• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Kızlarrr herkese merhaba kusra bakmayın bir kaçgündür fazla yoğundum:KK42: yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sizleridr gördükçe daha bir şevklendim :KK73:hep birlikte martta başaracağız inşallah ben çok inanıyorum kendimi okadar kötü hissediyorumki sevgilimle bile görüşmek istemiyorum ne giysem biryerlerim çıkıyor bu kilodayken alışverişte yapmak istemiyorum alışmayayım diye gitsin şu kilolaarrr:mad:
Bende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorum :( :(

Bende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorum :KK43: :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde baharda başlayacak gibi o süreç kilo almayada çok müsaitim kendimi bıraksam hızla alırım bende kiyafette sorun yaşmayayım diye gelin kızda kiloluymuş gibi bir cümle duymamak için şimdiden derdine düştüm :KK43: sende gelinligine incecik bir şekilde gireceksin inşallah :KK73:

Hepimiz bu mesaja cevap olarak başlangıç kilomuzu yazarsak ben ilk mesajıma eklerim ve değişimi izlemiş oluruz :KK39:
Haydi kızlar bugün bizim günümüz :KK5: bugünden sonra hiçbirşey eskisi olmasın gitsin kilolar gelsin fit vucutlar 36 -38 beden jeanler sevgilinin hayran bakışları:-)
Canim boy 1.58 kilom da bugun 59du.hedef 52 aslnda ama bu kacamaklarla biraz zor gibi:KK48:

Hepimiz bu mesaja cevap olarak başlangıç kilomuzu yazarsak ben ilk mesajıma eklerim ve değişimi izlemiş oluruz :KK39:
Haydi kızlar bugün bizim günümüz :KK5: bugünden sonra hiçbirşey eskisi olmasın gitsin kilolar gelsin fit vucutlar 36 -38 beden jeanler sevgilinin hayran bakışları:-)
O hayran bakışları görmeyi çok istiyorum yaa :KK68:benim başlangıç kilom 72 idi bu cuma 69.4 kiloydum 55 olmak istiyorum :mad:

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde baharda başlayacak gibi o süreç kilo almayada çok müsaitim kendimi bıraksam hızla alırım bende kiyafette sorun yaşmayayım diye gelin kızda kiloluymuş gibi bir cümle duymamak için şimdiden derdine düştüm :KK43: sende gelinligine incecik bir şekilde gireceksin inşallah :KK73:
İnsallah incecik gelin olurum yoksa gerçektn üzücü bi durum yaa :(

Merhaba ben de girmek istiyorum araya bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum boyum 170 kilom 79 :( ama kemiklerim iri veyapılı Olduğum için faZla durmuyor bende aranıza girmek istiyorum :)

Merhaba ben de girmek istiyorum araya bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum boyum 170 kilom 79 :KK43: ama kemiklerim iri veyapılı Olduğum için faZla durmuyor bende aranıza girmek istiyorum :)
Tabikide canım hoşgeldin aramıza:KK5:genel olarak hepimizin hedefi 10 kilo bu çok iyi .Senin bir yöntemin yada önereceğin şeyler varmı canım paylaşırsan seviniriz :)

Ay sağol canım:) aslında su ana kadar bir çok diyet yaptım ama Bıraktığım da geri aldım anladım ki ben cok hızlı kilo veriyorum ve sadece 1 öğün yiyorum. Iki hafta önce bir karar verdim günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim ekmek şeker ve tuz U kestim bol su içerek iki hafta da 4.2 kilo verdim belki sadece ödem olabilir ama olsun sonuçta o da benim vücudumdaydı:)) simdi ödem gittikten sonra daha oturtmayı düşünüyorum beslenme düzeni aynı olabilir ama ekstra olarak evde zumba ya Da pilates yapmayı düşünüyorum Pazartesi tekrar tartılıcam bakalım:))

Ay sağol canım:) aslında su ana kadar bir çok diyet yaptım ama Bıraktığım da geri aldım anladım ki ben cok hızlı kilo veriyorum ve sadece 1 öğün yiyorum. Iki hafta önce bir karar verdim günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim ekmek şeker ve tuz U kestim bol su içerek iki hafta da 4.2 kilo verdim belki sadece ödem olabilir ama olsun sonuçta o da benim vücudumdaydı:)) simdi ödem gittikten sonra daha oturtmayı düşünüyorum beslenme düzeni aynı olabilir ama ekstra olarak evde zumba ya Da pilates yapmayı düşünüyorum Pazartesi tekrar tartılıcam bakalım:))
Harika iki haftada o kadar verebilmek tebrik ederim canim :KK24:

Bende yeni uye oldum..baslangic kilom 74,boy 169..hedef kilom 60..,bende motive olup birakmak istemiyorum...:KK76:ama nasil bi diyet yapmaliyim ona karar veremedim..:KK43::KK43:

merhaba nerelere kayboldunuz nasıl gidiyo diyet ben bugün sabah tartıldım 69.0 kilo 400 gram daha vermişim
başlangıç kilom 72 suan 69 kiloyum :21::KK73:

Kızlar selammm:KK54: bugün kilolarımızı yazma günü herkes yazsın bakalım kim ne kadar vermiş benn hala aynıyım yaa bur haftadır bir kilo bile veremedim:KK42:

Merhaba kizlar bende araniza yeni katiliyorum kilom 69.5 olsada subat ayina kadar 10 kilo vermek istiyorum..
Yediklerime dikkat ederek ve spor ile destekleyerek

Back
X