- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Çayı zaten demledim ben kılıflar yüzünden durduGörümce de orda yaşıyosa evin dağınıklığından pisliğinden rahatsız olup o da bir şeyler yapmalı bence. Sadece sizinle olmaz. Kp onu oturtsa bile o oturmamalı siz hizmetçi ya da besleme değilsiniz. O da o evin insanı. Napmış kahvaltıyı getirmiş. Kahvaltı bu mecbur yapılacak her gün her sabah yapılması zorunlu bişey ben kahvaltı hazırlamayı iş yapmaktan saymıyorum açıkçası. Konu sahibinin yaptığı mesela ekstra iş bunu kabul edebilirim. Onu da yapmayıp sizin işinizin bitmesini bekleyip kahvaltıyı sizin hazırlamanızı bekleselerdi zaten ohoo öğlene yerlerdi heralde. Bunu da düşünmüşlerdir. Allah yardımcın olsun canım inşalllah en kısa zamanda ayrı eve çıkar mutlu mesut yaşarsınız kocanla dualarım sizinle inşallah.
Kv ile yaşıyorum. Kv kişisi eltimin evine gitti gitmeden önce koltuk yüzlerini çıkardı ve yıkadı koltuğun yastıklarının yüzünün nasıl zor geçtiğini bilirisniz. Dün evde değildim. Evde kayınpederim ve görümcem vardı. Normalde bu evde onlar da yaşıyor ve onların da yapması gerekiyor. Dün akşam geldim baktım görimcem dün bütün gün oturmuş ve yapmamış. Bu sabah kahvaktı etmeden eşim ben kaynım yaptık az kalmıştı. Kahvaltıyı indirdiler. Görümce kişisi ben orda yastık yüzlerini takarken börek getircek kayınpederim sen kalkma yorulma ben getircem dedi görümcem kıs kıs gülüyo. Deli oldum ben orda iş yapıyorum ve yoruluyorum gelin mecbur gibii davranıyorlar. Kahvaltı etmedem odama gittim. Eşim geldi gel kahvaltı et dedi gelmiyorum dedim. Bıktım artık din ablan evdeydi bütün gün niye yapamıyo dedim. Eşim de kahbaltı etmeden çıktı gitti. Eşime o kadar sinir oluyorum ki sorun benim onları takıyor olmam değil ben onları yaparken veya başka bir iş yaparken kp nin sürekli kızına kıyamaması brnim yaptığım işi küçük görüp beğenmemesi. Zehir oldu kahvaltı. Benim mi suçum siz söyleyin. Tek çözüm ayrı ev ama eşim buna cesaret edemiyo hiç bir zman da edebileceğini sanmıyorum
burda tek bir suclu var oda SENSIN. topla tasi taragi ki yoktur bile o, topla üc parca kiyafetini git annenin evine. dönmemi istiyorsan tut ayri evi, yoksa git bosan de. bu ne bicim bi hayat ya.Kv ile yaşıyorum. Kv kişisi eltimin evine gitti gitmeden önce koltuk yüzlerini çıkardı ve yıkadı koltuğun yastıklarının yüzünün nasıl zor geçtiğini bilirisniz. Dün evde değildim. Evde kayınpederim ve görümcem vardı. Normalde bu evde onlar da yaşıyor ve onların da yapması gerekiyor. Dün akşam geldim baktım görimcem dün bütün gün oturmuş ve yapmamış. Bu sabah kahvaktı etmeden eşim ben kaynım yaptık az kalmıştı. Kahvaltıyı indirdiler. Görümce kişisi ben orda yastık yüzlerini takarken börek getircek kayınpederim sen kalkma yorulma ben getircem dedi görümcem kıs kıs gülüyo. Deli oldum ben orda iş yapıyorum ve yoruluyorum gelin mecbur gibii davranıyorlar. Kahvaltı etmedem odama gittim. Eşim geldi gel kahvaltı et dedi gelmiyorum dedim. Bıktım artık din ablan evdeydi bütün gün niye yapamıyo dedim. Eşim de kahbaltı etmeden çıktı gitti. Eşime o kadar sinir oluyorum ki sorun benim onları takıyor olmam değil ben onları yaparken veya başka bir iş yaparken kp nin sürekli kızına kıyamaması brnim yaptığım işi küçük görüp beğenmemesi. Zehir oldu kahvaltı. Benim mi suçum siz söyleyin. Tek çözüm ayrı ev ama eşim buna cesaret edemiyo hiç bir zman da edebileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?