• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenmiş olabilir miyim ?

_AyDiLgE_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
112
0
46
İstanbul
Dün akşamdan kalan kıymalı pideyi sabah mikrodalgaya koymuştum ısınması için. Sonra orada unutmuşum çıkarmamışım kahvaltıya. Akşam eve geldim yemek yoktu aklıma geldi pide akşama kadar orada durdu, çıkardım ufak bir dilim yedim. Sonra ya bozulduysa diye kurt düştü içime bıraktım.

Midem bulanıyor başım ağrıyor şu an, acaba psikolojik mi, pişmiş et sabahtan akşama bozulur mu? üstünde kaşar da vardı ama. çok kötü hissediyorum şu an evdede tekim. geçenlerde hamburger dokunmuştu gece ölüyodum resmen kızlar çok korktum bir yorumda bulunun lütfen :( birşey olur mu?

Psikolojik olması çok büyük bir ihtimal.Hatta kesin piskolojik.Yedikten sonra kaç saat geçti bu da önemli,kana karışması vs..Ama bence hiçbir şey olmadı.Hem küçücük bir dilim yemişsiniz,korkup bırakmışsınız:)Mideniz bulanıyorsa nane limon içebilirsiniz.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
yedikten hemen sonra başladı. yarım saat kadar oldu. şuan çorba filan içtim bastırdı. hamburger dokunduğunda çok kötü ishal ve karın ağrısı çekmiştim o geldi aklıma inşallah psikolojiktir de birşey olmaz.

teşekkürler

Bisey olmaz canim korkma :). Insanlar kuflu ekmek yiyor da bisey olmuyor. Zaten dunden kalma diyosun ve az yedim diyosun... Bence de psikolojik :)

hambuger yiyip midenizin kotu oldugu gün ki gibi korktugunuz için böyle bi psikolojiye büründüğünüzü düşünüyorum bende mideniz bulanıyorsa emedur için yada nane limon iyi gelir.
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorm ama bgn aşırı sıcak yoktu yani bi pideyi bozacak derecede bi sıcak yoktu tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorm bende

Bozulmuş olsaydı, ya bozulmuşsa diye endişelenmez, anlardın canım. Yani kıymalı pide bozulduğunu belli eder.
Huylandığın için psikolojiktir diyebilirim. Nane limon seni rahatlatabilir. Geçmiş olsun.

Ben de defelarca disaridan yedigim kofte turu etli yiceklerden zehirlenmisimdir.Artik o kadar alistimki basim agrimaya basladigi an kendimi zorlayarak istifra edip uzerine bolca yogurt yiyorum.

2 sene once gittiğim tatilde sütlü bi tatlıdan zehirlenmiştim artık takıntı oldu taze oldugundan emin olmadıgım hiç bi sütlü tatlıya elimi surmuyorumm

çok ciddi bişey olmaz.
bozuksa da miden barsakların bozulur.
ama yenmez dışarda kalmış yemek.
pişmiş de olsa.
hele et ve süt ürünleri. hele tavuk.
hızla bakteri üretirler.
zehirlemese de vücuda zaralı yani.
tavuk en çabuk bozulan ve zehirlemesi en tehlikeli olan şey.
yazın dışarda tavuk yenmemeli mesela.
bilmediğin yerde et ürünü de yenmemeli.
bilgin olsun canım.

teşekkür ederim mesajlarınızı okuyunca rahatladım bulantım geçti şuan. ben pek dikkat etmiyorum yiyip içtiğime kulağıma küpe olsun bari.

ben çok dikkat ederim dışarda birşey bırakmam çünkü çocukken etten zehirlenmiştim panik ataklı efamlı bir yapımda olduğu için :34:sana içini rahatlatacak formül yarım çay bardağı sirkeyi sulandır ve iç zehirlendiysen bile iyi gelecektir emin ol birde sirke yoksa sarımsaklı yoğurt yiyebilirsin oda iyi gelecektir

zehırlenmeye karsılık en ıyı onlem yogurttur .

kase kase yogurt tuket .zahırlendıysen zaten anın da

istifra edersın
.

Back
X