Soguk alginligi var di canimgeçmiş olsun canomm senin miden neden bulanıyor ki hayırdır
ekim2009 hos geldin.
Ne guzel annen kendi kararlari ardinda durmasina izin vermissiniz. Sen bilmezsin bize birak dememissiniz kardesler olarak. Tebrik ederim.
Ben grip degilim. Esim de ben de bogaz enfeksiyonu geciriyoruz ama ben bir sey anlamis degilim. 20 gun once de ayni sey basima geldi. Bogaz agrisi bas agrisi mide bulantisi ve komple vucutta kirginlik. 11 penisilin verdi doktor. Artik virus mu degisti noldu bilmiyorum antibiyotikler ise yaramiyor... bu sefer igne almayacagim dedim ve inadina savas veriyorum yenilmemek icin. Esim cok kotuydu yataktan kalkamiyordu yeni toparladi. Ikimizde de yaralar çıktı. Yani rabbim inşaallah iyilesiriz. Bu donem ne oldu anlayamiyorum. Ben maddi manevi cokuntudeyim.
Menum de keza dikkatten degil evde ne buldumsa saldirmaktan kaynaklaniyorbugun tartiya ciktim bak 59.9 u gordum nihayet ama mutlu muyum degilim. Saglikli gorunmuyorum çünkü. Olculer bir normale donsun belki kilo almam bile gerekecek. Malum kas yag goruntusu farklı olur.
Senin sicak soda kurun nasil oluyor? Yoggurt limon soda pek ikna edici gelmedi kulagima...
Iyileseyim ilk is piknige gitmek olacak biiznillah
bol ılık şeyler iç ve ayağını sıcak tut gülüm inşallah çabuk geçerSoguk alginligi var di canim
ohh ohh afiyet şifa olsun aysunummm sizin oralarda soğumuş ben bildiğin kışlık uzun yelekle geziyorum yağmur rüzgar soğuk ben de donuyorum daaa :))Gunaydin hanimlar cocuklari okula goturdum geldim hava buz gibi kis geri geldi resmen kahvemi yaptim keyif yapiyorum sessizlik ne guzel biseymis...
ot ta ramazan da eksik kalsın nedir senin bu sene ottan çektiğin yetti gariGünaydın hanimlar uyandığımdan beri ot ayikliyorum parmaklarim karardı yaa eşimi de tehdit ettim bi daha ot namına bişey görmek istemiyorum yese oda dert degil dondurucuda kalsinmis ramazan da güzel olurmus
hoş buldum gülümekim2009 hos geldin.
Ne guzel annen kendi kararlari ardinda durmasina izin vermissiniz. Sen bilmezsin bize birak dememissiniz kardesler olarak. Tebrik ederim.
Ben grip degilim. Esim de ben de bogaz enfeksiyonu geciriyoruz ama ben bir sey anlamis degilim. 20 gun once de ayni sey basima geldi. Bogaz agrisi bas agrisi mide bulantisi ve komple vucutta kirginlik. 11 penisilin verdi doktor. Artik virus mu degisti noldu bilmiyorum antibiyotikler ise yaramiyor... bu sefer igne almayacagim dedim ve inadina savas veriyorum yenilmemek icin. Esim cok kotuydu yataktan kalkamiyordu yeni toparladi. Ikimizde de yaralar çıktı. Yani rabbim inşaallah iyilesiriz. Bu donem ne oldu anlayamiyorum. Ben maddi manevi cokuntudeyim.
Menum de keza dikkatten degil evde ne buldumsa saldirmaktan kaynaklaniyorbugun tartiya ciktim bak 59.9 u gordum nihayet ama mutlu muyum degilim. Saglikli gorunmuyorum çünkü. Olculer bir normale donsun belki kilo almam bile gerekecek. Malum kas yag goruntusu farklı olur.
Senin sicak soda kurun nasil oluyor? Yoggurt limon soda pek ikna edici gelmedi kulagima...
Iyileseyim ilk is piknige gitmek olacak biiznillah
miladım bu gün 100. 7 çıktım ben geçen salıya göre 600 gr artı vardı malum dönemdendir inşallah cumaya da artı çıkarsam moralim sallanabilir ama her şekilde toplarım morali bir de şu kaportayı toplasam ahh ahhhSabah
2 dilim denk koy lavasi
3 zeytin
Domates aşotu
1 haslanmis yumurta
1 cay kasigi recel
Ara yok
Öğle
2 dilim kadar lavas
Izgara tavuk ama icinde kanatta vardı
2 bardak ayran
ot ta ramazan da eksik kalsın nedir senin bu sene ottan çektiğin yetti gari
sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin rabbim
komşum çağırdı ona gittik geldik gezmedeydim yani:)))Kizlar nasilsiniz bugun neler yaptiniz
bu mutfak işleri hiç bitmiyor ki zaten kolay gelsin sana miladımYok corbalarda guzel olurmusbuda sondu zaten gelirse de çöpe atacağım ısırgan hariç onu kabul ediyorum taziye vardi bir komsunun oraya gittim geldi sonrada kayinpederlere misafir var diye gittim eve yeni geldim.. giderken evi temizlemistim ama oglenki mutfak hala beni bekliyor kalkip onu halledeyim gelirim capcanli topigimize
Senin komsuluk iliskilerini cok seviyorum canim ya masallah araniz hic bozulmasinkomşum çağırdı ona gittik geldik gezmedeydim yani:)))
Kolay gelsin miladcim bende herzsman ki gibi sofrayi hazirladim eşimin gelmesini bekliyorumYok corbalarda guzel olurmusbuda sondu zaten gelirse de çöpe atacağım ısırgan hariç onu kabul ediyorum taziye vardi bir komsunun oraya gittim geldi sonrada kayinpederlere misafir var diye gittim eve yeni geldim.. giderken evi temizlemistim ama oglenki mutfak hala beni bekliyor kalkip onu halledeyim gelirim capcanli topigimize
amin gülüm sağolasın allah razı olsunSenin komsuluk iliskilerini cok seviyorum canim ya masallah araniz hic bozulmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?