuttum.. oldu 4 çeşit
Valla ne yapsak bilemedim benim de kızım yok ki vereyim
Tmm sözü aldım ben yasadi oğlum sevdigi seyleri yapacak hanımı buldu ona çilekeş anasi
Benim gibi hatunu kaptı asıl oğlun şanslı.Tesekkur ederim teyzesi kismeti coktur benim oglumun Naile de şanslı yani kapti benim oglum gibi ideal kocayı
Ya bu konuda cok sansliniz siz turkiyede hazir taze yufka var bizim burda yok paket var onlar da hic guzel degiller biz mecburen elde aciyoruz
Benim gibi hatunu kaptı asıl oğlun şanslı.
Kız bugün zaten azcik aramiz bozuldu iyi oldu bi tanesi
Benimkiler bu defa şansa taze degildi canim aslında normalde yufkacidan alıyorum gerçekten harika oluyor sen elde mi açıyorsun mecburen?
Oldu o zaman,İşte hazir bozulmusken yol ver gitsinhayırdır ne oldu cok mu sıkbogaz ediyor seni
Aynen oyle elde aciyorum malesef yanliz bu sene turkiyeye gelince yufkacidan cokca alip posetleyip gelip burda buzluga aticam artik herkes oyle yapiyor bende denicem bakalim
Oldu o zaman,
Beni evlerine götürdü öğlen. Sadece kendi ailesi olacak sanıyordum. Sülale toplanmış. Biz annemle oturacaktık. Teyzesi bi laf soktu. Bende 5 dk oturdum oturmadim sonra kalktim. O'da benimle kalktı, sonra biraz birbirimize girdik. Alttan almayı sevmiyorum, almadim da.
Kuzum annemle yaşayacağız onun ile ilgili. Aklı yettiğince diyeyim. Nefret ediyorum öyle varlıklardanHimm karsi taraf epey merakli insanlardan oluşuyor demek ki.. eger bu tip ortamlardan ve emrivakilerden hoşlanmıyorsan tavrını en bastan belli etmen iyi olmuş.. teyzesi ne laf soktu oraya gitmenle mi ilgili?
Dertlesmek ve sıkıntını azaltmak icin konuşuyorum canim cevaplamak istersen yaz yani
Sen Fransa'daydin dimi karıştırmadım kac saat ucak yolculugu oluyor?
Kuzum annemle yaşayacağız onun ile ilgili. Aklı yettiğince diyeyim. Nefret ediyorum öyle varlıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?