- 25 Şubat 2016
- 20
- 12
- 3
dayanabilmeyi umut ediyorum yarın görüşürüz arkadaşım şuan çok enerji dolu ve umutluyum başarmak istiyorum :)tamamdır bende 1 kilo verdim 3 günde yarın sıvı diyetine başlıcam hızlandırmak için
dayanabilmeyi umut ediyorum yarın görüşürüz arkadaşım şuan çok enerji dolu ve umutluyum başarmak istiyorum :)tamamdır bende 1 kilo verdim 3 günde yarın sıvı diyetine başlıcam hızlandırmak için
başarabilirsin arkadaşım gerçekten motivasyon çok önemli birbirimize destek olacağız ve sonuç harika olacak :)Ben seneler önce bir tanıdıkla iddiaya girmiştim ve 2.5 ayda 12 kilo vermistim. Şuan ise tek eksiğim beni motive edecek birşeyin olmamasıydı.Ama şimdi arkadaşlar sizi buldum ve yalnız olmadığımı gördüm. Yeme konusunda iradeli olacağım artik hissediyorum
Ah ahh. Babamda derdi hep anneme acayip sinir olurdum o zamanlar babama. Birkaç seneye kendime artık çeki düzen vermesem benim de duyacağı m sözle r olacak bunlar.
Bizi kesinlikle yildirmasin bu tür sözler arkadaşlar
Aynısı tekrar neden olmasın bence de. Destek yanında birisinin olması en önemli faktörlerden bence. En başta kararlı olmak elbette. Yaza kadar gidecek bütün kilolar insallahhhhhBen seneler önce bir tanıdıkla iddiaya girmiştim ve 2.5 ayda 12 kilo vermistim. Şuan ise tek eksiğim beni motive edecek birşeyin olmamasıydı.Ama şimdi arkadaşlar sizi buldum ve yalnız olmadığımı gördüm. Yeme konusunda iradeli olacağım artik hissediyorum
Aynen bende 50 lı kilolar hayal gibi ama 60 lar bence gayet ulaşılabilir bizim için bence. Nefsime hakim olma zamanı geldi de gecioAynen bende 90 lara gelnekten korkuyorum o yüzden başlangıç yaptim
Bende çok çok inanıyorum. Bi bile bni zayiflamisim moduna soktu iki gündürbaşarabilirsin arkadaşım gerçekten motivasyon çok önemli birbirimize destek olacağız ve sonuç harika olacak :)
Aynen bende 50 lı kilolar hayal gibi ama 60 lar bence gayet ulaşılabilir bizim için
Bencede 4 sene once 65 kiloyken aldigim pardesümü özledim
maşallahkızlar kim ne yapıyor? ben kahvaltı olarak 2 tane gün kurusu kayısı yedim :)
dirayetli ol cnm bi çatal al tatlıdan tadımlık yeter kendi yesin direnmeliyiz bende aynı durumdayım her akşam sofralar kuruyorum akşam yemekleri özeldir bizim evde çalıştığımız için herkes sofrada olur ve bir sürü güzel yemekk :) zor dayanıyorum dün akşam tartıldım 3 kg vermişim motive et kendini :)dirennBayanlar günaydın ...
Bende zayıflamak istiyorum kendimi sıkıyorum ama evde kocama zor dayanıyorum ya kendisi kilosunu takmıyor çünkü ne bulsa yiyor evde sürekli tatlı yapıyorum ona sonra bana da yedirmeye çalışıyor ne yapcam ben ya(((
canım sen hangi diyeti uyguluyordundirayetli ol cnm bi çatal al tatlıdan tadımlık yeter kendi yesin direnmeliyiz bende aynı durumdayım her akşam sofralar kuruyorum akşam yemekleri özeldir bizim evde çalıştığımız için herkes sofrada olur ve bir sürü güzel yemekk :) zor dayanıyorum dün akşam tartıldım 3 kg vermişim motive et kendini :)direnn
internetten bulmuştum sabah aç karnına 1 bardak ılık sirkeli su öğlene kadar 1,5 lt su öğlen 1 kase yoğurt haşlama sebze 1 porsiyon ara öğün 5 badem 1 elma akşam 1 kase yeşil salata yağsız az tuzlu güncanım sen hangi diyeti uyguluyordun
dün akşam tartıldığımda 3 kilo vermiş gözüküyordum sıvı diyetine bugün başladım onuda kk da buldum. yazdığım diyeti 5 gün ama ilk gün tam uymadım akşam bir kase puding yemiştiminternetten bulmuştum sabah aç karnına 1 bardak ılık sirkeli su öğlene kadar 1,5 lt su öğlen 1 kase yoğurt haşlama sebze 1 porsiyon ara öğün 5 badem 1 elma akşam 1 kase yeşil salata yağsız az tuzlu gün
hepsini yememişsindir umarım :) bozma moralini arada kaçamak oluyo napalımgünaydın arkadaşlarrr
dün neyaptım diye sorun sonra ıslak odunu alın benim ağzıma ağzıma vurunn
akşam eşim toplatı için Aydına Gitmişti toplantıda kestane şekeri hediye etmişlerben kestane şekerine hiiiç dayanamam hamileyken aş erdiğim şeydir.oturdum bir güzellllll yedimmmm.
ama bugün telafi edicem.akşam yemek yemiycem yulafa devammmm çoook üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?