Zehir ettim yine suçlu yine benim

Baştan neden kabul ettin ki? Hiç uyarmadı mı seni ailen? Beraber olmaz özeliniz olmaz demedi mi? Etrafından da mı duymadın? En iyi anlaşanlar bile bırak beraberi aynı apartmanda yapamıyor, sen ne sandın eşinle bulutlara çıkacağını mı, hala ayrı eve çıkmaz diyorsun, o zaman o orda kalsın sen çık, tabi cesaretin varsa, yoksa da ağlama bize

Görümce de orda yaşıyosa evin dağınıklığından pisliğinden rahatsız olup o da bir şeyler yapmalı bence. Sadece sizinle olmaz. Kp onu oturtsa bile o oturmamalı siz hizmetçi ya da besleme değilsiniz. O da o evin insanı. Napmış kahvaltıyı getirmiş. Kahvaltı bu mecbur yapılacak her gün her sabah yapılması zorunlu bişey ben kahvaltı hazırlamayı iş yapmaktan saymıyorum açıkçası. Konu sahibinin yaptığı mesela ekstra iş bunu kabul edebilirim. Onu da yapmayıp sizin işinizin bitmesini bekleyip kahvaltıyı sizin hazırlamanızı bekleselerdi zaten ohoo öğlene yerlerdi heralde. Bunu da düşünmüşlerdir. Allah yardımcın olsun canım inşalllah en kısa zamanda ayrı eve çıkar mutlu mesut yaşarsınız kocanla dualarım sizinle inşallah.

Çayı zaten demledim ben kılıflar yüzünden durdu

Kaynin ve eşin sana yardım etmiş ama siz görümceye geçilen ihtimasa kizmissiniz hak verdim
Şimdi ne oldu seninde eşininde huzuru bozuldu aklimizi kullanalım ver kayınpeder kayın eş eline işleri sen sunu yapiver sen şunu goturuver
Kp de şunu mükemmel yapar yagla balla
Her şeyi de gorüp duyma

kv ve kp ile aynı evde yaşamayı kabul edip sonra iş yapmakla alakalı sinirlenmeyi ben anlamıyorum. görümceniz siz gelmeden önce de anladığım kadarıyla iş yapmıyordu çok. ortalığı toplama derdinde bir yapısı olsa aynı şekilde devam ederdi.
öyle alışmış, evin bazı işlerine karışmıyor belli ki. evin üzerine ev kuran sizsiniz.
ayrıca kahvaltı hazırlamış. kalabalığa kahvaltı hazırlamak da kolay iş değil.
bana göre sizin asıl tepkiniz zaten onlarla oturmakla alakalı. yoksa aynı işi kendi evinizde sizde gene yapacaktınız.

onların evinde kalıyorsunuz anladığım kadarıyla tabiki iş yapacaksınız.eşinizde laf yapamaz haliyle ana baba evinde kalıyor.cesaret edemiyorsa evlenmeseydi.aynı evde yaşamayı kabul edip sonra bunları sorun yapıyorsunuz.baştan o eve girmeyeceksiniz.gidin çalışın en kötüsünden bir ev tutun daha iyi.kızıyla sen tabiki bir olmazsın.kızını kolluyordur onlara göre sen el kızısın zaten evde iş yapmak zorundasın.ya bunu kabullen böyle yaşa ya da gemileri yak ailenin yanına git.ayrı eve çıkmadan gelmem de.

Madem ayrı eve çıkma şansınız yok o zaman eşinle ilgili olmayan bişey için eşine trip atma. Mesela i yapılması gereken biseyse gorumcene söyle yardım et birlitke yapalım de.

Aldığımız kararların sonucuna yine biz katlanırız; bunu öğrenmedikçe daha çok ağlarsınız.

Evlenicem de evlenicem diye koşullara hiç bakmadan, nasıl yaşarız diye düşünmeden evlenip eşinizin ailesi ile yaşarsanız sonunda böyle herşey rahatsız eder sizi. Maddi durumumuz yetmedi bahanesini de kabul etmem; o zaman evlenmeyin, işe girin para biriktirin, düzen oturtun ondan sonra kendi evinize çıkın.

Benim anlamadığım nokta şu; kv yastık yüzlerini yıkıyor, eşin ve kaynın sana yardım ediyor (nasıl bir yastık yüzüyse 3 kişi el ele verip ancak takıyorsunuz) . Kahvaltı hazırlanıyor, Kayınpeder börek bile getiriyor herkes iş bölümü yapmış siz neye takıldınız burda. Ne yapmalarını bekliyordunuz? Ya da aynı evde oturacağınızı ilk duyduğunuz da ne olur zannettiniz? Birde kahvaltıya katılmayarak çok ayıp etmişsiniz.

Yıllardır burda tüm kadınlar popomuzu yırtıyoruz aynı evde oturulunca huzur olmaz diye. Peki siz hangi akla hizmet bilerek evlendiniz? Ne olmasını bekliyordunuz, zinciri kırıp maaile mutlu olabileceğinizi mi? Evlenmeseydiniz aynı evde oturacağınizi bile bile, kimseye sinir olmaya hakkınız yok.

Esinizin yapabilecegi bir sey yok,sizinle beraber o da is yapmis sonucta. Kahvalti hazirlanmis,bir kisi borek getirmis tamam iste herkes bir sekilde is yapmis. Siz de soylene soylene yapacaginiza hic yapmayin daha guzel.

Kayınvalideniz yastık yüzlerini yıkamış, eşiniz, kayınbiraderiniz ve siz de geri geçirmişsiniz.

Görümce ve kayınpederde kahvaltı hazırlamış ama siz kahvaltı inmiyorsunuz ne güzel işte iş bölümü olmuş evde bütün herşeyi size yaptırmamışlar ki kayınpederin sözünde de birşey yok ki sinirlenip kahvaltıya gitmiyorsunuz eşiniz ve kayınbiraderiniz size yardım etmiş oda kızına yardım etmiş.

Yapma iş. Kendi durumun gereği mecbur olduklarını yap. Kalan işleri yapma.

Yapmayın iş bırakın ortalıgı pislik götürsün kendş odanı temizle sil süpür çekil odana ayrıca eşinize kızdım ayrı ev açamıyacaksa ne diye evlenıyor.Evlenmeyi biliyor ama ev açamıyor.

burda tek bir suclu var oda SENSIN. topla tasi taragi ki yoktur bile o, topla üc parca kiyafetini git annenin evine. dönmemi istiyorsan tut ayri evi, yoksa git bosan de. bu ne bicim bi hayat ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…