Zehir ettim yine suçlu yine benim

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Kv ile yaşıyorum. Kv kişisi eltimin evine gitti gitmeden önce koltuk yüzlerini çıkardı ve yıkadı koltuğun yastıklarının yüzünün nasıl zor geçtiğini bilirisniz. Dün evde değildim. Evde kayınpederim ve görümcem vardı. Normalde bu evde onlar da yaşıyor ve onların da yapması gerekiyor. Dün akşam geldim baktım görimcem dün bütün gün oturmuş ve yapmamış. Bu sabah kahvaktı etmeden eşim ben kaynım yaptık az kalmıştı. Kahvaltıyı indirdiler. Görümce kişisi ben orda yastık yüzlerini takarken börek getircek kayınpederim sen kalkma yorulma ben getircem dedi görümcem kıs kıs gülüyo. Deli oldum ben orda iş yapıyorum ve yoruluyorum gelin mecbur gibii davranıyorlar. Kahvaltı etmedem odama gittim. Eşim geldi gel kahvaltı et dedi gelmiyorum dedim. Bıktım artık din ablan evdeydi bütün gün niye yapamıyo dedim. Eşim de kahbaltı etmeden çıktı gitti. Eşime o kadar sinir oluyorum ki sorun benim onları takıyor olmam değil ben onları yaparken veya başka bir iş yaparken kp nin sürekli kızına kıyamaması brnim yaptığım işi küçük görüp beğenmemesi. Zehir oldu kahvaltı. Benim mi suçum siz söyleyin. Tek çözüm ayrı ev ama eşim buna cesaret edemiyo hiç bir zman da edebileceğini sanmıyorum

Ayri eve cikma sansiniz yok mu? Yoksa bu sorunlar bitmez.
Eger ayri eve cikma sandiniz yoksa siz de yavas yavas gorumce gibi is yapmamaya baslayin.

Ayri eve cikma sansiniz yok mu? Yoksa bu sorunlar bitmez.
Eger ayri eve cikma sandiniz yoksa siz de yavas yavas gorumce gibi is yapmamaya baslayin.
Ya ben yapmamaya çalışıyorum ama etrafımı pis görince elimde değil ki dayanamıyorum. Eşim de küstü gitti tek çözümü bu çünkü. Sürekli aynılar hep onlsr haklılar onlar iyiler. Eşimi hiç anlamıyorum

Eşim de küstü gitti. Çözümü bu sadece
At gibi giden it gibi döner demisler. Dönüp dolaşıp ne yapacak sanki? Kaldi ki erkekler ev işi vs muhabbetine girmez. Annesinin evinde kalırken annesine posta koymaz. Sizin ayri ev icin zorlamanız lazim. Bu zamanda maile yaşamayı anlayamıyorum.

vala insanların bir kayınpederlerine tanı koymadığı kalmıstı gercekten
Siz benim yerimde olsanız siz de aynısını yaparsınız. Kp brnimle 2 yıldır konuşmuyor. Suratıma bakmıyor. Yaptığım yemekleri küçük görüyor. Benim küçük görüyor. Bkaç defa benim auratıma iğrene iğrene baktığını görmüşlüğüm var hala niyr evin içinde tutma iateği anlamış değilim. Hoş benim eşim de kaç defa gördü ama yapabildiği bir hiç. Adam suratıma baka baka iğreniyo nefret ediyo. Brnim yanımda kızını otutturuyo iş yapmasın diye. Eşim sözde en sevdiği oğlu beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo

Esini neden anlamiyorsun. Erkekler icin ailesi haklidir hep. Etrafi pis gormeye dayanamiyorum demisdin ama orasi senin evin degil. Baskasinin pisligini neden temizliyorsun. Sonra da sana hizmetci gozuyle bakmalarindan sikayet ediyorsun. Kendi degerini dusuruyorsun.
Ayri eve cikin. Gorumce kp kv cumbur cemaat yassmak duzen oturtmak zor. Cocuk olsa istedigin gibi de yetistiremezsin. Her kafadan bir ses gelir. Ayni evde estedigin zaman bile bamyo yapazdin birsey dusunurler diye.
Bu arada duzenini oturtmadan asla cocuk yapma.

Ayrı eve çıkın başka türlü olmaz. Baştan neden kabul ettiniz maddi sebeplerle mi?

Ev ev ustune olmaz ne yap ne et ayir evini ozelinde olmuyo evde sortla gezmek istiyo insan her odadan insan cikiyo ne hacet

Takması kolay değilse görümcen içinde kolay değildir fazla büyütmüşsünüz.Sürekli her hafta nerdeyse burada şikayet ediyorsunuz çalışın kendi evinize çıkın o zaman sizde çıkıp gitmişsiniz bir yastık kılıfını eşiniz geçirebilir ki yapmış da yani daha ne?

Kahvaltıya gelmiyorum falan yakışıksız olmuş ayrıca görümcede o arada boş durmamış kahvaltı hazırlamış ki kahvaltıyı indirdiler demişsiniz börekte yapılmış siz uyanıp hazır kahvaltıya oturacakken kimse sorun yapmıyor

valla karı koca kendi evini kurma sorumluluğu alamadan evlenip kaynana evinde oturup şikayet edince ben valla anlamıyorum

Kendi kızıda evlenecek el kapısına gidecek kayınpederiniz o zamanda gitsin kıyamasın prensesine,kızının yapacağı işleri yapsın.

Şimdi kültürel geçmişe bakarsan kayınvalidesiyle oturunca gelinler evin her işini yaparlardı eskiden. Zaman sana uğramış ama onlara uğramış mı acaba? Aynı evde yaşayacak kadar geleneksel ama işlere yardım edecek kadar modern olma beklentiniz sizi üzer. O eve giren işi de yapacak. Mecbur...

Bu afta tafra bir yastık kılıfı taktığınız için mi? Ki kv örtülerini yıkamış, evde tek iş yapan siz değilsiniz. Çalışmıyorsanız çalışın ayrı eve çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…