- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
valla yedimmm yarım kğ söylemesi ayıphepsini yememişsindir umarım :) bozma moralini arada kaçamak oluyo napalım
Bende reglm ama basladim nasil gidiyor ben suan cok acimmm dayanirim umarimKizlar acil cvp lütfen renkli oldum bugün de diyete basladim kilo verirmiyim ki
Bugün sabah yedim öğlen doktordaydim 4 te yedim aksamd 19.30 da yedim canım istemeden ogluma hazırladığım küçük portajal ve 1 dilim ayva aksamda 2 kaşık manti yedim açlıktan degil alışkanlıktan yedim birazdan yağ yakiciymis cay yapicam elma,zencefil,limon,tarçın,karanfil,k.biber cay yapip içicem yengem soyledi inşallah faydali olur şimdide hic ac değilim alışkanlık bence atıştırmakBende reglm ama basladim nasil gidiyor ben suan cok acimmm dayanirim umarim
Mrb iyi akşamlar canım yarın diyetisyene gidicem inş belli olacak tartı da inş ama verdim gibi sanki :)meryemyalcin3546 arkadaşım hurma diyetiyle verebildin mi? ben başlamak istiyorumda nasıl ?
Aynen ya spor yapabilsek süper olacak aslında daha kolay kilo kaybı da olurduBende devam ediyorum kızlar spor yapamıyorum sadece
Kesinlikle gram gram gidio sonuçta kilolar kar kar dır59.8 olmuşum diyet yapamadım gecen hafta 300gr vermişim oda bişeydir bu hafta devam ediyorum
Muzecim senin nasıl gidiyor kilo verdin mı sen. Benim yarın diyetisyen de belli olacak korkuyorum vallakızlar kim ne yapıyor? ben kahvaltı olarak 2 tane gün kurusu kayısı yedim :)
İnş vrrmişsMuzecim senin nasıl gidiyor kilo verdin mı sen. Benim yarın diyetisyen de belli olacak korkuyorum valla(([/QU
İnş vermişsindir cnm merak ettim bende yazmayı unutma diyetisyen neler söyleyecek bakalım.Muzecim senin nasıl gidiyor kilo verdin mı sen. Benim yarın diyetisyen de belli olacak korkuyorum valla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?