ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

menümü de yazayım hazır oturmuşken :))
sabah öğle yine beraber 12 de
1 haşlama yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeğine krem peynir

öğleden sonra 15:30
komşumda
1 milföy böreği peynirli
1 dilim tiramisu (hazır ev yapımı değil)
1 tane kare çikolatalı gofret
1 avuç çekirdek

akşam olmayacak galiba olursa da çorba olabilir yersem yazarım şimdi hiç aç değilim

Bugunku menum..
Sabah:2 catal krem peynir,2 dlm kpk ekmgi,1 domated..
Ara:1 neskafe,1 probis
Ogle:1 biber dolmasi..
Ara:tarcinli yourt...
Aksam:sulu kofte bir pors.,yarim kase sudan yapilmis puding..
2,5 lt su 30 dk yutuyus..
Sonrasinda 1 tarcinli sut icmeyi dusunurum..

İyi aksamlar kizlar bugunku menum

Sabah
Sade kahve
Uc tane ceviz

Saat 11
Cok az patates kizartmasi
İki yumurtadan omlet
6 tana zeytin
İki kk peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Bir dilim ekmek

Ara annemlerde kek yaptim bir dilim yedim bende

Aksam 18
5 tane kofte
Salata

Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Guzel olmus canim menun aksamki puding olmasa da olurmus

Sabah iyi oglen cok karbon olmus canim aksam acikirsin kesin salata ya da bir kase corba icebilirsin bence

Adet donemindendir ablam moralini bozma boşuna dimi ama moraller bozulup bozulup düzeliyor ama su kaportalar toparlanmiyor bi türlü

Kocanin peşine takılıp gideydin ya sende :)

Sabah
2 dilim denk koy lavasi
3 zeytin
Domates aşotu
1 haslanmis yumurta
1 cay kasigi recel

Ara yok

Öğle
2 dilim kadar lavas
Izgara tavuk ama icinde kanatta vardı
2 bardak ayran

Ara kayinpederin evinde
3 biskrem
Yarim dilim kek

Aksam
1 tabak çirişli bulgur pilavi

Bence güzel menu canım aksam toparlamissin

Bugün hep karbon olmuş canim ama miktarlar fazla degil

Kacamakli bir gün olmus ama erken kapatmışsın günü yogurt/ayran/ süt birini icersen aksam arti olmaz diye düşünüyorum

Ah zaten bu kacamaklar yok mu bir hafta duzenli diyet yapiyoruz ondan sonra bir gun kacirinca o hafta resmen cope gidiyor nasil bi metomuz var anlamadim gitti

Ben meto dan ziyade psikolojimden sikayetciyim beyinsel oldugunu düşünuyorum bugunlerde.. ciddi ciddi psikiyatriste gidebilirim bu hafta

Cok sag olasin. Ya ben biraz daha iyiceyim. Cocuklarla mecbur olgileniyoruz rabbim korusun karantinaya giremem. Emzirme var oyunu uyutmasi vb. Var. Esinin durumuna üzüldüm umarim gittigi gibi geri gelir duyusu. Benim esimin durumu cok fena. Allah im korkuyorum. Peygamber kissalari geliyor aklima daha da yayilmis. Ilacin yan etkisidir insallah. Acile git dedim ama kac gundur o da sıkıldı acillerden yarini bekliyor.

@milad_tb gunduz sanki mesajlarimi merak ettiginle, ilgincligi ile ilgili bir sey dedin ama anlayamadim ben orayi kusura bakma..

Niye ki canim sen baska seylerden dolayi da cok canini sıkıyosun ondan oluyo heralde ama sana iyi gelecegini dusunuyorsan git tabi

Evet baska şeylerde var ama bu diyet işini takinti haline getirdim başarısızlık mutsuz ediyor beni teogdan dolayi iki gun tatilimiz var ertesi gun ben bi gideyim diyorum.. belki ufak dozda bi antidepresan iyi gelir atlatirim canım