ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Dün berbat gecti ne bulduysam yedim tartiya az gunlerimin kaldığını bile bile ufak ufak temizlige baslayayim ben

Gunaydin kizlar iki gundur yazamadim piknikten aksam 11 gibi geldik gece rahatsizlandim soguk alginligi mide bulantisi kusma ishal cok kotuydum dunde aksama kadar yattim bugun biraz gozum acildi simdi evleri toparliyorum oglen geri gelecem opuyorummm

Gunaydin kizlar iki gundur yazamadim piknikten aksam 11 gibi geldik gece rahatsizlandim soguk alginligi mide bulantisi kusma ishal cok kotuydum dunde aksama kadar yattim bugun biraz gozum acildi simdi evleri toparliyorum oglen geri gelecem opuyorummm
Gecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...

Gecmis olsun canim...bende gribim burun akintidi var..burun cevrem ve dudaklarim acayip sekilse catladi yara oldu...havalar çarpti bizi...

Geçmiş olsun bu havada piknik yapmak doğru değil aslinda mevsim gecis dönemi mikroplar kol geziyor etrafta çocuklara dikkat edin aman bulaşmasın

Geçmiş olsun bu havada piknik yapmak doğru değil aslinda mevsim gecis dönemi mikroplar kol geziyor etrafta çocuklara dikkat edin aman bulaşmasın
Ah miladcim hic gitmek istememistim aslinda hem cocuklar hastaliktan yeni kurtuldu hem havalar dengesiz bide sabahin 5inde kalk 2,5 saat yolculuk yap derken istememistim eşim gitmek istiyo diye ses cikaramadim....
Neyseki cocuklarda bisey yok ben de toparladim sayilir

geldim gülüm netim yoktu perşembedn beri taçsızprensese kız kardeşime 2 topiğide yaz demiştim ama giremedi galiba kk ye
neti şimdi yaptılar hemen geldim şimdi çıkıyorum akşama gelince geçmişe bakarım inşallah hepinizi öpüyorum kuzularım benimmmm

Dün berbat gecti ne bulduysam yedim tartiya az gunlerimin kaldığını bile bile ufak ufak temizlige baslayayim ben

Uzulme canim bugun menunu az tut bol su ic yarina bisey kalmaz insallah

Cok gecmis olsun canim

Merhaba arkadaslar..haftasonunun ozetini iki cumle ile yapayim...cumartesi cok cok az yedim...pazar gunude ne bulduysam yedim..simdi temizlik yapiyom ..takipteyim topigimizi...

Canim cok az yiyince ondan sonraki gun patlama yasiyoruz iste malesef neyse olan oldu dune degil bugune bakicaz

Sanada gecmis olsun canim

Ay kiz korkuttun bizi hic boyle yapmazdin sen neyse sukur ki biseyin yokmus tabi ayni zamanda da ozlettin kendini iyice alistik burda birbirimize

Bugunku menum kizlar

Sabah
İlik limonlu su
İki tane ceviz

Saat 11
Uc catal patates kizartmasi
İki haslanmis yumurta
5 tane zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek

Ara
Sade kahve
Bir abuc badem

Aksam 17.30
Bir tabak taze yesil fasulye
Bir kase yogurt

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Merhaba arkadaslar...bugunki menum..
Sabah:1 kk peynir,1 domates,2 kpk ekmgi,1 yumurtadan omlet.

Ara,1 elma..
Ogle:1 tabsk corba
Ara:yarim avuc findik,1 tarcinli sut..
Aksam:3 ksk bulgur pilavi,5 kasik tavuklu turlu...
Sonrada dondurma yada tarcinli sut icmeyi dusunuuorum...2 lt su,1 turk kahvedi,1 sade neskafe...25 dk yuruyus,30 dk gobek atma..