Kuzum annemle yaşayacağız onun ile ilgili. Aklı yettiğince diyeyim. Nefret ediyorum öyle varlıklardan
Evet canim fransadayim ucakla uc saat ama biz arabayla gidiyoruz oda iki gune yakin suruyor
Bende umursamiyorum zaten ama hakları yokken böyle şeylere karışmaları çok yanlış. Annem rahatsız ve tek, bunu en başından biliyorlardı zaten. Bende siz hep bunlari mi konusuyorsunuz evde hemde ortada birşey yokken derken gelişti işte. Acabalara dustum bugünBosver canim kimsenin dedigini kaale bile alma ben bu konuda akillandim artik daha kimseyi takmiyorum kafama kim ne derse desin sen kendi bildigin yoldan git
Kuzum annemin durumu özel ya oyuzden sinirlendimEger yegeni kabul ediyorsa ona halt etmek düşer oğlanı da kendini de boşa üzme tatlim ya sen takmazsan kendi kendine yirtinir durur bosver kuzum
Iki gun arabaylayolculuk sonunda halinizi düşünemiyorum ya yufkalar nasil dayansin
Bende umursamiyorum zaten ama hakları yokken böyle şeylere karışmaları çok yanlış. Annem rahatsız ve tek, bunu en başından biliyorlardı zaten. Bende siz hep bunlari mi konusuyorsunuz evde hemde ortada birşey yokken derken gelişti işte. Acabalara dustum bugün
Daha nişanlı bile değiliz , söz falan yok. Tabi ki ondan çıkaracağım. Konuşmalarına izin vermiş, evlenince neler neler söylerler. Önüne geçmeyi beceremeyen adamı ne yapayım hayatım boyuncaAman canim nişanlin bisey demiyosa onlari bosver sen simdi sinirini cocuktan cikarmisindir kesin ama oyle insanlar icin aranizi bozma
Daha nişanlı bile değiliz , söz falan yok. Tabi ki ondan çıkaracağım. Konuşmalarına izin vermiş, evlenince neler neler söylerler. Önüne geçmeyi beceremeyen adamı ne yapayım hayatım boyunca
İşte tamda ona sinir oluyorum, anası çağırdı bilsen asla ama asla gitmezdimSozlu bile degilsin de onca insani oraya toplamanin ne anlami varmis sanki
Tabi bi yerde de haklisin erkek kadininin arkasinda olucak yeri geldigi zaman insanlarin agzini kapatmasini bilecek
Kuzum annemin durumu özel ya oyuzden sinirlendim
İşte tamda ona sinir oluyorum, anası çağırdı bilsen asla ama asla gitmezdim
Kimse için kendimden taviz vermeyeceğim kuzumKararli ve ne istedigin bilen bir kızsın sen canim takdir ettim. Onlarda bastan sularına gitmeyecegini anladilar ya bidaha kolay kolay kumpasa getiremezler seni.
Bravo canim gercekten iyi tutmussun kendini..piknikte ne yedigini bilemeyip cok yiyo insan..az ve oz olmus masallahİyi aksamlar kizlar piknikten yeni geldim fazla kacirmadim sukur
Saat 11
Sade kahve
Saat 12.30
İki haslanmis yumurta
İki kk peynir
5 tane zeytin
Yarim dilim ekmek
Saat 17
İki parca izgara et
5 tane sarma
Salata
Saat 18
Bir tane sekerpare
Az sonra 45 dakika bisiklet surucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?