zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

Mrb arkadaşlar hafta sonu olunca diyetler biraz bozuluyor malesef. Benim de öyle oldu. Hurma yoğurt diyetin 4 gün sürebildi anca malesef. İnş gene de yaramistir kilo kaybetmeye.

Yarından itibaren kaldığımız yerden tekrar devam diorum ben. İnş sıvı diyetinı yapıcam bu kez.

Günaydın kızlar, bende 5 gun diyetine başladım bugun yengemle birlikte ama o yarın başlıyor pes eden digerine hediye alcak ilkgun patates dis doktoruna randevum var öğlen yanıma bile hazırladim cumaya kadar inşallah dayanırim kilo 83.7

Bende basladim kizlar umarim veririz kilolarimizi ben burda gordugum bir diyete girdim 5 gunluk bir onu deniycem iyi olursa ona deva..ahaftada bir verdigimiz kilolari yazalim ve ne yaptigimizi birbirimize ilham veririz 94.900 ile basliyorum

59.8 olmuşum diyet yapamadım gecen hafta 300gr vermişim oda bişeydir bu hafta devam ediyorum

Kizlar acil cvp lütfen renkli oldum bugün de diyete basladim kilo verirmiyim ki

Bende reglm ama basladim nasil gidiyor ben suan cok acimmm dayanirim umarim
Bugün sabah yedim öğlen doktordaydim 4 te yedim aksamd 19.30 da yedim canım istemeden ogluma hazırladığım küçük portajal ve 1 dilim ayva aksamda 2 kaşık manti yedim açlıktan degil alışkanlıktan yedim birazdan yağ yakiciymis cay yapicam elma,zencefil,limon,tarçın,karanfil,k.biber cay yapip içicem yengem soyledi inşallah faydali olur şimdide hic ac değilim alışkanlık bence atıştırmak

Kızlar ben saldım yine kendimi çok kötü hissediyorum halbuki yavaş yavaş vermeye başlamıştım

KIZLAR BEN 61,8 lerde geziniyorum bu hafta bişey beklemiyorum çünki mens dönemim olucak o yüzden biraz zor veririm ama devam ediyorum.kaçamaklar olsada devam :) kızlar özellikle saat 7 den sora bişey yememek çok işe yarıyor :) deneyin derim.sadece su için o saatten sonra.

meryemyalcin3546 haberlerini bekliyorum canım.bende başlıycam hurma diyetine senden haber bekliyorum.tasdikli onaylı olsun :))

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Bende Şuan regl dönemimdeyim bitsin hemen İsveç diyetine başlıcam yapanların yorumları çok iyi herkes kilo vermiş çalıştığım içim hareket sıkıntım var

Merhaba kızlar bende 5 gunde 5 kilo diyeti yapmaya çalıştım ama harfiyen uymadim yinede benim icin diyet başlangıcı oldu ekmegi aburcuburu hamurisi tatliyi cerezi cipsi kestim gram gram gidiyo reglim hemde 1.800 grgitti 3 gunde yaza kadar 15-20 kg vermem lazım suan 81.8 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…