zehirli aşk soruları

şimdi evine gidip bi güzel öperim koklarım en güzel jest olur ona :1rolleyes:

sevgilin yanındayken başka kızı açık bi şekilde süzüyo o an ne yapardın?

hemen erkekleri süzmeye başlardım. aklinialirimsmile

çok beğendiği sana çok yakıştığını söylediği bir gece elbisen var ama mini olduğu için bi yandan da onu giymeni istemiyor. naparsın
?

şimdi evine gidip bi güzel öperim koklarım en güzel jest olur ona :1rolleyes:

sevgilin yanındayken başka kızı açık bi şekilde süzüyo o an ne yapardın?

benim yanımda veya bir başka yerde bir kızı açıkça süzecek adam benim sevgilim olacak:mymeka:
parçalarım onu,Rabb'im böyle erkeklerden korusun...

sevgiliniz,nişanlınız normalde çok romantik olmayan biri ve size hiç çiçek filan almıyo nasıl düzeltirsiniz bu durumu?

hemen erkekleri süzmeye başlardım. aklinialirimsmile

çok beğendiği sana çok yakıştığını söylediği bir gece elbisen var ama mini olduğu için bi yandan da onu giymeni istemiyor. naparsın
?

bu tarz durumlarda dikkat ederim tabii ki eğer ona değer veriyosam hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya özen gösterir ondan da aynı hassasiyeti beklerim?
sorumu da bir üstteki mesajda sormuştum aynen geçerlidir...

mesele çicekse almasada olur ama illaki çiçek diyorsam da anlatmaya çalışırım mesela çiçekler çok güzel gibisinden anlar zaten kazma değil ya kaydirigubbakcemile3

sevgilin ve en yakın arkadaşın arasında seçim yapman gerekiyo hangisini seçersin?

en yakın arkadaşım dediğim insanlar ilk fırsatta satııkları için sevgilim derim çünkü kalıcı olan sevgili bence bu devirde özellikle kızlar için

sevgilinin sınavını geçmesi için çok zor bi dönemden geçiyor çalışsa da yeteri kadar çalışmadığını farkediyorsun (yani insanlıktan çıkana kadar çalışması lazım başarması için) ve sen de fedakarlık yapıp görüşmesenizde katlanıyorsun bu duruma sırf o çalışsın diye. buna rağmen dediğim gibi çalışıyor ama delice çalışmıyor buna alınır mısın? yoksa takmamaya çalışıp bu onun çalışma stili diyip desteğini devam mı ettirirsin?

TUS'tan bahsediyosun dimi canım?benim de ayrıldığım sevgilim 3dönem girdi o sınava çok iyi bilirim o dönemleri tüm kahrını stresini çekmek zorundasın her zaman alttan almak zorundasın aman zaten stresli bir de ben üzmeyeyim filan düşüncesiyle..neyse, anılarım tazelendi:çok üzgünüm:
bence herkesin bir stili var canım çok üsteleme bazı insanlar bir okur anlar bazıları on kez okur anlamaz...
sen üstüne düşeni yap tabii ama çok da üstüne düşme...
geçelim soruyaaa;
sevgiliniz çok kıskanç en yakın erkek arkadaşlarınızla bile irtibatınızı kesmenizi istiyor ne yapardınız?

irtibatımı kesmeyeceğimi ama samimiyetimi azaltabileceğimi söylerim. Sonuçta sen ondan sonra geldin

ıstemediğin halde seni mini etek giymeye zorlarsa ne yaparsın

irtibatımı kesmeyeceğimi ama samimiyetimi azaltabileceğimi söylerim. Sonuçta sen ondan sonra geldin

İstemediğin halde seni mini etek giymeye zorlarsa ne yaparsın

hayret erkekler genelde tersini isterbilmiyorumkismile
dışarda değil ama onun için evimizde giyerim ona özelkaydirigubbakcemile3

nasıl bir balayı hayal edersiniz sakin küçük bir otelde mi yoksa büyük bir şehirde 5yıldızlı bir otelde mi?

sakın sessiz bir yer istiyoruz :)) bütün gün gebes gibi yatalım,guneslenelim,denize girelim,masaj yaptıralım..televizyon bile olmasın..ama lüks bir otel olsun :)) borabora veya maldivler ne güzel oluuuuur :))

sevgilinin annesiyle araniz iyi diyelim,resmen sizi gelin gibi benimsedi,arada tatlı fln yapıyor sırf sen beğeniyorsun diye seviyorsun diye..güzel bir diyalogunuz var; özel günler de ararmisin annesini?normalde samimisiniz ama değilsiniz de :) aklına gelir mı aramak?

annesini ararım evet nişanlı olduğum için ama çıkarken kız kardeşini arardım oda annesine de verirdi konuşurduk öyle yani aramakta bi zarar yok bence
benden sonraki arkadaşa sorum şu sevgiliniz veya eşinizle bi süre birlikte olmadınız ve o bu durumdan şikayetçi bi mesela doğum yaptınız yada hamileiğiniz riskli bu durumda eşinizi kendi kendisini tatmin ederken yakaladınız ne yapardınız üzülürmüydünüz normalmi gelirdi kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 evli degilim sevgilimlede iliskiye girmiyorum :kedi:
evlenince sevgilimi öyle yakalarsam nemi yapardim hmmm CADIARZU üzülürdüm tabide :kedi:
niye bana demiyosun be adam :mymeka: bidaha benden gizli is yaptigini görmiim :mymeka: derdim büyük ihtimal :roflol::roflol:
ayhhh benim yasim kücük bana sormayin böyle sorular sırnaşık şeysırnaşık şey dogru düzgün cevaplayamadimda sırnaşık şeysırnaşık şey

hey sen üstteki arkadasin sordugu soru senin icinde gecerli :roflol: nede olsa benimki cevaptan sayilmaz dermisim sempatiksalakcinni :roflol:

üzülmem. çok normal gelir. çünkü erkekler fizyolojik olarak, içlerindeki o sıvıyı bi şekilde atmaları gerekiyor ne de olsa.
ama mümkünse görmiyim. kötü bir manzara yani :)

evet, alttaki arkadaşım, bir erkeği dize getirmenin yolu nedir? ilgisiz erkeği nasıl değiştiririz?

Iki tür erkek vardir bence, biri sever ama fazla ilgi göstermeyi bilmez, ilgisizdir neticesinde, digeride sevmedigi icin ilgi göstermez.
Ikincisini dize getirmek zordur kanimca, terkedilesi erkektir
Seven ama ilgisiz olan erkegin ilgisini nasil cekeriz.. Öncelikle biraz esrarengiz olmak gerekir, esinde olsa kendini yüzde yüz ele vermemen gerekir, sende hep kesfedecegi seyler olmaliki sana hep ilgili olsun.. Eger ki buna gec kalmissak, bizi herseyimizle taniyorsa, ozaman o erkegin yaptigi gibi yapmali, ona ilgisiz davranilmalidir. Yani ona ilgisiz davranarak, ilgisini cekmek:) Cünkü ilgisiz erkeklerin esleri genelde cok ilgili olduklari icin, erkek herseyiyle güveniyor, artik cebimde, elimde avucumda diyip ilgi göstermeyi unutuyor.. nacizane fikirlerim bunlar:)

Sevdigini deli gibi kiskanip, simarmasin diye kiskanmadigini nasil hissettirirsin? Veya kiskandigini nasil gizlersinde diye sorabiliriz?:)

ben telıme kapatırım ortadan yok olurum.aradığında ulaşamaz o zamanda ektiğini biçtiğini anlar..

kendınıze güvenmeyip karşı tarafa suçu attınız mı yada bu durumda nasıl sızı ıkna etmesını bekledınız?

Son düzenleme:
Evet yaptım hatta bi kaç gündür yapıyorum bunu :kedi:
Başlarda alttan alıyodu bunun bi metod oldugunu anladı anlayalı fırtınalı günler yaşıyoruz :sinifsinif:
Altta ki sevgilin sana sürekli süprizler yapıyo mutlu etmek için çabalıyo, sen ise onun için bişey yapmamışsın plan yapma vakti ona nasıl bi süpriz yaparsın :asigim:

boshayallersmile
ayyyyyhhhhhh imkanim olsa bihterle behlülün ask yuvasi riva'daki o muhtesem tasevde :asigim: güzel romantik basbasa bi gece organize ederdim :asigim:
ve o anin tadini cikarirdim :jeyyar: tabi sinirlari asmadan sempatiksalakcinni

ne sorsam acepp guclubacismile
sevgilini cok sinirlendirdin, seni cok kiskandi, sen suclusun ama hakliymis gibi göstermeye calisiyosun kendini
ve sana zaten sinirli oldugu bi anda sevgilin bunun farkina varip sana bi anlik sinirle "cik git hayatimdan" derse ne yapardin?

Son düzenleme:
cokmu zor bi soru sormusum sempatiksalakcinni kimse cevap vermemis sempatiksalakcinni

ben suçluysam eğer çok abartılı bişey yapmadıysam uğraşırdım barışmak için ama yanlış anlamayı uzatıpp git derse çıkar giderim kusura bakmasın sempatiksalakcinni
ne sorsam ne sorsaaaaam
seni istemeye geldiler ik görüşme pek hoş geçmedi iki taraf arasında huzursuz konuşmalatr geçti ama kesinlikle tartışma kavga değil sadece soğuk bi tanışmaydı ve ilk seferde baban vermedi sevgilin bir daha gelmem istemeye derse ne yaparsın ayrılırmısın yoksa delmesi için uğraşırmısın ?

dayanamicam ben cvp vercem sempatiksalakcinni
aileler birbirini taniyo zaten henüz babaciiimin haberi olmasada kaydirigubbakcemile3 birbirlerini cok cok cok iyi taniyolar aklinialirimsmile
ilk seferde kesin babam vermez :1closedeyes: bunu adim gibi biliyorum
bizde hemen vazgecicek degiliz..ki sevgilim vazgecerse hemen tak sepeti koluna askim derim
cünkü kolay olmicani bilip bu yola adim attik Şeniz

kizzz cevapla bakiiimmm aklinialirimsmile :
askina hayal ettigin gibi görkemli bi dügünle kavustun
cicim aylari derken evliliginiz raylarina oturdu opuyorumnanaktan
derken eski bi arkadasin cikip geliyo uzun süredir hic görüsmedigin
e uzun süredir görüsmediginiz icinde dogal olarak evlendigini bilmiyo ve tesadüfen esini görüp evlendiginizden habersiz askina asiliyo alsanaalsanasmile
ne yapardin kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…