Zehir ettim yine suçlu yine benim

sizin hic mi gururunuz yok? kendinize sayginiz? su hayatta yapabildiginiz tek sey birinin karisi olmak mi? ki onu bile yapamiyorsunuz, esiniz es degil bile.

Kendinize bunu reva gören sizsiniz. Şikayet etmeye hakkınız yok. Eşinizin gözünde değeriniz yok kp için de öyle. Sessiz kalırsanız daha cook ezilirsiniz

Ayrı eve geçmedikçe bu sıkıntılar bitmeyecek.Ayrica görümce neden sizinle yaşıyor ve kazık kadar görümce neden totosunu kaldırıp da bisey getirmiyor.Babasi ona kiyamiyorsa siz de yapmayacaksınız demek ki adam kendi işini görebiliyor kızına yaptirmadigina gore.

Bir arada yaşamanın bazı kuralları, sorumlulukları her şart ve durumda geçerlidir.Bizimki gibi bir toplumda gelini aynı eve getirtip, bir ömür sırtına binmek gibi saçma sapan istekler ve düşüncelerle bir çok kadın mutsuzluk ve huzursuz yaşamaya mahkum ediliyor.
Sizinde sık sık açtığınız konulardan, eşinizin ailesiyle bir arada yaşamaktan memnun olmadığınızı ama, bu duruma çözüm üretmek adına, herhangi bir çabanızın ve cesaretinizin de olmadığını gözlemliyorum.Her ne sebeple böyle bir şeyi baştan kabul ettiniz bilemiyorum. Ama, memnun olmadığınız şartlarınızı değiştirmek için çaba göstermek elinizde.Herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da maddiyatınızın, kendi gelirinizin olması önemli. Neden bir işe girip çalışmıyorsunuz?Bağımlı olduğunuz konularda, insanlara rest çekemez ve onların kurallarıyla yaşamak zorunda kalırsınız elbette.Öncelikle kendi kendinize yetebilecek şartları oluşturmalısınız.
Kayınbabam şunu dedi, kaynana bunu yaptı, eşim sessiz kaldı gibi ardı arkası gelmeyecek şikayetlenmelerinizin sonunu getirmek için kendinizde bir şeyleri değiştirmeye, çabalamaya başlamalısınız.Yoksa,bir ömür böyle ahlayıp, vahlanmayla geçer. Üzgünüm ama, durum bu.

Nerde yaşamalı görümce?
Evli oğlu ayrı ev açmayacak da bekar görümce mi çıkacak ayrı eve?

Ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…