zehirli aşk soruları

zaten yurtdisindayim:) gidecegi yerede beraber gidip hem tatil yapardik, hemde isini yapmis olurdu

sevdigin kisi icin dogup büyüdügün yeri birakip onunla bambaska hic tanimadigin bi yere gider miydin?

hayır gitmezdim..hayır öbür gün ne olcağı belli olmaz etrafımda derdimi paylaşabileceğim bana destek olacak insanların olmasını isterim
pekiiii sen üniversite mezunu kariyer sahibi bi insan olsan aranızda kültür farkı da olduğuna inandığın lise mezunu biriyle evlenir msn?

Son düzenleme:
okumakla adam olunmuyo
evlenirim tabikide, seviyosam ne önemi varki, sevgi saygi olsun
sevdigim adam yanimda olsun gerisi bos :1hug:
zaten böyle bi durumda olup aramizda fark oldugunu düsünsem kendi sevgimden süphe ederim :1no2:

pekiii birbirinizi cok seviyosunuz evlilige karar verdiniz fakat aileniz karsi cikti
nuh diyolar peygamber demiyolar,evlenmene kattiyen izin vermiyolar bu durumda naparsin?

ailemin neden istemediğini sorgularım önce. genelde hep haklı olurlar. daha önce istemedikleri sevgilimle ilişkimi bitirmedim ve dedikleri aynen oldu. o yüzden onların arasını ısıtmaya çalışırım ama nuh demiyorlarsa ipin ucunu bırakırım ve ayrılırım.

sevgilinin ablası var ve başta seni sevmediğini ama sonradan çok sevdiğini açıkça söyledi. ayrıca biraz sorunları olan bi kız. şuan sana çok samimi davranıyor ama içten mi emin olamıyorsun. geçmişi unutup sen de samimi mi olursun yoksa arandaki mesafeyi her zaman korur musun?

baştan sevmemiş olabilir canım ilk görüşte sevecek diye bir şart yok ki,şu anda da sevmiyo olsa böyle bir açıklama yapmazdı dimi?bence eskiye takılıp kalmamak lazım hiçbir konuda...

bir erkeğin sizi haketmesi için ne yapması lazım,ya da nasıl etkilenirsiniz?

birşey yapmasına gerek yok. aşk garip birşey, huyu suyu için aşık olunmuyor, görüyorsun ve oluyorsun :asigim: devamı için birşeyler yapmalı, başlangıcı için değil.

Bir gemide gidiyorsunuz. gemi batıyor. altınızda öyle bir sandal varki, sadece 2 kişi taşıyabilir. Siz bindiniz, geriye anneniz ve evlenmeyi düşündüğünüz hayatınızın aşkı kaldı. hangisini alırdınız? ya da ne yapardınız?

tartışmasızzz anneemm tabikide..

şişt alttaki sorum sana
hangi neden seni sevdiğinden vazgeçirir??

ailem karşı çıkarsa istemezse bir bildikleri vardr mutlaka.ozaman vazgeçebilirim ancak.çünkü ailem herkesten önce gelir.ancak bir aile kurarsam kendim ozman eşim herşeyden önce gelir.

pekiiiii

sevgilinizden önce çok kişiyle çıktınız ve bazılarıylada birşeyler yaşadınız ama sevgliniz ciddi düşündüğünüz kişiye söleyemiorsunuz hatta yalan sölediniz yaşamadığınıza dair sizi yanlış tanımasın die ama bir yandanda için içini yior.napardınız?

böyle birşey olamaz benim için ben herşeyi sevgilim diyeceğim ınsana anlatırım bılerek devam eder yada kendi yoluna gıder.hergün korku yaşamaktansa eger sucluluk duymaya başlamışsam baştan söylememiş bile olsam söylerdim...

size göre sevdiğinize atılacak en güzel günaydın ve iyi geceler mesajı nedir?

günaydınnn sabahımı aydınlatan güneşimm=))

senli yeni bir güne uyanmak için bi an önce uyumak istiyorumm .. ii gecelerr hayatm

hala unutamadıqın biri var mı??

hayır yok kimse unutulmaz değildir.

işte bu bizi anlatıyor dedıgınız şarkı/film nedir?

ewt war ayna:HAYATTA PAYLAŞMAYA DEĞER BıLDıĞıN BıR SIR VARSA EĞER HAYKIRIP DAĞLARA TASLARA ANLATMALIYMIS MEĞER...
diyelımkı çok guzel gıden bı ilişkın war ama canında değişiklik istio sırf bunun için aldatrmısın sewgılını?

asla bana göre bişi değğl yani büyük konuşmamak gerekir de tabi yapmam diyorum bu zaten bana göre çok büyük bi saçmalık canım sevgilimle herşeyimi paylaşırım ondan başkasına yan gözle bile bakmam opuyorumnanaktan
peki benim sorum şu nişanlısınız ve düğün tari,hinizi belirlemek istiyorsunuz ama ortda bi sebep yokken nişanlınız tarihi ileri atıya ne yapardınız ?

"simdiye kadar sözlenelim nisanlanalim evlenelim diye yirtiniyodun simdi ne oldu birden :mymeka:" derdim :1closedeyes:

sevgilinle beraberken baska kizlarin sevgiline baktigini fark edince tepkin ne olurdu?
gidip sacini basini yolmakmi? yoksa askina sarilip öpüp"baska kapiya" diye sinyalmi verirdin?
iki secenekten birini sec

hah çok sık başıma gelen bi sorun :)
sarılırım sevgilime çaktırmadan ona öperim sarılırım o da zaten tepki verir hemen daha çok sarılır eder bi daha da kıza bakmam :) kızla ne uğraşcam anca bakar öle hıhh

peki soruyu değiştirelim. sevgilin sana sürekli bakılmasından çok rahatsız. sen sevgiline ilgili olsan da o anlarda sevgilin o kişi sana bakmaya devam ederse işi kavgaya kadar götürebiliyor. nası yaparsın da sakinleştirirsin sevgilini?

:asigim: öperim Şeniz oda hemen sakinlesir

diyelimki sevgilin böyle bi durumda(üstteki iki soruda) seni cok kiskandi ve kavga cikardi
hatta kafa göz giristiler
bu durumda napardin??

Son düzenleme:

kavga etmesine elimden geldiği kadar engel olmaya çalışırdım
amaan hayatım boşver göz bu bakarlar hem benim gözüm senden başkasını görmüyoki deyip ortamı yumuşatmaya çalışırdım..

sevgiliniz sizin yanınızda hiç ağladı mı??

eski sevgilim,evet ağlamıştı ben memlekete gelirken arkamdan ağlamıştı,tabii ben de ağlamıştım o zaman
yaşananlar hep yalan oldu şimdi:umursamaz:

ayrıldığınız insanın evlendiği haberini alsanız ne hissederdiniz?

eger simdiki sevgilimden ayrilirsam allah korusun
ve evlendigini duyarsam, iste o zaman kahrolurum
ayriligimiz ne kadar kötü olursa olsun geride yasanan onca sey gözümün önünde canlanir heralde
böyle biseyi kaldirabilecek kadar güclü müyüm bilemiyorum

soru sormustum ama arada kaynadi aynisini tekrar soruyorum:)
üstten okuyun lütfen:):)

:asigim: öperim Şeniz oda hemen sakinlesir

diyelimki sevgilin böyle bi durumda(üstteki iki soruda) seni cok kiskandi ve kavga cikardi
napardin??

bu kadar maço olduğu için kızardım ona heralde,ama azıcık da hoşuma giderdi yanii:kedi:

sizden küçük birine aşık oldunuz mu-olur musunuz-bu konudaki yorumunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…