Zehir olan bayram...

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
Sevgili kk üyeleri öncelikle merhaba.

Bu açmış olduğum konuda derdim ne sevgilim ne işim ne kv ne elti ne görümce.

Derdim yitip giden insanlığımız...

2-3 gündür belki internette belki haberlerde gördüğünüz bir haber var sakaryada 1 aylık bir köpek yavrusuna uygulanan vahşet. Günlerdir bakmayayım okumayayım diye direniyorum çünkü daha görür görmez başıma ağrılar giriyor içim yanıyor. Nasıl bir insan daha yeni doğmuş minnacık bir canlıya bunu yapabilir aklım fikrim vicdanım yüreğim almıyor. Detayları burada paylaşıp canınızı yakmak istemem dileyen internette aratıp bakabilir, keza ben hala bakmadım detaylarına ama sokak hayvanları ile ilgilenen bi gurupta ameliyata dayanamayıp öldüğü haberini aldım bütün hücrelerimde acısını hissettim...

Diyeceksiniz ki dert bunun neresinde bizimle alakası ne?

Bunu yapan bir insan evladı. Bu kadar cani bu kadar acımasız da olsa bir ana doğurdu büyüttü maalesef... Sizden ricam lütfen çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın onlarda rabbimin dilsiz kulları. Parkta sokakta herhangibi bir hayvana Zarar veren bir çocuk ve buna seyirci kalan anneyi (!) görünce deliriyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Dile getiremiyorlar diye canları yanmıyor değil acıkmıyor ,susamıyor değiller. Sevmek zorunda ya da evinize alıp bakmak zorunda değilsiniz sadece merhamet edin zarar vermeyin. Sizin için çöp olan dünden kalan bi tas yemek belki de onların günlerdir yediği ilk yemek olacak. Kapınızın önüne koymak zorunda da değilsiniz. Çöpün yanına koyun. Çocuklarınıza onlarında canı olduğunu hisleri olduğunu anlatın. Burada hepimiz anne veya anne adayıyız eğer gelecekte daha güzel bir dünya istiyorsak bu bizim yetiştireceğimiz çocuklara bağlı...

Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum. Bu caniler hala aramızda dolaşıyor ve bunu bugün masum bir hayvana yapan yarın insana da yapabilir...

Okuduğunuz için teşekkür ederim bi nebze olsun acımı hafifletmek istedim...

Yazdiklarinizan cok ama cok haklisiniz. Insan insani sebepsiz yere oldurdugu bir zamanda hayvanlara yapilan eziyetleri ,iskenceler beni hicmi ama hic sasirtmiyor. Bazilari Insan kiliginda dunyaya gelmis seytanlardir(Allah boyle insanlarin yureklerine bu mubarek gunlerde sevgi.merhamet tohumlari eker insallah.

Aslinda hayvan sevgisinden ziyade merhameti aşılamak lazım..merhameti olan bir insan herhangi bir canlıya zarar veremez..bunu yapanlar neyin kafasinı yaşıyor anlamış değilim..kesinlikle cezai yaptirim uygulanmali yapanlar elini kolunu sallayarak dolaşmamali..

Aklım almıyor düşündükçe kahroluyorum... bir insan minnacık bi yavruya canlı canlı bunu nasıl yapar hiç mi içi acımaz sızlamaz. Peki biz nasıl güvende hissedip dışarı adım atıcaz? Hayvan hakları ile yasalar daha da sertleştirilmeli yaptırımlar artmalı yoksa daha çok ciğerimiz yanar...

Şu kuzuyu bu hale getiren bin beterini yaşar insallah ..
Cani gonulden istedigim bu .
Bu bebege yasam hakki tanimayan mahlukat nefes alsa nolur almasa nolur .
Insanin degeri olmadigi yerde
Hayvan hakki ne arasin ..
Yere batsin her sey !!!!

Haklısınız
Ben de bakamam görüntülere ....
çoook üzücü bir durum demicem, “vahşet” ... maaalesed vicdansız , merhametsiz inşanlarla dolu bu dünya ....

Dayanamam diye internetten bakmadim ama simdi haberlerde gördüm Allahim nasıl yaparlir bu yavruya. Nasıl bakiyor masumca. Bunu yapanin Allah belasini versin. Offfff kanım dondu. Çok üzgünüm çok. Bulunsun bu katil

Moralim çok bozuldu.bunu yapanlar bedelini ödemeden ölmesinler inşallah.herkes doğurduğuna sahip çıksın sonra o çocuklar böyle sosyopat,psikopat varlıklara dönüşüyor.

Bugün gördüm boğazım düğümlendi.Ağladım.Minicik bedeni nasıl acılar çekti nasıl dayandı.
Sert cezalar verilmesi için daha kaç hayvan acı çekecek.Hergün hayvanlara yapılan işkence haberleri görüyoruz duyuyoruz.Ama hiçbir şekilde ceza verilmiyor.
Bunu hangi insan müsvettesi yaptıysa bin beterini yaşamadan ölmesin.Minicik bedene bunu yapana da hayvanlara zarar verenlerin de Allah belasını versin.
Yaşamasın böyleleri

Valla daha bugün bir köpeğin peşinde koşturdum. Yaralıydı. Korkuyordu. Çocuklar başka bir köpekle kavga etti dedi ama insanlardan o kadar çok korkuyordu ki insan denen yaratığın bok yemesiydi. Sokak köpeklerine ne verirsen ye yiyorlar. Yavrucağız acıdan yiyemiyordu. Yara olan yerine bakıp duruyordu. Sinekler de taze kan kokusuna geliyor tabii. Onlardan daha fazla rahatsız oluyor. Neyse sonuç olarak ne yaptımsa yardım edemedim. Arabam yoktu veterinere de götüremedim. Hoş yanına yaklaştıracak hali yoktu. Onun uyuşturulup korkutmadan gereğinin yapılması gerekiyordu da nerede öyle hizmet?

Hayvanlara böyle muamele eden insanları yetiştiren anne ve babanın ben gelmişine geçmişine başlayayım ben afedersiniz. Haysiyetsiz rezil insanlar.

Ay her haberde o çıkıyor karşıma

İzleyemedim, anında kapattım. İçeriği bilmiyorum konuyu bile okuyamadım ama tahmin ediyorum. Allah belalarını versin.

Ben de sizin gibi birkaç gündür bu haber karşıma çıktıkça hızla geçtim fakat bugün ölüm haberini açtım ve yavrunun gözleri bakışları beni bitirdi. Hıçkırarak salya sümük ağladım.
Bence ceza insan hayvan farkı gözetmemeli, bir insana verilen zararda hangi ceza uygulanıyorsa hayvana yapıldığında da aynı ceza uygulanmalı. Bu ayrımcılık bitmediği sürece insan huzur bulamayacak çünkü o masum canlara yapılanlar peşimizi bırakmayacak
Çok üzgünüm çok, çocuğuma yapılmış kadar kahroldum.

Ben öldüğüne sevindim açıkçası arkadaşım. Bu halde nasıl yaşar bir köpek? Yaşatmasalar bari diyecektim, böyle yaşamak ölümden beter. Yazınızı okuyamadım, fotoğrafı da paylaşıyorlar ama hemen geçiyorum.
Yüreğim kaldırmıyor, içim almıyor.
Bunu sana yapan da acı içinde ölür mü dersin, geberip gider mi inleye inleye acaba?
Amin

Bu günde çok şükür insanlığımızdan utandık ne diyim her şeyin başı eğitim insan hayvan canlı sevgisi verilmeli insanlara okullarda çok üzgünüm çok insan dışı varlıklar Allahın yarattığına sövüp günaha girmek istemiyorum allahından bulsunlar

Masum yavrucak büyüseydi bile so kaklarda tekmelenecek, zehirlenecek, hakarete uğrayacak, tecavüz edilecek veyahutta sokağımızda köpek istemiyoruz diyenlerin nefretlerine maruz kalacaktı. Yok bu dünya böyle yaşanabilir değil hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…