Yorumları okumadım, aklıma geldiği için söylemeden geçmek istemedim. Burada bir arkadaşımız konu açmıştı. Parkta çocukların bir kedi ya da köpeğe (hangisi olduğunu tam hatırlayamadım ki önemi de yok bence) zarar vermeye çalışan hatta canını yakan çocuklara, yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyerek tepki göstermiş, çocuğun annesi de sert bir şekilde karşılık vermiş ve oğlunun başını okşayarak adeta onu kötü hareketine rağmen ödüllendirmişti.
Dediğim gibi yorumları okumadım kim ne yazdı bilmiyorum. Ama muhtemelen yorum yapanların çoğu zarar veren birini gördüğümüzde uyarmamız, gerekirse tepki göstermemiz gerektiğini savunmuştur. O konuyu açan arkadaşımıza ise demediklerini bırakmamışlardı. O daha çocukmuş, yanlış olduğunu göstermek için tepki gösterirken yumuşak davranılırmış, başkasının çocuğuna kızma hakkımız yokmuş,biz annesine söylermişiz o doğruyu gösterirmiş bla bla bla...
Bugün gördüm ben o haberi ve öğlenden beri kendime gelemiyorum
Zarar veren kişi ister çocuk olsun ister yetişkin bir erkek ya da kadın, kesinlikle acı çektirilerek cezalandırılmalı bence. Çünkü bir canlının canını yakabilen biri aynı acıyı yaşamadan karşısındakine nasıl zarar verdiğini asla amlamaz. İnsanlar olarak kesinlikle çok acımasızız