Çok tuhaf bir adam. Normalde kendisi yapar eder. Bizim yapmamızı istemez. Sanırım narsist bir kp ye sahibim. Eşim de olduğu yerde dursun küsüp gidiyo bide.kpdeeler keske kaynanaliga ozenmeseler
Eşim de küstü gitti. Çözümü bu sadeceSiz de yapmayın iş falan. Ortalik dağılırsa dağılsın. En sevmediğim şey birinin iş yaparken diğerlerinin bön bön bakması.
Ya ben yapmamaya çalışıyorum ama etrafımı pis görince elimde değil ki dayanamıyorum. Eşim de küstü gitti tek çözümü bu çünkü. Sürekli aynılar hep onlsr haklılar onlar iyiler. Eşimi hiç anlamıyorumAyri eve cikma sansiniz yok mu? Yoksa bu sorunlar bitmez.
Eger ayri eve cikma sandiniz yoksa siz de yavas yavas gorumce gibi is yapmamaya baslayin.
vala insanların bir kayınpederlerine tanı koymadığı kalmıstı gercektenÇok tuhaf bir adam. Normalde kendisi yapar eder. Bizim yapmamızı istemez. Sanırım narsist bir kp ye sahibim. Eşim de olduğu yerde dursun küsüp gidiyo bide.
At gibi giden it gibi döner demisler. Dönüp dolaşıp ne yapacak sanki? Kaldi ki erkekler ev işi vs muhabbetine girmez. Annesinin evinde kalırken annesine posta koymaz. Sizin ayri ev icin zorlamanız lazim. Bu zamanda maile yaşamayı anlayamıyorum.Eşim de küstü gitti. Çözümü bu sadece
Siz benim yerimde olsanız siz de aynısını yaparsınız. Kp brnimle 2 yıldır konuşmuyor. Suratıma bakmıyor. Yaptığım yemekleri küçük görüyor. Benim küçük görüyor. Bkaç defa benim auratıma iğrene iğrene baktığını görmüşlüğüm var hala niyr evin içinde tutma iateği anlamış değilim. Hoş benim eşim de kaç defa gördü ama yapabildiği bir hiç. Adam suratıma baka baka iğreniyo nefret ediyo. Brnim yanımda kızını otutturuyo iş yapmasın diye. Eşim sözde en sevdiği oğlu beni sinir etmek için elinden geleni yapıyovala insanların bir kayınpederlerine tanı koymadığı kalmıstı gercekten
Esini neden anlamiyorsun. Erkekler icin ailesi haklidir hep. Etrafi pis gormeye dayanamiyorum demisdin ama orasi senin evin degil. Baskasinin pisligini neden temizliyorsun. Sonra da sana hizmetci gozuyle bakmalarindan sikayet ediyorsun. Kendi degerini dusuruyorsun.Ya ben yapmamaya çalışıyorum ama etrafımı pis görince elimde değil ki dayanamıyorum. Eşim de küstü gitti tek çözümü bu çünkü. Sürekli aynılar hep onlsr haklılar onlar iyiler. Eşimi hiç anlamıyorum
Ev ev ustune olmaz ne yap ne et ayir evini ozelinde olmuyo evde sortla gezmek istiyo insan her odadan insan cikiyo ne hacetKv ile yaşıyorum. Kv kişisi eltimin evine gitti gitmeden önce koltuk yüzlerini çıkardı ve yıkadı koltuğun yastıklarının yüzünün nasıl zor geçtiğini bilirisniz. Dün evde değildim. Evde kayınpederim ve görümcem vardı. Normalde bu evde onlar da yaşıyor ve onların da yapması gerekiyor. Dün akşam geldim baktım görimcem dün bütün gün oturmuş ve yapmamış. Bu sabah kahvaktı etmeden eşim ben kaynım yaptık az kalmıştı. Kahvaltıyı indirdiler. Görümce kişisi ben orda yastık yüzlerini takarken börek getircek kayınpederim sen kalkma yorulma ben getircem dedi görümcem kıs kıs gülüyo. Deli oldum ben orda iş yapıyorum ve yoruluyorum gelin mecbur gibii davranıyorlar. Kahvaltı etmedem odama gittim. Eşim geldi gel kahvaltı et dedi gelmiyorum dedim. Bıktım artık din ablan evdeydi bütün gün niye yapamıyo dedim. Eşim de kahbaltı etmeden çıktı gitti. Eşime o kadar sinir oluyorum ki sorun benim onları takıyor olmam değil ben onları yaparken veya başka bir iş yaparken kp nin sürekli kızına kıyamaması brnim yaptığım işi küçük görüp beğenmemesi. Zehir oldu kahvaltı. Benim mi suçum siz söyleyin. Tek çözüm ayrı ev ama eşim buna cesaret edemiyo hiç bir zman da edebileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?