sağol gülümMasaallah abla baya az yemissin bugun...
hoşbuldummmm miladım kız kardeşim denemiş girememiş kk ye şifremi kabul etmiyor site dedi yoksa 2 topiğede yazıp haber verecekti netimin olmadığını kusura bakmayın merak ettiniz ama doğruyu demek gerekirse sevildiğimi hissettim yine mutlu oldum merak etmenizeHosgeldin ablacim cok merak ettik seni cok şükür sorun yok iyisin
geçmiş olsun canomm senin miden neden bulanıyor ki hayırdırNe yiyecegimi sasirdim canim ya midemin bulantisi gelmesin diye yumurta yiyemedim kokulu seyler de kotu yapiyo ondan biraz az yedimmm.
Insallah cuma hepimiz guzel rakamlar goruruz
Kiz benim de çok gobek bakma sen gobisler dediğimeSağol canim bende ki gobis degil yani bildigin 7 aylik hamile karnı :))
sağol gülüm
hoşbuldummmm miladım kız kardeşim denemiş girememiş kk ye şifremi kabul etmiyor site dedi yoksa 2 topiğede yazıp haber verecekti netimin olmadığını kusura bakmayın merak ettiniz ama doğruyu demek gerekirse sevildiğimi hissettim yine mutlu oldum merak etmenize
Okuyan olur mu bilmem ama menumu yazayim.
Sabah.
4 koy biberi 2 yumurta ile yapilmis omleti kizimla bolustuk
1 haslanmis yumurta beyazzi
Ihlamur
Ogle
1 dilim beyaz ekmek
1 kase corba
Çoban salata
Kofteli patates oturtma
Aksam saat 9 ile 10 arasi .. elektriklerim yoktu
160 gr ton baligi kizimla bolustuk ben daha fazla yedim
1 tabak eriste yagsiz.
Su 2 lt tamamlayamadim bogazimdan.
Spor yapamayacak kadar kötüyüm "hala"
Iyi geceler.....
yok kızz zaten biliyorum da kendi çapımda şımarıyorum işteSevildigini yeni mi anladın ablam aşk olsun
gülüm kıyamam ben sana beni de sormuşsun hasta hasta sen bildiğimiz grip olmuşsun halsiz kalmışsın küçük bebekte var yakınında senle çocuklarla ilgilenecek kimse yok mu inşallah çabuk iyileşirsin çocuklara bulaşmaz çok zor oluyor ben kaç kez yaşadım hem ben hem çocuk süründük resmen o zamanlarÇünkü oyle bir topik.. 3 kisi. Metra, sen ve ekim2009 yazdi bana geldigim gun.
Menumu ekim2009 yorumladi. Birini de sen.
Hastalandigimi haber verdigim mesaji sadece sen okudun ve gecmis olsun dedin.
Ve asagidaki mesajimi kimse okumadim cunku bir sey yazan da olmadi, okuduguna dair begenen de olmadi
Topigin durgun zamanina denk geldim anlasilan. sen bana yazmistin ya boyle yaparsan bu is olmaz diye. Bakiyorum menu paylasimlarini yapip cikiyor cogu kisi. Gecmisi okuyan yok. Alisamadim ben pek. Umarim hastaliktan dolayi ben fazla alinganimdir. Cunku bana oyle geldi nedense bu ilk haftam...
anacım sizin enerjiniz düşmüş du ben sizi bir çırpıyım kendinize geliverin gariii enerjimiz gelsin ohh mis gibi bahar evimizde çocuklarımızın başındayız ufak tefek halsizlik hastalık olur gelir geçer önemli olan huzur, mutlu olabilmekInan bende iki gündür cok alinganim yazmaya güncel tutmaya çalışıyorum menu yorumluyorum ondan daha fazlada her mesaja dokunmaya çalışıyorum ama tek başına olmuyor.. anlıyorum bahar yorgunlugu yada yogunlugu var herkes telas icinde burdaki tum topiklerde de calisan yada ev hanımları var herkesin yogunlugu var biz onlara gore müsait bile sayılırız temizliğimin arasinda bile fırsat bulmaya çalışıyorum ama iste boş sayfaya ne kadar yazabilirsem artık.. guzel elestirmissin ama canim sende mesajlara yada menülere yorum yapmiyorsun burda motivasyon ve yorum karşılıklı diyet psikolojisi zor ve yorucu bir süreç
anacım sizin enerjiniz düşmüş du ben sizi bir çırpıyım kendinize geliverin gariii enerjimiz gelsin ohh mis gibi bahar evimizde çocuklarımızın başındayız ufak tefek halsizlik hastalık olur gelir geçer önemli olan huzur, mutlu olabilmek
4-5 gündür benim aile tarafında da baya stres vardı annecim yazık iyice bunalmıştı onları hallettim şimdi herkes iyi sıra burada
canom sen kaç senelik evlisin bilmiyorum ama ben haziranda 17 senelik evli olucam allah nasip ederse çok şey gördüm yaşadım çevremde, kendim de sonuç olarak şunu diycem sen kendine bakmazsan kendini önemseyip değer vermezsen vallaha da billaha da kimse seni senin için düşünmez önce CAN diyeceksin ki sen sağlıklı olacaksın mutlu olacaksın sonra zaten etrafına da yansıyacak çocuklarına eşine, eş dosta daaYorum yapilmamis bir menu goremedim gecmisi okudum hep. Bir dahaki kasarli omletinde ilk yorumu ben yapacagim.
Hastayken kendime vakit ayirmaya karar verdim sadece. Simdiye kadar hep bir seyleri tuttum. Artik rahat birakmaya calisiyorum. Bunyem dayanmiyor.
annem erkek kardeşim evlendiğinden beri çocuklarını dolanıyor nerdeyse 10 ay olacak bunaldıartık kendi evimi açmak istiyorum diyor memlekette ki evini satıp az birikmişinide ekleyip site içinde güvenlikli ev istiyor dava buydu diğer kardeşlerim acele etme ne diye ev açıcan diyor anneciğim bunalmış kendi özel yaşam alanını istiyor ben çok iyianlıyorum hak veriyorum herkes el üstünde tutsa da kendi evi olsun ister herkes sonunda karar verildi evi satışa çıkardı :))Gel el at bize valla ne güzel bak aileyi halletmissin bi daha yasanmaz inşallah
hoş geldinSelam kızlar. Birde sizin zayıflama topiginize bakayım siz neler yapıyorsunuz dedim. Herkesi tebrik ediyorum
Umarim hepiniz ideal kilonuza kısa zamanda ulasirsinizzz
Ve buraya da yazmak istiyorum
Göbek eritme kürünü
Yoğurt limon ve soda karışımı
Sabah ve akşam günde iki kere aç karna içince gobisler eriyor
annem erkek kardeşim evlendiğinden beri çocuklarını dolanıyor nerdeyse 10 ay olacak bunaldıartık kendi evimi açmak istiyorum diyor memlekette ki evini satıp az birikmişinide ekleyip site içinde güvenlikli ev istiyor dava buydu diğer kardeşlerim acele etme ne diye ev açıcan diyor anneciğim bunalmış kendi özel yaşam alanını istiyor ben çok iyianlıyorum hak veriyorum herkes el üstünde tutsa da kendi evi olsun ister herkes sonunda karar verildi evi satışa çıkardı :))
burada da sorun sakin olmasıymış zaten sizi bi bıktarayım çenemle de ahh ahh sakinlik diye inleyip durun gariiii
mesele de ordan çıkmıştı hehehe ablamlara göre merkeze uzak anneme göre uzak değil minibüsle 10-15 dk tam merkezin göbeğinde olacak ablam zaten memlekette biz de eşim emekli olunca gidicez 4 senemiz var eğer denilen yerde alırsa evi 4 sene sonra ablama da bana da yakın olacak ablamların bahçeye imar giriyor orada site yapacaklar bizim de arsa var eşim müstakil ev istiyor diye almıştık :)Yeni ev almak icin mi evi satışa çıkardı karar bu yonde mi oyle ise sevindim annen adina bence de kac evladın olursa oldun insan kendi evi olsun ister hakli nerden alacak evi peki kime yakın olacak?
mesele de ordan çıkmıştı hehehe ablamlara göre merkeze uzak anneme göre uzak değil minibüsle 10-15 dk tam merkezin göbeğinde olacak ablam zaten memlekette biz de eşim emekli olunca gidicez 4 senemiz var eğer denilen yerde alırsa evi 4 sene sonra ablama da bana da yakın olacak ablamların bahçeye imar giriyor orada site yapacaklar bizim de arsa var eşim müstakil ev istiyor diye almıştık :)
onlarda memlekette annem evini açarsa ben de çok rahat edicem kaç senedir yoktu önce istanbulda sonrada antalyada yaşadı 12-13 seneden sonra memlekete dönecek tey tey teyyyyy:)Sonunda annenin gönlü olacak ne güzel kayinvalidenlerse orda mi bu arada :)
onlarda memlekette annem evini açarsa ben de çok rahat edicem kaç senedir yoktu önce istanbulda sonrada antalyada yaşadı 12-13 seneden sonra memlekete dönecek tey tey teyyyyy:)
tabi ki deee annemde de kalıcam :))))onlardansaa annenele kalacaksin diye mutlu oldun galiba :)) hayırlısı olsun canım ben yattim Allah rahatlık versin iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?