Kolay elsin bende ayni durumsayim...Dün berbat gecti ne bulduysam yedim tartiya az gunlerimin kaldığını bile bileufak ufak temizlige baslayayim ben
Gecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...Gunaydin kizlar iki gundur yazamadim piknikten aksam 11 gibi geldik gece rahatsizlandim soguk alginligi mide bulantisi kusma ishal cok kotuydum dunde aksama kadar yattim bugun biraz gozum acildi simdi evleri toparliyorum oglen geri gelecem opuyorummm
Merhaba arkadaslar..haftasonunun ozetini iki cumle ile yapayim...cumartesi cok cok az yedim...pazar gunude ne bulduysam yedim..simdi temizlik yapiyom ..takipteyim topigimizi...
Gunaydin kizlar iki gundur yazamadim piknikten aksam 11 gibi geldik gece rahatsizlandim soguk alginligi mide bulantisi kusma ishal cok kotuydum dunde aksama kadar yattim bugun biraz gozum acildi simdi evleri toparliyorum oglen geri gelecem opuyorummm
Gecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...
Sanada gecmis olsun canim...evet haklisin canim havalar cok dengesiz dikkatli ol sende temizlige cok kaptirma kendiniGecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...
Ah miladcim hic gitmek istememistim aslinda hem cocuklar hastaliktan yeni kurtuldu hem havalar dengesiz bide sabahin 5inde kalk 2,5 saat yolculuk yap derken istememistim eşim gitmek istiyo diye ses cikaramadim....Geçmiş olsun bu havada piknik yapmak doğru değil aslinda mevsim gecis dönemi mikroplar kol geziyor etrafta çocuklara dikkat edin aman bulaşmasın
geldim gülüm netim yoktu perşembedn beri taçsızprensese kız kardeşime 2 topiğide yaz demiştim ama giremedi galiba kk ye
Dün berbat gecti ne bulduysam yedim tartiya az gunlerimin kaldığını bile bileufak ufak temizlige baslayayim ben
Gunaydin kizlar iki gundur yazamadim piknikten aksam 11 gibi geldik gece rahatsizlandim soguk alginligi mide bulantisi kusma ishal cok kotuydum dunde aksama kadar yattim bugun biraz gozum acildi simdi evleri toparliyorum oglen geri gelecem opuyorummm
Merhaba arkadaslar..haftasonunun ozetini iki cumle ile yapayim...cumartesi cok cok az yedim...pazar gunude ne bulduysam yedim..simdi temizlik yapiyom ..takipteyim topigimizi...
Gecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...
geldim gülüm netim yoktu perşembedn beri taçsızprensese kız kardeşime 2 topiğide yaz demiştim ama giremedi galiba kk ye
neti şimdi yaptılar hemen geldim şimdi çıkıyorum akşama gelince geçmişe bakarım inşallah hepinizi öpüyorum kuzularım benimmmm
Kolay gelsin canimMerhaba hanimlar cocuklarin tatili bitti bugun kosturuyorum sabahtan beri eşim de yok butun isler bana kaldi tabi haliyle
Hoşgeldin ablageldim gülüm netim yoktu perşembedn beri taçsızprensese kız kardeşime 2 topiğide yaz demiştim ama giremedi galiba kk ye
neti şimdi yaptılar hemen geldim şimdi çıkıyorum akşama gelince geçmişe bakarım inşallah hepinizi öpüyorum kuzularım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?