Yazdiklarinizan cok ama cok haklisiniz. Insan insani sebepsiz yere oldurdugu bir zamanda hayvanlara yapilan eziyetleri ,iskenceler beni hicmi ama hic sasirtmiyor. Bazilari Insan kiliginda dunyaya gelmis seytanlardirSevgili kk üyeleri öncelikle merhaba.
Bu açmış olduğum konuda derdim ne sevgilim ne işim ne kv ne elti ne görümce.
Derdim yitip giden insanlığımız...
2-3 gündür belki internette belki haberlerde gördüğünüz bir haber var sakaryada 1 aylık bir köpek yavrusuna uygulanan vahşet. Günlerdir bakmayayım okumayayım diye direniyorum çünkü daha görür görmez başıma ağrılar giriyor içim yanıyor. Nasıl bir insan daha yeni doğmuş minnacık bir canlıya bunu yapabilir aklım fikrim vicdanım yüreğim almıyor. Detayları burada paylaşıp canınızı yakmak istemem dileyen internette aratıp bakabilir, keza ben hala bakmadım detaylarına ama sokak hayvanları ile ilgilenen bi gurupta ameliyata dayanamayıp öldüğü haberini aldım bütün hücrelerimde acısını hissettim...
Diyeceksiniz ki dert bunun neresinde bizimle alakası ne?
Bunu yapan bir insan evladı. Bu kadar cani bu kadar acımasız da olsa bir ana doğurdu büyüttü maalesef... Sizden ricam lütfen çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın onlarda rabbimin dilsiz kulları. Parkta sokakta herhangibi bir hayvana Zarar veren bir çocuk ve buna seyirci kalan anneyi (!) görünce deliriyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Dile getiremiyorlar diye canları yanmıyor değil acıkmıyor ,susamıyor değiller. Sevmek zorunda ya da evinize alıp bakmak zorunda değilsiniz sadece merhamet edin zarar vermeyin. Sizin için çöp olan dünden kalan bi tas yemek belki de onların günlerdir yediği ilk yemek olacak. Kapınızın önüne koymak zorunda da değilsiniz. Çöpün yanına koyun. Çocuklarınıza onlarında canı olduğunu hisleri olduğunu anlatın. Burada hepimiz anne veya anne adayıyız eğer gelecekte daha güzel bir dünya istiyorsak bu bizim yetiştireceğimiz çocuklara bağlı...
Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum. Bu caniler hala aramızda dolaşıyor ve bunu bugün masum bir hayvana yapan yarın insana da yapabilir...
Okuduğunuz için teşekkür ederim bi nebze olsun acımı hafifletmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?