ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Bosver canim kimsenin dedigini kaale bile alma ben bu konuda akillandim artik daha kimseyi takmiyorum kafama kim ne derse desin sen kendi bildigin yoldan git
Bende umursamiyorum zaten ama hakları yokken böyle şeylere karışmaları çok yanlış. Annem rahatsız ve tek, bunu en başından biliyorlardı zaten. Bende siz hep bunlari mi konusuyorsunuz evde hemde ortada birşey yokken derken gelişti işte. Acabalara dustum bugün

Aman canim nişanlin bisey demiyosa onlari bosver sen simdi sinirini cocuktan cikarmisindir kesin ama oyle insanlar icin aranizi bozma

Aman canim nişanlin bisey demiyosa onlari bosver sen simdi sinirini cocuktan cikarmisindir kesin ama oyle insanlar icin aranizi bozma
Daha nişanlı bile değiliz , söz falan yok. Tabi ki ondan çıkaracağım. Konuşmalarına izin vermiş, evlenince neler neler söylerler. Önüne geçmeyi beceremeyen adamı ne yapayım hayatım boyunca

Daha nişanlı bile değiliz , söz falan yok. Tabi ki ondan çıkaracağım. Konuşmalarına izin vermiş, evlenince neler neler söylerler. Önüne geçmeyi beceremeyen adamı ne yapayım hayatım boyunca

Sozlu bile degilsin de onca insani oraya toplamanin ne anlami varmis sanki
Tabi bi yerde de haklisin erkek kadininin arkasinda olucak yeri geldigi zaman insanlarin agzini kapatmasini bilecek

Kizlar cok ozur diliyorum
Benim kucuk dis cikariyor gecen hafta hic dikkat edemedim yememe icmeme uykusuz kaldim birer saatlik uykularla ise gittim hatta bu gece de agladi baya ve kilo da aldim sanirim verdigim kilolari simdi bu hafta cok dikkat edicem
Moralim cok bozuk cok canim sıkkın...
Kendimi motive etmeye calisicam zor olucak ama ne olursa olsun pes etmemek gerekli ben ozur diliyorum tekrar..
Bu hafta spor su ve menu yazicam artik insallah
Allah hepimize maddi manevi guc kuvvet versin kadin olmak zor

Günaydın kizlarrrrr mutlu pazarlar diliyorum hepinize.. Bugün bir taziye var oraya gidecegiz ogleden sonra gelirim. metra sesin solugun çıkmadı yogunluktan sanırım
ekim2009 inşallah birşey yoktur canım ablam ya iyice merak ettim seni

Gunaydin az once babam telefon acti bugun butun aile piknige gidiyormusuz insallah fazla kacirmam aksama gorusuruz kizlar

Gecmisi okudum ama son iki sayfaya dayanamadim.

2009 geldi mi? Benim okudugum kadariyla yoktu... o da mi hasta..

Bogazim cok agriyor. Kolumu kaldiramiyorum. Evdeki kirintilarla idare ettik dun. Bugun aksama da disardan soyledik. Yarin da oyle olur muhtemel. Iki cocuk olmasa devrilecegim de el mahkum

Selam kizlar bugun tartildim 1 kilo almisim
51.6 idim 52.6 olmusum ama sislik vardi sanirim yarina gidecek gibi..
Butun gun ayaktaydim
Oglanlarin pesinde
Bi yandan ev
temizledim spor yapamadim malesef
1.5 lt su ictim
Menumu yaziyorum

Sabah
1 kase yogurt
3 kasik sucuklu yumurta
Domates biber salatalik
Sekersiz cay
1 lokma ekmek
Biraz Peynir
4 kucuk yesil zeytin

Ogle
Bi catal kakaolu tatli
Iki isirik pizza
3u bi arada kahve

Ara
Bi dilim elma
Ceyrek kivi
Ceyrek muz

16.30 gibi
3 4 kasik pilav
Bi kase cacik
3 kasik kiymali patates
Bi iki catal tatli

İyi aksamlar kizlar piknikten yeni geldim fazla kacirmadim sukur

Saat 11
Sade kahve

Saat 12.30
İki haslanmis yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Yarim dilim ekmek

Saat 17
İki parca izgara et
5 tane sarma
Salata

Saat 18
Bir tane sekerpare

Az sonra 45 dakika bisiklet surucem

Bravo canim gercekten iyi tutmussun kendini..piknikte ne yedigini bilemeyip cok yiyo insan..az ve oz olmus masallah