Bir yavru köpeğin bu kadar feci korkunç vahşice acıklı cinayeti üzerine yaza yaza bunu mu yazdınız valla pes. Keşke dünyada psikopatça abartılan tek şey hayvan sevgisi olsaBen çocukluğumdan beri karıncayı bile öldürmek günah diye büyütüldüm. Babam böceği bile öldürmez alır peçeteyle dışarı atar. Ama bu hayvan sevgisi adı altında ipin ucunu kaçıranlar başka şeylere alet edenlerde var. Bizim mahallede çok fazla köpek ve kedi var. Parkın biri köpeklere ait resmen, ve bir sürü köpek orda yaşıyorlar, insanlar oradan geçmeye çekiniyor ama mecbur geçiliyor çünkü tramvaya giden yol üzerinde. Geçen köpeğin biri saldırmış adamın birine. Yetkilileri çağırmışlar hani kuduz mu vs diye bayıltmışlar. Hayvan sever(!) kadının teki de gelmiş orda kavga ediyor. Nasıl bayıltırsınız nasıl yaparsınız hepinizi şikayet edicem ne olursa olsun bayıltmamalıydınız, kadına anlatmaya çalışıyorlar yok ortalığı ayağa kaldırdı. Yani o sonuçta hayvan, saldırabilir, ısırabilir, her şeyi yapabilir ve onu yargılayacak kimse de yok. İnsan hayatı da bu kadar ucuz değil, bence bu şekilde psikopatça abartılmamalı.
Ben çocukluğumdan beri karıncayı bile öldürmek günah diye büyütüldüm. Babam böceği bile öldürmez alır peçeteyle dışarı atar. Ama bu hayvan sevgisi adı altında ipin ucunu kaçıranlar başka şeylere alet edenlerde var. Bizim mahallede çok fazla köpek ve kedi var. Parkın biri köpeklere ait resmen, ve bir sürü köpek orda yaşıyorlar, insanlar oradan geçmeye çekiniyor ama mecbur geçiliyor çünkü tramvaya giden yol üzerinde. Geçen köpeğin biri saldırmış adamın birine. Yetkilileri çağırmışlar hani kuduz mu vs diye bayıltmışlar. Hayvan sever(!) kadının teki de gelmiş orda kavga ediyor. Nasıl bayıltırsınız nasıl yaparsınız hepinizi şikayet edicem ne olursa olsun bayıltmamalıydınız, kadına anlatmaya çalışıyorlar yok ortalığı ayağa kaldırdı. Yani o sonuçta hayvan, saldırabilir, ısırabilir, her şeyi yapabilir ve onu yargılayacak kimse de yok. İnsan hayatı da bu kadar ucuz değil, bence bu şekilde psikopatça abartılmamalı.
Bende aynı senin gibi .bakmak istemedim ama dayanamadım hamile hamile ettiğim bedduanın haddi hesabı yok. Nasıl bu kadar kararabilir bi kalp? Bir vicdan nasıl uzaklaşır bu kadar? Boğuluyorum artık bu haberlerden. Rabbim iki cihanda da huzur vermesin günyüzü görmesin böyle insanlar. Biri gelir eşeğe tecavüz eder biri ayaklarını bağlar bataklığa atar 70yaşında bi o... Çocuğu köpeğin boğazına kemer takar tecavüz eder yurt dışında orangutan faişeliği yapılır. İnsanlığımdan utanıyorum. Sahip çıkamıyoruz koruyamıyoruz Rabbimin dilsiz kullarını. Çok acıyor canım yemin ederimSevgili kk üyeleri öncelikle merhaba.
Bu açmış olduğum konuda derdim ne sevgilim ne işim ne kv ne elti ne görümce.
Derdim yitip giden insanlığımız...
2-3 gündür belki internette belki haberlerde gördüğünüz bir haber var sakaryada 1 aylık bir köpek yavrusuna uygulanan vahşet. Günlerdir bakmayayım okumayayım diye direniyorum çünkü daha görür görmez başıma ağrılar giriyor içim yanıyor. Nasıl bir insan daha yeni doğmuş minnacık bir canlıya bunu yapabilir aklım fikrim vicdanım yüreğim almıyor. Detayları burada paylaşıp canınızı yakmak istemem dileyen internette aratıp bakabilir, keza ben hala bakmadım detaylarına ama sokak hayvanları ile ilgilenen bi gurupta ameliyata dayanamayıp öldüğü haberini aldım bütün hücrelerimde acısını hissettim...
Diyeceksiniz ki dert bunun neresinde bizimle alakası ne?
Bunu yapan bir insan evladı. Bu kadar cani bu kadar acımasız da olsa bir ana doğurdu büyüttü maalesef... Sizden ricam lütfen çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın onlarda rabbimin dilsiz kulları. Parkta sokakta herhangibi bir hayvana Zarar veren bir çocuk ve buna seyirci kalan anneyi (!) görünce deliriyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Dile getiremiyorlar diye canları yanmıyor değil acıkmıyor ,susamıyor değiller. Sevmek zorunda ya da evinize alıp bakmak zorunda değilsiniz sadece merhamet edin zarar vermeyin. Sizin için çöp olan dünden kalan bi tas yemek belki de onların günlerdir yediği ilk yemek olacak. Kapınızın önüne koymak zorunda da değilsiniz. Çöpün yanına koyun. Çocuklarınıza onlarında canı olduğunu hisleri olduğunu anlatın. Burada hepimiz anne veya anne adayıyız eğer gelecekte daha güzel bir dünya istiyorsak bu bizim yetiştireceğimiz çocuklara bağlı...
Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum. Bu caniler hala aramızda dolaşıyor ve bunu bugün masum bir hayvana yapan yarın insana da yapabilir...
Okuduğunuz için teşekkür ederim bi nebze olsun acımı hafifletmek istedim...
Ben çocukluğumdan beri karıncayı bile öldürmek günah diye büyütüldüm. Babam böceği bile öldürmez alır peçeteyle dışarı atar. Ama bu hayvan sevgisi adı altında ipin ucunu kaçıranlar başka şeylere alet edenlerde var. Bizim mahallede çok fazla köpek ve kedi var. Parkın biri köpeklere ait resmen, ve bir sürü köpek orda yaşıyorlar, insanlar oradan geçmeye çekiniyor ama mecbur geçiliyor çünkü tramvaya giden yol üzerinde. Geçen köpeğin biri saldırmış adamın birine. Yetkilileri çağırmışlar hani kuduz mu vs diye bayıltmışlar. Hayvan sever(!) kadının teki de gelmiş orda kavga ediyor. Nasıl bayıltırsınız nasıl yaparsınız hepinizi şikayet edicem ne olursa olsun bayıltmamalıydınız, kadına anlatmaya çalışıyorlar yok ortalığı ayağa kaldırdı. Yani o sonuçta hayvan, saldırabilir, ısırabilir, her şeyi yapabilir ve onu yargılayacak kimse de yok. İnsan hayatı da bu kadar ucuz değil, bence bu şekilde psikopatça abartılmamalı.
Daha önce de yazdım, buraya da yazayım. İş kazası değil, bilerek insanları gaza getirmemek için böyle bir açıklama öne sürüldü. Veteriner hekim raporunda insanın zarar verdiği kesinleşti. Köpek büyüsü (!) mü varmış ne varmış bu kendine hoca diyen soytarılar sevgilin geri dönsün diye siyah bir yavru köpeğin ayağını, tırnağını getir falan diyorlarmış. Hatta özellikle köpeğin siyah olması şart koşuluyormuş. Google'dan baktım cidden de var. Allah akıl fikir merhamet versin. Bir yavru köpek canından olmuş ne yazar erkeksiz kalmasınlar da... Pislikler.
sormayın, ben çok dertliyim bu konuda. detaylara ben de yüreğim kaldırmadığı için bakamıyorum. ancak haberi duyduğumdan beri tek dileğim bunu yapan da aynı bu şekilde kolları bacakları kesilerek hatta daha da feci şekilde can versin. bunu yapan asla insan değil, hayvan hiç değil zaten. bu dünyada olmasa da öbür dünya varsa eğer, ya da herhangi bir zamanda yerde bu yaptığının kat be katını çekecektir. adalate inancım sonsuz. bunu yapanı derhal bulup hapise tıkmak gerekiyor, orada da belki gerekeni yapan birisi çıkar bu caniye. o yavru da bir can. insan öldürmekten ne farkı var bunun. insanlardan soğudum yemin ediyorum. zaten hayvanları insanlardan daha çok sever olmuştum ama gittikçe daha çok tiksiniyorum insan ırkındanSevgili kk üyeleri öncelikle merhaba.
Bu açmış olduğum konuda derdim ne sevgilim ne işim ne kv ne elti ne görümce.
Derdim yitip giden insanlığımız...
2-3 gündür belki internette belki haberlerde gördüğünüz bir haber var sakaryada 1 aylık bir köpek yavrusuna uygulanan vahşet. Günlerdir bakmayayım okumayayım diye direniyorum çünkü daha görür görmez başıma ağrılar giriyor içim yanıyor. Nasıl bir insan daha yeni doğmuş minnacık bir canlıya bunu yapabilir aklım fikrim vicdanım yüreğim almıyor. Detayları burada paylaşıp canınızı yakmak istemem dileyen internette aratıp bakabilir, keza ben hala bakmadım detaylarına ama sokak hayvanları ile ilgilenen bi gurupta ameliyata dayanamayıp öldüğü haberini aldım bütün hücrelerimde acısını hissettim...
Diyeceksiniz ki dert bunun neresinde bizimle alakası ne?
Bunu yapan bir insan evladı. Bu kadar cani bu kadar acımasız da olsa bir ana doğurdu büyüttü maalesef... Sizden ricam lütfen çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın onlarda rabbimin dilsiz kulları. Parkta sokakta herhangibi bir hayvana Zarar veren bir çocuk ve buna seyirci kalan anneyi (!) görünce deliriyorum kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Dile getiremiyorlar diye canları yanmıyor değil acıkmıyor ,susamıyor değiller. Sevmek zorunda ya da evinize alıp bakmak zorunda değilsiniz sadece merhamet edin zarar vermeyin. Sizin için çöp olan dünden kalan bi tas yemek belki de onların günlerdir yediği ilk yemek olacak. Kapınızın önüne koymak zorunda da değilsiniz. Çöpün yanına koyun. Çocuklarınıza onlarında canı olduğunu hisleri olduğunu anlatın. Burada hepimiz anne veya anne adayıyız eğer gelecekte daha güzel bir dünya istiyorsak bu bizim yetiştireceğimiz çocuklara bağlı...
Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum. Bu caniler hala aramızda dolaşıyor ve bunu bugün masum bir hayvana yapan yarın insana da yapabilir...
Okuduğunuz için teşekkür ederim bi nebze olsun acımı hafifletmek istedim...
Hanımefendi Allah yaratırken köpeklere siz taşların altında yaşayacaksınız, insanların olmadığı yerlerde barınmak zorundasınız demedi. Şu an sizin, bizim oturduğumuz beton bina aslında hayvanın doğasının katledilmiş bir parçası. Umarım bu bir sınavdır ve hadisler doğrudur. Sessiz kulları besleyen alır sevabını, kuduzmuş. Alıp tedavi ettireceksin o zaman, hoşt poşt demekle O’nun yarattığına saygısızlık ediyorsun. Nasıl 5 yıldızlı oteller varsa en azından barınabilecekleri barınaklar olmalı. Ki o köpekleri kurtarmak istersen mutlaka bir yol bulunur. Ben şahsen buluyorum. Ama umrunda olmayan hoşt der gider, bana uzak olsun da, ıssırmasın da diye...Ben çocukluğumdan beri karıncayı bile öldürmek günah diye büyütüldüm. Babam böceği bile öldürmez alır peçeteyle dışarı atar. Ama bu hayvan sevgisi adı altında ipin ucunu kaçıranlar başka şeylere alet edenlerde var. Bizim mahallede çok fazla köpek ve kedi var. Parkın biri köpeklere ait resmen, ve bir sürü köpek orda yaşıyorlar, insanlar oradan geçmeye çekiniyor ama mecbur geçiliyor çünkü tramvaya giden yol üzerinde. Geçen köpeğin biri saldırmış adamın birine. Yetkilileri çağırmışlar hani kuduz mu vs diye bayıltmışlar. Hayvan sever(!) kadının teki de gelmiş orda kavga ediyor. Nasıl bayıltırsınız nasıl yaparsınız hepinizi şikayet edicem ne olursa olsun bayıltmamalıydınız, kadına anlatmaya çalışıyorlar yok ortalığı ayağa kaldırdı. Yani o sonuçta hayvan, saldırabilir, ısırabilir, her şeyi yapabilir ve onu yargılayacak kimse de yok. İnsan hayatı da bu kadar ucuz değil, bence bu şekilde psikopatça abartılmamalı.
Ben yazdım gerekirse banlasınlar, sinirden mesajı bulamadım! Yazıklar olsun ya!!! Daha hayvanın gözlerinş unutamadan şunu okudum ya, bu milletten hiç ümidim yok benim hiç!!O bebegin bakislarinin altina hala bunu yazabiliyorsunuz yani !!!!
Kediler,kopekler parkta yasiyormus vay anasini ..
Nerde yasasinlar hanimefendi
Ev falan tutun madem orda yasasinlar ..
Hayvanlarin dogal yasamina engel olup ,ac gozlu apartmanlarimizi diktik ya hani sehirlere .
Golgesinde dinlenecek agac bile birakmadik .
Kapinin onune mama ve su koyamayacak kadar pisligiz biz .
Napsinlar acaba asgari ucrete calisip ev falan mi tutsunlar ?
Banlanmamak adina yazmiyorum ama
Agzim da fena kalaylidir hani !
Merak ediyorum bir insan haftalarca aç kalsa, susuz kalsa, gelenden geçenden tekme, taş yese, soğuğu, sıcağı üstünden geçse havlar mıydı?? İnsan olsa yıkardı ortalığı be!!! Ay sinir bastı gece gece, nevrim döndü.. kusuzmuşşş kudurtana kadar aklın nerde?!!!!Tabi insan hayatı her şeyden aziz değil mi
Kuduz hayvan topluluk içinde yaşamaz , insana yanaşmaz, kendi türüne bile yanaşmaz, kuduz sinir sistemini etkileyen bir hastalıktır ve hayvan korkar. Bunu onu bayıltan yetkililerde biliyor ama sadece ısırılıp şikayet eden insanı tatmin etmek için hayvana eziyet ediyorlar. Gider aşını olursun bir riskte taşımazsın, o bayıltma ilaçlarından hayvanlar uyanamıyor kadının kavgası bu yüzden, çünkü doz standart ve hayvan bunu kaldıramayabiliyor, bi bitmediniz bu bik bik bilmeden konuşanlar, kimse ısırılana demiyor ki ne yaptın da ısırdı seni bu garip pehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?