şimdi evine gidip bi güzel öperim koklarım en güzel jest olur ona :1rolleyes:
sevgilin yanındayken başka kızı açık bi şekilde süzüyo o an ne yapardın?
şimdi evine gidip bi güzel öperim koklarım en güzel jest olur ona :1rolleyes:
sevgilin yanındayken başka kızı açık bi şekilde süzüyo o an ne yapardın?
hemen erkekleri süzmeye başlardım. aklinialirimsmile
çok beğendiği sana çok yakıştığını söylediği bir gece elbisen var ama mini olduğu için bi yandan da onu giymeni istemiyor. naparsın?
en yakın arkadaşım dediğim insanlar ilk fırsatta satııkları için sevgilim derim çünkü kalıcı olan sevgili bence bu devirde özellikle kızlar için
sevgilinin sınavını geçmesi için çok zor bi dönemden geçiyor çalışsa da yeteri kadar çalışmadığını farkediyorsun (yani insanlıktan çıkana kadar çalışması lazım başarması için) ve sen de fedakarlık yapıp görüşmesenizde katlanıyorsun bu duruma sırf o çalışsın diye. buna rağmen dediğim gibi çalışıyor ama delice çalışmıyor buna alınır mısın? yoksa takmamaya çalışıp bu onun çalışma stili diyip desteğini devam mı ettirirsin?
irtibatımı kesmeyeceğimi ama samimiyetimi azaltabileceğimi söylerim. Sonuçta sen ondan sonra geldin
İstemediğin halde seni mini etek giymeye zorlarsa ne yaparsın
sakın sessiz bir yer istiyoruz :)) bütün gün gebes gibi yatalım,guneslenelim,denize girelim,masaj yaptıralım..televizyon bile olmasın..ama lüks bir otel olsun :)) borabora veya maldivler ne güzel oluuuuur :))
sevgilinin annesiyle araniz iyi diyelim,resmen sizi gelin gibi benimsedi,arada tatlı fln yapıyor sırf sen beğeniyorsun diye seviyorsun diye..güzel bir diyalogunuz var; özel günler de ararmisin annesini?normalde samimisiniz ama değilsiniz de :) aklına gelir mı aramak?
annesini ararım evet nişanlı olduğum için ama çıkarken kız kardeşini arardım oda annesine de verirdi konuşurduk öyle yani aramakta bi zarar yok bence
benden sonraki arkadaşa sorum şu sevgiliniz veya eşinizle bi süre birlikte olmadınız ve o bu durumdan şikayetçi bi mesela doğum yaptınız yada hamileiğiniz riskli bu durumda eşinizi kendi kendisini tatmin ederken yakaladınız ne yapardınız üzülürmüydünüz normalmi gelirdi kafamçokkarıştı
üzülmem. çok normal gelir. çünkü erkekler fizyolojik olarak, içlerindeki o sıvıyı bi şekilde atmaları gerekiyor ne de olsa.
ama mümkünse görmiyim. kötü bir manzara yani :)
evet, alttaki arkadaşım, bir erkeği dize getirmenin yolu nedir? ilgisiz erkeği nasıl değiştiririz?
Evet yaptım hatta bi kaç gündür yapıyorum bunu :kedi:
Başlarda alttan alıyodu bunun bi metod oldugunu anladı anlayalı fırtınalı günler yaşıyoruz :sinifsinif:
Altta ki sevgilin sana sürekli süprizler yapıyo mutlu etmek için çabalıyo, sen ise onun için bişey yapmamışsın plan yapma vakti ona nasıl bi süpriz yaparsın :asigim:
boshayallersmile
ayyyyyhhhhhh imkanim olsa bihterle behlülün ask yuvasi riva'daki o muhtesem tasevde :asigim: güzel romantik basbasa bi gece organize ederdim :asigim:
ve o anin tadini cikarirdim :jeyyar: tabi sinirlari asmadan sempatiksalakcinni
ne sorsam acepp guclubacismile
sevgilini cok sinirlendirdin, seni cok kiskandi, sen suclusun ama hakliymis gibi göstermeye calisiyosun kendini
ve sana zaten sinirli oldugu bi anda sevgilin bunun farkina varip sana bi anlik sinirle "cik git hayatimdan" derse ne yapardin?
ben suçluysam eğer çok abartılı bişey yapmadıysam uğraşırdım barışmak için ama yanlış anlamayı uzatıpp git derse çıkar giderim kusura bakmasın sempatiksalakcinni
ne sorsam ne sorsaaaaam
seni istemeye geldiler ik görüşme pek hoş geçmedi iki taraf arasında huzursuz konuşmalatr geçti ama kesinlikle tartışma kavga değil sadece soğuk bi tanışmaydı ve ilk seferde baban vermedi sevgilin bir daha gelmem istemeye derse ne yaparsın ayrılırmısın yoksa delmesi için uğraşırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?