Zbyd düğün fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hersey okadar guzel ve ozelkı dılerım evlılıgınzıde hep boyle guzel olur mutluluklar...

Canım hayırlı olsun ..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. Darısı başıma inşallah

Çok sevimlisin ya :) Depresif moddan çıkıp sevinçle dolar insan sana bakınca :)
Öyle güzel bir enerjin var yani bence.

Evliliğiniz hep toz pembeler içinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin. Çok şeker bir çift olmuşsunuz. Tebrikler.
Aminnnnnn çok teşekkür ederim...
Canım çok güsel bir gelin olmuşsun,çok tatlı bir çiftsiniz maşallah,çok yakışmışsınız...Nazar değmesin...
Ömür boyu mutluluklaaar...
değmesin değmesin herkes sizin gibi güzel baksa maşallah dese hiç bişi olmaz inşallah
Çok hoş gözüküyorsunuz maşallah canım
converselere bayıldım:)
converslerim benim canım:)düğünü onlarla bitirdim ben:)teşekkürler
canım çok şirin maşallah,allah mesut etsin, bu arada gelinliğin altına renkli ayakkabı olayına bayıldım doğrusu ilerde bende düşünebilirim bunu yazdım
çok teşekkür ederim...ben hiç başka bişey düşünmedim hep pembeydi benim gelin ayakbılarım :)2 yedeğim vardı ama biri beyaz ayakkabı biri pembe converslerim:):)
maşallahhhhhhh:)))) ço güzel bir gelin olmuşsun. tebrik ediyorum
teşekkür ederim
hersey okadar guzel ve ozelkı dılerım evlılıgınzıde hep boyle guzel olur mutluluklar...
amin inşallah darısı isteyen herkese olsun allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım hayırlı olsun ..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.. Darısı başıma inşallah
inşallah inşallah inşallah canım doğru insanla doğru zamanda mutlu bir evlilik yapın inşallah...
çok hoş olmuşsunuz Allah mutlulugunuzu daim etsin
aminn çok teşekkür ederim...
Allah mesut etsin çok güzel olmuş herşey çok yakışmışsınız maşallah..
tubim87 çok teşekkür ederim
Çok sevimlisin ya :) Depresif moddan çıkıp sevinçle dolar insan sana bakınca :)
Öyle güzel bir enerjin var yani bence.
yaaa bizi tanıyan herkes bunu söylüyoreşime diyorlar ki ne güzel sen hiç sıkılmazsın:):)çok teşekkür ederim
çok mutlu olunn yakışmısınzz nerde oldu dügününüz izmirmi?
teşekkürler canım düğünümüz istanbulda oldu
ne tatlı bir gelinsin sen öyle... maşallahhh

emosss teşekkür ederim canım

MaşaAllah çok güzel olmuşsunuz. Düğünde çok güzel olmuş anlaşılan.
Bir ömür mutluluklar .

Çok şekersiniz. Hiç o düğün stresini göremedim suratlarınızda Düğün arabanıza ba-yıl-dım!
Allah mutlu etsin.

Son düzenleme:
çok güzel bi gelin olmuşsun inşallah gülen yzün solmasın, rabbim bi ömür boyu yuvanızdan sıcak sevgiyi kalbinizden aşkı eksik etmesin hayatın boyunca mutlu huzurlu olmanızı dilerim..

Tüm fotoğraflar harika gözüküyor, şeker tadında bir düğün olmuş.Ömrünüz de aynı tatla devam eder inşallah...

O kadar güzel görünüyorsunuz kii

Allah bir ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin, çok güzelsiniz maşallahh

Fotoların hepsi çok çok güzel, adeta mutluluk fışkırıyor...(maşAllah)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum! tebrik ederim! :)

mutluluklar cok yakışmıssınız ama dıyemeden gecemıcemm bı fotografta senınle oynayan mavı kıyafetlı bı arkadas var yaa tarzına bayıldım converse gıymıs cok hoş yaa

teşekkürler
MaşaAllah çok güzel olmuşsunuz. Düğünde çok güzel olmuş anlaşılan.
Bir ömür mutluluklar .
Evet düğünümüz çok güzeldi bizim olduğu için mi bilinmez ama çok sevip çok eğlenmiştik çok özlüyoruz
Çok şekersiniz. Hiç o düğün stresini göremedim suratlarınızda Düğün arabanıza ba-yıl-dım!
Allah mutlu etsin.
teşekkürler...düğüne kadar çok stresli bir dönemden gectik illahi...ama düğün günü sıfırladım kendimi beynımı düşünmedim aksilikleri çok da eğlendim bence herkes böle yapmalı:)
çok güzel bi gelin olmuşsun inşallah gülen yzün solmasın, rabbim bi ömür boyu yuvanızdan sıcak sevgiyi kalbinizden aşkı eksik etmesin hayatın boyunca mutlu huzurlu olmanızı dilerim..
AMİN.... amin amin çok teşekkürler...Allah razı olsun...
Tüm fotoğraflar harika gözüküyor, şeker tadında bir düğün olmuş.Ömrünüz de aynı tatla devam eder inşallah...
İnşallah canım benim amin...
O kadar güzel görünüyorsunuz kii

Allah bir ömür aynı yastığa baş koymayı nasip etsin, çok güzelsiniz maşallahh
teşekkürlerrr çok teşekkürler...Allah razı olsun...
Fotoların hepsi çok çok güzel, adeta mutluluk fışkırıyor...(maşAllah)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum! tebrik ederim! :)
Teşekkürler çok teşekkür ederim
mutluluklar cok yakışmıssınız ama dıyemeden gecemıcemm bı fotografta senınle oynayan mavı kıyafetlı bı arkadas var yaa tarzına bayıldım converse gıymıs cok hoş yaa
teşekkür ederim evet converslerimizi giydik yoksa o topuklulularla kaç saat nasıl oynarız değil miçok teşekkür ederim
maşallah ne kadar hoş ne kadar enerjiksin.. çok çok mutluluklar.

teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…